Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Και η παράγκα των Γαλλικών ομάδων συνεχίζεται – Δείτε τι κάνει ο αμυντικός της Ντιναμό

- Advertisement -
Ο τέταρτος όμιλος του Τσάμπιονς Λιγκ όπως φαίνεται έχει σηκώσει μεγάλη συζήτηση μετά τη νίκη της Λιόν με 7-1 στην έδρα της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, που έδωσε το εισιτήριο στην επόμενη φάση στην γαλλική ομάδα…

Μάλιστα οι φωνές έχουν γίνει ακόμα περισσότερες, αφού στο ματς του Άγιαξ με την Ρεάλ Μαδρίτης ακυρώθηκαν δυο κανονικά γκολ για τους γηπεδούχους που αν είχαν ισχύσει θα περνούσαν εκείνοι!

Μετά το 1-1 του πρώτου μέρους, η Λιόν κατάφερε να σκοράρει 6 φορές στο δεύτερο μέρος γεγονός που θορύβησε την ποδοσφαιρική Ευρώπη.
Τους θορύβους ενίσχυσε και η φωτογραφία που δείχνει τον αμυντικό των Κροατών, Ντόμαγκοϊ Βίντα, να κλείνει το μάτι στον Γκομίς της Λιόν μετά την επίτευξη του πέμπτου γκολ!

Η Λιόν ήταν τρεις πόντους πίσω από τον Άγιαξ και χρειαζόταν ευρύ σκορ ανάλογο με αυτό που πέτυχε για να περάσει στην επόμενη φάση. Ο Γκομί σημείωσε τέσσερα γκολ σε διάστημα λίγων λεπτών εναντίον της Ντιναμό που αγωνιζόταν με δέκα παίκτες.

Οι Ολλανδοί ζητούν από την UEFA να ερευνήσει το συγκεκριμένο παιχνίδι, αφού πλέον υπάρχουν αρκετές σκιές γύρω από αυτό, ενώ τη… μπάλα θα πάρει και η αναμέτρηση της Ντόρτμουντ με την Μαρσέιγ.
Το σίγουρο είναι ότι η UEFA δεν θέλει καν να σκεφτεί το ενδεχόμενο το προϊόν της να υποβαθμιστεί με αυτόν τον τρόπο, αφού τα αποτελέσματα θα είναι καταστροφικά για το ευρωπαϊκό ποδόδφαιρο.

 O προπονητής του Άγιαξ Φρανκ ντε Μπουρ δήλωσε μετά το τέλος του ματς: “Αν υπάρχει κάτι το ασυνήθιστο τότε η ΟΥΕΦΑ πρέπει να το εξετάσει. Οι συνεργάτες μου είπαν ότι τα γκολ μπήκαν γρήγορα και εύκολα. Δεν μπορείς να σκοράρεις τόσο πολλά γκολ σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα. Είχαμε την τύχη στα χέρια μας και είχαμε τις ευκαιρίες να προκριθούμε. Πρέπει να δούμε το βίντεο για τα γκολ που μας ακυρώθηκαν“.

Απολύθηκε ο προπονητής της Ντιναμό

Μετά το βαρύ 7-1 από τη Λιόν, ο Κρούνοσλαβ Γιούρισιτς, απολύθηκε από τον πάγκο της Ντιναμό Ζάγκρεμπ. «Αποφασίσαμε να χωρίσουν οι δρόμοι μας, γιατί είχαμε ένα ντροπιαστικό φινάλε στην φετινή μας ευρωπαϊκή πορεία», δήλωσε ο εκτελεστικός διευθυντής του κροατικού συλλόγου, Ζντράβκο Μάμιτς και πρόσθεσε:

«Πρέπει να βρούμε τον τρόπο να επανορθώσουμε για τους οπαδούς μας. Δεν είχαμε σκοπό να τον απομακρύνουμε, είχαμε μακροπρόθεσμα σχέδια και μάλιστα είχαμε συζητήσει μαζί του για το μέλλον του στην ομάδα. Αυτή η ήττα όμως είναι δύσκολο να χωνευτεί». Λέτε να έγινε για να θολώσουν τα νερά;

- Advertisement -

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Alex μην παραξενεύεσαι. Τα ίδια έκανε προχθές και η "αδιάφορη" Μίλαν από 0-2 σε 2-2 στα τελευταία λεπτά.
    Και σαν ΑΕΚτζής θα θυμάσαι πολύ καλά ότι το έχει ξανακάνει και σαν "αδιάφορη" άνοιξε τα μπούτια και αποκλείστηκε η ΑΕΚ πριν από μερικά χρόνια.
    Άρα ο Ολυμπιακός είναι η δεύτερη ελληνική ομάδα-"θύμα" και όχι η πρώτη.
    Ειλικρινά πάντως χέστηκα για τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ και οποιαδήποτε ομάδα. Μόνο προχθές με πείραξε που ήμουν εν θερμώ. Έχει πολύ πιο σημαντικά προβλήματα η ζωή…
    Τους έρημους τους παίκτες του στοιχήματος λυπάμαι, το ανέφερε προχθές και ο Μιχάλης σε σχόλιό του.
    Αν αυτά γίνονται στην κορυφαία διοργάνωση που την παρακολουθούν εκατομμύρια σε όλο τον κόσμο τόσο φανερά και προκλητικά σκεφτείτε τι γίνεται στις μικρές κατηγορίες.
    Στοίχημα=η καταστροφή των σπορ
    Δεν παίζω συνειδητά…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog