Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Την έθαψε ζωντανή και σώθηκε χάρη… στη βέρα της!

- Advertisement -

Η 27χρονη Michelina Lewandowska ισχυρίζεται ότι ο σύντροφός της την έθαψε ζωντανή μέσα σε ένα χαρτονένιο φέρετρο, αλλά εκείνη κατάφερε να σωθεί χάρη στη βέρα της…

Η νεαρή γυναίκα περιέγραψε τις τρομακτικές στιγμές που έζησε φιμωμένη και δεμένη μέσα στο «φέρετρό της», θαμμένη μέσα στο χώμα, πάνω από το οποίο –όπως λέει- ο αρραβωνιαστικός της είχε βάλει και ένα βαρύ κλαδί δέντρου.

Όπως ανέφερε, χρησιμοποίησε τη βέρα της για να κόψει την ταινία που είχε κολλημένη στο στόμα της, αλλά πανικοβλήθηκε πολύ στη σκέψη ότι θα τελείωνε το οξυγόνο προτού προλάβει να ελευθερωθεί!

«Δεν ήταν εύκολο. Προσπάθησα να αναπνεύσω το υπόλοιπο οξυγόνο που υπήρχε μέσα στο κουτί» είπε.

Έκοψε την κολλητική ταινία που κρατούσε δεμένους τους αστραγάλους της, κατάφερε να ανοίξει μια μικρή τρύπα και στο κουτί και τελικά κατάφερε να… σωθεί!

Κι όλα αυτά παρότι είχε δεχτεί δύο ηλεκτροσόκ 300.000 volt από ένα ηλεκτροφόρο όπλο Taser που είχε ο 25χρονος φίλος της Marcin Kasprzak.

Ο Kasprzak ήθελε να την ξεφορτωθεί για να αναλάβει τη φροντίδα του 3χρονου γιου τους Jakub μόνος του, όπως λέει εκείνη. Άλλωστε ύστερα από αυτό που έζησε δικαιολογημένα επιμένει ότι ο αρραβωνιαστικός της είχε κάνει «σχέδιο δολοφονίας» της.

Ο συνήγορός του όμως δήλωσε ότι το έκανε αυτό απλά για να… την εκφοβίσει!

Η νεαρή μητέρα είπε ακόμη ότι οι δύο τρύπες που είχε το κουτί, και οι οποίες τελικά της επέτρεψαν να ζήσει, δεν είχαν μείνει ανοιχτές επίτηδες, αλλά επειδή ο Kasprzak έδεσε το κουτί «απρόσεχτα» μέσα στη βιασύνη του.

Στο σημείο που βρέθηκε θαμμένη ο αρραβωνιαστικός της τη μετέφερε με τη βοήθεια του 18χρονου φίλου του Patryk Borys. Εκείνη παρέμεινε σιωπηλή μέχρι που σιγουρεύτηκε ότι είχαν απομακρυνθεί.

Μετά έσκισε το κουτί με τη βέρα της και κατάφερε να βγάλει έξω το κεφάλι της. Όταν αντιλήφθηκε ότι δεν ήταν κανείς κοντά για να ακούσει τις απεγνωσμένες κραυγές της για βοήθεια, αποφάσισε να συνεχίσει την προσπάθειά της να απελευθερωθεί μόνη της.

«Δεχόμαστε ότι αυτά που περιγράφετε ότι σας συνέβησαν εκείνο το βράδυ ήταν όντως τρομακτικά. Νιώσατε φοβισμένη και δεν αντιλέγουμε ούτε ότι χρησιμοποιήθηκε επάνω σας ένα όπλο Taser, ούτε ότι ήταν δεμένοι οι καρποί και οι αστράγαλοί σας και κάποιες στιγμές και το στόμα σας με ταινία. Δεν αμφισβητούμε ούτε ότι ήσασταν μέσα σε αυτό το κουτί, ούτε ότι μεταφερθήκατε σε εκείνο το σημείο. Ας είμαι ξεκάθαρος. Αυτό που ισχυριζόμαστε εμείς είναι ότι πρόθεση του κατηγορουμένου ήταν απλώς να φοβηθείτε, όχι να σας σκοτώσει» ήταν τα λόγια του δικηγόρου του Kasprzak.

newsbeast.gr

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog