Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Συγκίνηση στο αντίο καρκινοπαθή οπαδού

- Advertisement -

Συγκλονίζει η ιστορία με τον Ολλανδό καρκινοπαθή οπαδό της Φέγενορντ ο οποίος έμαθε ότι
του απομένει ελάχιστος χρόνος ζωής και η επιθυμία του ήταν να δει την αγαπημένη του ομάδα για μια τελευταία φορά. Όλο το γήπεδο τραγούδησε γι αυτόν το “you will never walk alone”(video)…

Ο Ντγέι φαν Σουιλέκομ εισήχθη στο νοσοκομείο πριν από 6 εβδομάδες, με τους γιατρούς να του ανακοινώνουν ότι έχει καρκίνο. Άμεσα μπήκε στο χειρουργείο όμως οι γιατροί διαπίστωσαν ότι δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι για να αποτρέψουν το μοιραίο. Του ανακοίνωσαν δε ότι δεν θα έχει παραπάνω από 6-7 εβδομάδες ζωής.

Ο πρώην οδηγός ταξί και φανατικός οπαδός της Φέγενορντ ο οποίος ζει με την 45χρονη σύζυγό του που είναι επίσης άρρωστη, εξέφρασε μια τελευταία επιθυμία. Ζήτησε να βρεθεί στις εξέδρες του “Ντε Κούιπ” για μία τελευταία φορά. Οι οργανωμένοι οπαδοί της Φέγενορντ που είχαν ενημερωθεί για το γεγονός από την γυναικά του 60χρονου, συνεννοήθηκαν μέσω συνδεσμιακών φόρουμ προκειμένου να ετοίμασουν την ιδανική ατμόσφαιρα, για να τον τιμήσουν και να τον αποχαιρετήσουν.

Κίνησαν άμεσα τις διαδικασίες ώστε ο Ντγέι φαν Σουιλέκομ να βρεθεί στα επίσημα του “Ντε Κούιπ” στο παιχνίδι με την Αϊντχόφεν. Ενώ είχαν συμπληρωθεί 11 λεπτά στον αγώνα, οι περίπου 43.000 οπαδοί και των δύο ομάδων σηκώθηκαν από τις θέσεις τους και με υψωμένα τα κασκόλ τραγούδησαν το “you will never walk alone”, δημιουργώντας εκπληκτική ατμόσφαιρα.

Ο 60χρονος συγκλονισμένος από το θέαμα δάκρυσε, μη μπορώντας να κρύψει την συγκίνησή του. Η σύζυγός του η οποία βρισκόταν στο πλευρό του τον αγκάλιασε και άρχισε να κλαίει, συγκλονισμένη επίσης από το γεγονός.


- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog