Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Ένας καταστηματάρχης αναρωτιέται: Δήμαρχε πότε θα στολίσεις την πόλη;

- Advertisement -

Εκεί στην Ιάσωνος πάνε καλά; Δεν έχουν συνειδητοποιήσει οτι ήρθαν τα Χριστούγεννα; Πότε περιμένουν να στολίσουν την πόλη, μπας και κινηθεί λίγο η αγορά…;

Εδώ και πολύ καιρό, η ψυχολογία του κόσμου είναι στο ναδίρ. Κανένας δεν μπορεί να κάνει τις αγορές που έκανε μέχρι πριν λίγα χρόνια. Όλοι κοιτούν πώς θα μειώσουν τα έξοδά τους. Εμείς οι καταστηματάρχες, περιμένουμε αυτές τις ημέρες για να κινηθεί λίγο η αγορά. Αλλά για να κινηθεί, χρειάζεται και να καταλάβεις μέσα στη κατήφεια σου ότι ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ. Και έχεις την δημοτική αρχή που περιμένει να περάσουν για να στολίσει τους δρόμους και να ακουστεί από τα μεγάφωνα μια Χριστουγεννιάτικη μελωδία, να ανθίσουν οι καρδιές μας. Κύριοι, είστε απαράδεκτοι. Σε 16 μόλις μέρες έρχονται Χριστούγεννα και εσείς κοιμάστε τον ύπνο του δικαίου. Και μετά θα κάνετε πως στεναχωριέστε αν κάποιος από εμάς κλείσει το μαγαζί του, όπως έχουν κάνει τόσα άλλα μέχρι σήμερα. Λυπάμαι… Πραγματικά, λυπάμαι!

Ένας αγανακρισμένος καταστηματάρχης

- Advertisement -

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Έχουν μπερδευτεί …γιατί τους στολίζουν κάθε μέρα τα παπαγαλάκια.
    Στο Λουτρακι δε χρειάζεται να κανεις κάτι για να σε στολισουν. Είτε κανεις, είτε δε κανεις …θα σε στολισουν.
    Την αγωνία του επαγγελματία την καταλαβαίνω.
    Αλήθεια ποια μαγαζιά έχουν φτιάξει Χριστουγεννιάτικες Βιτρίνες;;;
    Καλα ο Δήμος αλλα και εσείς …..για ολα φταίνε ολοι οι άλλοι εκτός απο εσάς.
    Αλήθεια εσείς οι επαγγελματίες τι έχετε κάνει για τα δικά σας μαγαζιά;;;;
    Τι έχετε να μας δώσετε;;;

  2. "Αγανακρισμένε καταστηματάρχη" …..που το έχεις το μαγαζι???? Γιατί από αυτά που λες φαίνεται ότι το έχεις στο Σχοίνο!!!!! Κατέβα μια στον κεντρικό να δεις τί γίνεται κάθε μέρα με τον κωλογερανό!!!! Με μόνο τρεις υπαλλήλους!!!! Δεν λέει να περάσει η νοοτροπία των τόσων ετών!!!!! Περίμενε τα όλα από τον Δήμο!!!!

  3. ΟΛΟΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΜΟΝΟ ΑΠΑΙΤΟΥΝ…ΚΥΡΙΕΣ &ΚΥΡΙΟΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΤΙ: ΝΑΙ ΜΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ.ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ.
    ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΙΣ ΚΟΚΟΡΟΜΑΧΙΕΣ-ΚΡΙΤΙΚΕΣ-ΦΤΑΙΝΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΜΑΣ. ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΕΙ ΖΩΝΤΑΝΟ ΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΟΛΩΝ. ΒΕΒΑΙΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΤΩΣΤΑΤΕΙ ΣΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ-ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog