Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ανήλικος προσπάθησε να σκοτώσει και να βιάσει 40χρονη

- Advertisement -

Το θύμα μιας βάναυσης σεξουαλικής επίθεσης βρήκε το θάρρος να κοιτάξει κατάματα το βιαστή του στην αίθουσα του δικαστηρίου και να του φωνάξει: «Δεν είμαι θύμα, βγήκα νικητής από όλο αυτό»…

Η 40χρονη Heidi Damon ζήτησε να φανεί το πρόσωπό της στις κάμερες την ώρα που εξαπέλυε λεκτική επίθεση στον 18χρονο Javon Cooper, ο οποίος καταδικάστηκε σε 15 χρόνια φυλάκιση για απόπειρα ανθρωποκτονίας και βιασμού!

«Θέλω απλά να σου πω, και θέλω να με κοιτάς όταν σου μιλάω, ότι σήμερα όταν ξύπνησα ένιωθα τόσο χαρούμενη, όσο ποτέ δεν έχω νιώσει στη ζωή μου. Και ξέρεις γιατί; Γιατί είμαι ζωντανή, ζωντανή, ζωντανή.

Δεν έσπασες το ηθικό μου. Δεν ταρακουνήθηκε η πίστη μου στο Θεό. Αντίθετα, τα δυνάμωσες και τα δύο. Δεν είμαι θύμα. Είμαι ο νικητής της υπόθεσης, ο πιο δυνατός και ο νικητής» του είπε την ώρα που εκείνος προσπαθούσε να αποφύγει οποιαδήποτε οπτική επαφή με το «θύμα» του.

Ο Cooper ομολόγησε την ενοχή του για απόπειρα δολοφονίας και σεξουαλικής κακοποίησης. Όταν επιτέθηκε στην Heidi, σε ένα παρκινγκ στο Ybor City της Florida ήταν 16 ετών.

Προσπάθησε να την πνίξει, μέχρι που εκείνη μελάνιασε και έχασε τις αισθήσεις της. Στη συνέχεια της έβγαλε όλα τα ρούχα αλλά δεν τη βίασε.

Η πίεση που δέχτηκε στο λαιμό της ήταν τόσο μεγάλη που τα μάτια της είχαν γίνει κατακόκκινα και είχε γεμίσει μελανιές.

Αναγκάστηκε να μείνει εκτός δουλειάς για περίπου ένα χρόνο, ενώ από τότε υποφέρει από χρόνιους πονοκεφάλους, ενώ όπως είπε στο δικαστήριο νιώθει φόβο όταν είναι έξω.

«Την επιθυμία μου να γίνω όσα μπορώ να γίνω δεν θα τη χαλάσει κανείς. Επέζησα. Δε θα σε συγχωρήσω ποτέ για αυτό που μου έκανες. Η ζωή μου ποτέ δε θα είναι ξανά όπως πριν. Ξέρεις γιατί; Γιατί θα είναι ακόμα καλύτερη από πριν. Τα δάκρυα που βλέπεις είναι δάκρυα χαράς. Γιατί δε θα σε ξαναδώ ποτέ. Ποτέ.

Α, και ξέρεις και κάτι ακόμα; Το όνομά μου είναι Heidi Elizabeth Damon. Έχω όνομα. Εσύ έχεις έναν αριθμό και μια λίστα από τα εγκλήματα που διέπραξες. Το όνομά σου είναι “βιαστής” και “δολοφόνος”.

Είμαι περήφανη που στέκομαι εδώ και που λέω αυτά που λέω» είπε στο βιαστή της η Heidi κοιτώντας τον κατάματα.

newsbeast.gr

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog