Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Λ.Παπαδήμος-Εκλογές όταν ολοκληρώσουμε το έργο μας

- Advertisement -

Στη συνέντευξη τύπου ο Λουκάς Παπαδήμο
ς παραδέχτηκε πως όσα συμφωνήθηκαν στη Σύνοδο Κορυφής δεν θα ισχύουν στην Ελλάδα για τα επόμενα τρία χρόνια που θα είναι σε ισχύ το νέο πρόγραμμα.

Ο Πρωθυπουργός αν και ”σφιγμένος” εμφανίστηκε αισιόδοξος πως η Ελλάδα μετά την τριετία αυτή, και αφού πετύχει τους στόχους της, θα μπορεί να ακολουθήσει τους νέους αυστηρούς δημοσιονομικούς κανόνες που απαιτούν πλέον οι Ευρωπαίοι.

Όταν ρωτήθηκε ο Πρωθυπουργός για το πως εξελλίσσεται η συμμετοχή των τραπεζών στο πρόγραμμα ανταλλαγής ομολόγων (PSI) η απάντηση του ήταν σύντομη, ότι δηλαδή “οι οιωνοί είναι καλοί” χωρίς να επεκταθεί περισσότερο.
 Αλλάζει ο χρόνος των εκλογών

Ρητά και κατηγορηματικά ο Λ.Παπαδήμος είπε πως οι εκλογές θα γίνουν αφού η κυβέρνηση του ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις που της έχουν ανατεθεί.Εμφανίστηκε ικανοποιημένος τουλάχιστον για την εως τώρα αποτελεσματικότητα της κυβέρνησης του.
Αυτά σημαίνουν πάντως πως απομακρύνεται ο Φεβρουάριος ως μήνας τέλεσης των εκλογών.

Έρχονται τα νέα μέτρα

Όπως ανακοίνωσε ο Πρωθυπουργός σε σύντομο χρόνο θα ληφθούν αποφάσεις για νέα μέτρα με χρονικό ορίζοντα το 2012 εως το 2014 και μάλιστα τόνισε πως αυτά θα τα υλοποιήσει η νέα κυβέρνηση.

Σε ερώτηση για το αν το έλλειμμα του 2011 θα καλυφθεί με νέα άμεσα μέτρα, παρενέβη ο Ε.Βενιζέλος που ουσιαστικά έριξε το ”μπαλάκι” στους πολίτες!
 Ο Πρωθυπουργός εξέφρασε την άποψη πως στη Σύνοδο Κορυφής έγιναν σημαντικά βήματα για την αντιμετώπιση της κρίσης και πρόσθεσε πως ο τελικός σκοπός είναι να υπάρξει τροποποίηση της συνθήκης.

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αν οι δημοσκοπησεις δεν δειξουν ΠΑΣΟΚ 28%, ΞΕΧΑΣΤΕ τις εκλογες. Με Παπα@@δημο θα την βγαλουμε και ο Βρυκολακας θα μας ρουφηξει ολο το αιμμα. Την εχουμε βαψει. Η κΟΥΦΑΛΑ κερδιζει χρονο και θα επαναφερει τον Τζεφρι σαν Αντιμνιμονοιακο, σαν Σωτηρα, σαν Λυση, λεφτα θα υπαρξουν και παλι.

    Ο αντιεξουσιαστης θα ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ και παλι τη Χωρα και φτουυυ απο την αρχη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog