Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Τοποθετήθηκαν εύκαμπτα κολωνάκια στο Λουτράκι

- Advertisement -

Συγκεκριμμένα στην οδό 28ης Οκτωβρίου από όπου και η φωτογραφία, παρατηρήσαμε…
ότι τοποθετήθηκαν εύκαμπτα κολωνάκια για να αποτρέπουν το παρκάρισμα των αυτοκινήτων στην αριστερά πλευρά του δρόμου.Με μια πρόχειρη αναζήτηση στο διαδίκτυο είδαμε ότι τα κολωνάκια στοιχίζουν από 18 ευρώ εώς 39.Θα θέλαμε να μάθουμε πόσο έχουν στοιχίσει αυτά που αγόρασε ο δήμος.

- Advertisement -

31 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Στην Ξενοφώντος μπήκαν μέχρι το 1ο στενό ( Κολοκοτρώνη )
    Δεν συνέχισαν γιατί τελείωσαν τα κολονάκια …. Τουλάχιστον αυτό άκουσα

  2. να σας παρει ο δημαρχος τηλεφωνο να σας πει ποσο κοστισαν τα κολωνακια το βλεπω λιγο δυσκολο…………οποιος καιγεται τοσο πολυ, βρισκει την αποφαση δημοτικου συμβουλιου και την δημοσιευει!!!

  3. ποιος θελει να μαθει ποσο κανουν????
    ΑΠΛΟ ειναι..αυριο πρωι πρωι..να βγει στ 28η να τ μετρησει, ενας πολλαπλασιασμος.. και τσουπ να τ λεφτα!!!

  4. Οσο και να κανανε δεν εχει νοημα αλλα γιατι βαλανε πλαστικα που σε 2-3 μηνες θα χαλασους οπως γινοτανε στην Ελ.Βενιζελου και δεν βαζουν σιδερενια?

  5. από όσο ξέρω,9:49,δεν επιτρέπεται από τον νόμο…αν γίνει φθορά σε αυτοκίνητο από μεταλλικό,πρέπει να τους πληρώσει…Ελλάς το μεγαλείο σου !!!

  6. …μια χαρα κανανε… για ριχτε και μια ματια στην γειτονα πρωτευουσα του νομου, ποθ απο την πιο ασχημη πολη της ελλαδος κοντευει να γινει η ιδανικη πολη για βολτα και ψωνια…

  7. το πιο ουσιαστικό είναι ότι πλέον μπορεί να κυκλοφορήσει μέσα στα στενά το ασθενοφόρο, το πυροσβεστικό όχημα και ότι άλλο επαγγελματικό φορτηγό μπορεί να κινηθεί.
    Μπράβο και πάλι μπράβο.
    Και δεν με νοιάζει πόσο κόστισαν καθόλου.
    με αφήνει αφιάφορο αφού το κέρδος είναι πολλαπλάσιο απο την διευκόλυνση των επαγγελματιών, κατοίκων, οδηγών, οδοιπόρων ( αφού στο πεζοδρόμιο αδυνατείς να περπατήσεις, τουλάχιστον να μπορείς να το κάνεις στον δρόμο πιο εύκολα), ηλικιωμένων.
    Οι βολεμένοι και οι ..ότι μου γουστάρει κάνω έξω απ οτο σπίτι μου και το μαγαζί μου θα γκρινιάξουν.
    Και να τα αντικαταστίσουν όταν χαλάσουν. Και η αστυνομία …ή η δημοτική ή η κανονική…να κάνουν καμια περατζάδα να κοιτούν πιο ηλίθιος με το τζίπ θα τα εχει καβαλίσει, με το αγροτικό του και να αφαιρεί πινακίδες και να επιβάλει πρόστιμα.

  8. Σου διαφεύγει φίλε 7.00 ότι ο Πνευματικός της γείτονος πρωτεύουσας είχε ήδη εξασφαλίσει εκατοντάδες θέσεις πάρκινγκ και στον Αγ.Νικόλαο και στην παραλία του Φλοίσβου και μετά έβαλε κολωνάκια. Για πες μου ρε μεγάλε τώρα όλα αυτά τα αυτοκίνητα που διπλοπαρκάρανε (κακώς μεν, αλλά αναγκαστικά δε) πού θα παρκάρουν? Και μην μου πεις να μάθουμε να περπατάμε (που συμφωνώ) γιατί θα σου πω ότι μετά τις 8 το βράδυ είναι πάρα μα πάρα πολύ επικίνδυνο να κυκλοφορείς από την Κολοκοτρώνη και πάνω μόνος σου, έτσι που μας κατάντησαν. Το περπάτημα έχει γίνει το πιο επικίνδυνο σπορ.

  9. 10:26,περιμένω κάποια επίσημα έγγραφα που έχω ζητήσει να έρθουν στα χέρια μου.για αυτό έχω καθυστερήσει…εγώ θα μιλήσω με στοιχεία…

  10. υπαρχουν θεσεις παρκινγκ στο λουτρακι…στο ποταμι ειναι μια χαρα ..απλα καποιοι δεν θελουν να φτανουν εκει κατω, γιανα μην ιδρωσουν και παθουν τιποτα τα καλοσιδερωμενα ρουχα τους.. Κ.ΚΑΚ.

  11. καημό το εχω να δω μια συγκροτημένη ενέργεια. ΟΚ τα βαλαμε τα κολωνάκια και πολυ καλα καναμε για να μπορουν να κινηθούν ασθενοφόρα, οχηματα της πυροσβεστικής, φορτηγά, σκουπιδιάρες λεωφορεία και ότι άλλο θέλετε. και ας δεχθώ οτι η πόλη μας εχει ενα ωραιότατο χωρο στάθμευσης στο Συνοικισμό (ετοιμάζεται και δεύτερος), ενω στα στενά πάνω απο την Καραϊσκάκη ίσως και να βρει κανεις θεση στάθμευσης το χειμώνα και ας μη δεχτούμε οτι ειναι επικίνδυνος, κάποια στιγμή θα έχει και περισσότερο φωτισμό και θα κυκλοφορεί (αναγκαστικά) περισσότερος κόσμος. Το ερώτημα είναι ΠΟΥ? Πού θα περπατήσει? σε ποιά πεζοδρόμια? Ωραία τα δέντρα, αλλα η χρήση του πεζοδρομίου είναι για τους πεζούς. βάλαμε τα κολωνάκια για να περπατάν οι πεζοί στο δρόμο? Έγινε ενα εξαιρετικό έργο σε όλες τις διασταυρώσεις τα πεζοδρόμια έχουν κατέβει στο επίπεδο του δρόμου ώστε να διευκολύνονται τα αμαξίδια (είτε αναπηρικά είτε βρεφικά) στη διέλευσή τους. Αλλα λίγα μέτρα πιο πέρα είναι αδύνατη η διέλευση λογω τοποθέτησης φανών, κολωνών, δέντρων κλπ. Και τα έχουμε και στα δύο πεζοδρόμια κάθε οδού. Δεν γινόταν να τοποθετηθούν μόνο στη μία πλευρά!!!!
    Βεβαίως μόλις μπούν τα κολωνάκια και στην ΕΛ Βενιζέλου και δεν θα σταθμεύει κανείς πλέον εκεί, θα έχουμε την επόμενη φάση διαμαρτυριών "Δεν μπορούμε να περάσουμε το δρομο!Τα αυτοκίνητα τρέχουν!!! Γιατι δε βαζετε φανάρια?" Θα μπουμε σε διαδικασία να βάλουμε σε κάθε κάθετο φανάρια? (θυμάστε τα σαμαράκια?) Πάλι τότε θα σπεύσουμε να προβούμε σε κάποια λυση της στιγμής για να ανακουφίσουμε το συγκεκριμένο πρόβλημα?
    Πώς θέλουμε να διαχειριστούμε το σύνολο της κυκλοφορίας στην πόλη? Υπάρχουν προτάσεις. Οραμα υπάρχει?
    Με τον τσαμπουκά του "αποφάσισα να βάλω κολωνάκια και κοφτε το λαιμό σας που θα παρκάρετε" πολύ φοβάμαι οτι δεν θα έχουμε πολύ καλή συνέχεια. Και βέβαια στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο θα παρκάρουν οι σύμβουλοι στην Ιάσωνος, ακόμα και αυτοί που πάρκαραν στη δεύτερη σειρά των καθέτων οδών!

  12. 9-10 μήνες το χρόνο υπάρχουν 400 θέσεις στάθμευσης δίπλα στο 2ο δημοτικό και κάτω από την Μάτση.
    Δηλαδή στην Κόρινθο που δίνετε ως φωτεινό παράδειγμα οι χώροι στάθμευσης είναι περισσότεροι ή είναι πιο κοντά; Στο λιμάνι είναι και για να πας στην αγορά της Κολιάτσου θες ίδια απόσταση σε περπάτημα. Ας βάλει και ένα minibus ο Δήμος (ας δώσουν κάτι οι εταιρείες με διαφήμιση επάνω) που θα πηγαινοέρχεται (parkings – κέντρο – SPA) και θα βοηθάει τους μεγαλύτερους και τους έχοντας ανάγκη για να δέσει το πρόγραμμα.
    Εναλλακτικά ας κάνει συμφωνία με το ΚΤΕΛ που περνάει ανά μισή ώρα και θα χρεώνει π.χ 20 λεπτά από τη σχολή μηχανικού έως το κέντρο και το ανάποδο.
    Όρεξη να ξεβολευτούμε λείπει.

  13. Το πρόβλημα δεν βρίσκεται στα κολωνάκια, αλλά στην έλλειψη θέσεων παρκινγκ ακόμα και για τους κατοίκους.Φανταστείτε τι θα γίνει το καλοκαίρι….κολωνάκια γιοκ!!!

  14. Ο ΔΗΜΟΣ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΟΥ ΠΡΑΦΙ ΓΙΑ 5.000 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ !!! ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΚΟΛΩΝΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ !!!

  15. Φίλε Μπάμπη όταν έγραψα για τζιπ δεν εννούσα εσενα. Αλλα και εσυ κατι θα εχεις κανει για να ενοχλησε.Εσυ καβαλαγες πεζοδρομια και οχι κολωνακια.
    Αλλα βαλανε τα σιδερενια πλεον και δεν μπορεις.Οπως και στα υπολοιπα στενα.Δεν φιλοτιμηθηκες να το κανεις απο μονος σου. Για την πολη σου ρε γαμωτο.
    Μπραβο τους για τα κολωνακια.
    Και για να μην ενοχληθεις παλι Μπαμπη γιατι εαν ηθελα να σε ονοματισω θα το εκανα χωρις υπονοουμενα.
    Δεν εισαι και ο μοναδικος που εχει τζιπ στην Ελλαδα.
    Και οι αθηναιοι εχουν, και εμεις τα βλαχαδερα εχουμε και παει λεγοντας.
    Κοιτα την ουσια που ειναι οτι ανεβαινουν τα αυτοκινητα και τα σπανε τα κολωνοκια και ασε τις ξινιλες.
    Μην τα περνετε ολα επι προσωπικου.
    Οσο για το περπατημα παλι ολο διακαιολογιες ειμαστε.
    Κυκλοφορουν οι αλλοδαποι και φοβωμαστε.
    Ας κυκλοφορισουμε και εμεις για να κρυφτουν και αυτοι.
    Στην αθηνα όμως πηγαινετε, και στον Κεραμικο πατε, και στο Μοναστηρακι πατε.
    Εκει δεν φοβωσαστε.
    Ολα στο Λουτρακι τα παθαίνετε.

  16. 7.33 σε παω με χιλια γελασα πολυ (αληθεια, και οχι ειρωνια)!!! – μπραβο που τα εβαλαν τα κολωνακια και να φροντισουμε να τα διατηρησουμε γιατι ειχε παραγινει το κακο με καποιους τσαμπουκαδες που νομιζουν οτι τα στενα ειναι ιδιοκτησια τους – κι εγω μενω μεσα στην πολη, αλλα φροντιζω παντα οταν παρκαρω να μη δυσκολευω τη ζωη των συνανθρωπων μου – δε βαζετε και μερικα κολωνακια απεναντι απο το σπακ στη γωνια του βενζιναδικου που οταν ανεβαινεις απο το στενο μετα δυσκολιας βλεπεις την κυκλοφορια στον κεντρικο με κινδυνο να υπαρξει σοβαρο τρακαρισμα και να τ'ακουσεις κι απο πανω που δε βλεπεις οτι παραβιαζεις το στοπ…

  17. Τα κολωνάκια τους μάραναν! Στην Ξενοφώντος οι κολώνες με τα φώτα έχουν να ανάψουν 3 μήνες…. Τι το λέμε… Τι το φωνάζουμε… αντε να μη πω που μας γραφουν… Και μετά θέλουνε να περπατάμε πλαι πλαι με τουσ Πακιστανούς μες στο κατασκόταδο… Ναι ρατσιστικα το λεω… Όλα ειναι ωραία εδω και μόνο τα στενα ήταν πολύ στενα και δε χωραγαν να περάσουνε…
    Να μάθουν να ΟΔΗΓΟΥΝ!!!!!!! ΑΣΧΕΤΟΙ!!!!!!!!!!!! Αλλά πρέπει να ερθουν οι καλοι Αθηναιοι να τα καβαλήσουν και τότε τι θα κανουν???? Θα τους γραψουν όλους??? Πολύ Θέλω να το δω αυτό… Μετα θα φωνάζουμε γιατι διώχνουμε τους τουρίστες… Πολυ Θέλω να σας βρίσω αλλα θα με φαει η λογοκρασια…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog