Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Κατεβάζουν ΡΟΛΑ οι εργαζόμενοι στο Star

- Advertisement -

Δεν υποχωρεί ο πρόεδρος του Star στις απολύσεις, έριξε… πόρτα στην ΕΣΗΕΑ και οι εργαζόμενοι κατεβάζουν ρολά στο κανάλι για τέσσερις ώρες. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες του planet-greece, πριν από λίγο στην Γενική Συνέλευση των εργαζομένων του Star, στην οποία μετείχαν τεχνικοί και δημοσιογράφοι, αποφασίστηκε η σύσταση κοινού μετώπου αντίστασης κατά του Πάνου Κυριακόπουλου…
¨Ετσι, από τις 6.00 το απόγευμα έως τις 9.00 το βράδυ, οι δημοσιογράφοι προχωρούν σε στάση εργασίας διαμαρτυρόμενοι για τις εν ψυχρώ απολύσεις 7 συναδέλφων τους. Ταυτόχρονα, οι τεχνικοί του σταθμού, σε ένδειξη συμπαράστασης, προχωρούν σε στάση απεργίας από τις 7.45 μμ μέχρι τις 9.45 μμ.

Όταν ζητήθηκε από τον εκπρόσωπο των εργαζομένων του Star και το ΔΣ της ΕΣΗΕΑ, στον Πάνο Κυριακόπουλο συνάντηση, εκείνος αρνήθηκε, επικαλούμενος σοβαρά ραντεβού που είχε (σοβαρότερα από τις απολύσεις 6 ανθρώπων Χριστουγεννιάτικα;) και τους παρέπεμψε στην γραμματέα του, να κλείσουν ραντεβού όποτε θα είναι διαθέσιμος!

Κατά τα άλλα, περίπου 30 εργαζόμενοι παραμένουν απλήρωτοι από το κανάλι, με την αιτιολογία ότι ανήκουν στα υψηλόβαθμα κλιμάκια (κλιμάκια που είναι βάσει της μειωμένη ατομικής Σύμβασης, που ήδη έχουν υπογράψει και είναι κατά πολύ πιο μειωμένα από το κατώτατο μισθολογικό κλιμάκιο της ΕΣΗΕΑ βάσει της τελευταίας Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας).

 tsantiri.gr

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog