Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ποια διάσημα ζευγάρια χώρισαν το 2011

- Advertisement -

Jennifer Lopez και Marc Anthony
Εντάξει! Εμφανισιακά δεν ταίριαζαν καθόλου. Τους είχαμε συνηθίσει μαζί όμως τα τελευταία 7 χρόνια. Τελικά η J.Lο “ξεμυαλίστηκε” με τον συμπρωταγωνιστή της στο video clip του “Ι’ m into you”, William Levy και αποφάσισε να πει “bye bye” στον Marc….

  Kim Kardashian και Kris Humphires
“Το περιμέναμε. Δεν είχαν και πολλά κοινά”, λένε όσοι τους ξέρουν. Εξάλλου η Kim ήταν πολύ πλουσιότερη από τον Kris, ο οποίος δυσκολευόταν να ακολουθήσει τον λαμπερό τρόπο ζωής της.

Christina Aguilera και Jordan Bratman

Παντρεύτηκαν το 2005 και τα πρώτα γκρίζα συννεφάκια στο γάμο τους άρχισαν να φαίνονται πριν από ακριβώς ένα χρόνο, αυτός μάλιστα λέγεται ότι ήταν και ο λόγος που πήρε βάρος η διάσημη τραγουδίστρια. Τελικά το ζευγάρι χώρισε το 2011, διατηρούν όμως φιλικές σχέσεις για χάρη του δίχρονου γιου τους.

Charlie Sheen και Brooke Mueller 

Το διαζύγιό τους δεν ήταν αυτό που λέμε “φιλικό”! Το ζευγάρι “ξεκατινιάστηκε” αρκετά και έφτασε στα δικαστήρια, προκειμένου να πειστεί ο Charlie να δίνει μηνιαία διατροφή 55.000 δολάρια για το παιδί που απέκτησε με την Brooke.

Arnold Schwartzenegger και Maria Shiver 

Μπορεί στη φωτογραφία το ζευγάρι να είναι έτοιμο να φιληθεί… περιπαθώς, αλλά το “κλικ” της κάμερας είχε τραβηχτεί πριν μάθει η αφελής Maria ότι ο επί 25 χρόνια αντρούλης της και κυβερνήτης της Καλιφόρνια, Arnold, διατηρούσε επί σειρά ετών παράλληλη σχέση με την κακάσχημη οικονόμο του σπιτιού τους, με την οποία είχε αποκτήσει και ένα παιδί!

Eva Longoria και Tony Parker

Το ζευγάρι δεν πέρναγε και πολύ καλά, η φωτογραφία άλλωστε τα λέει όλα! Ούτε για χάρη του φωτογραφικού φακού δεν σκάνε ένα χαμόγελο. Τελικά η πρωταγωνίστρια του Desperate Housewives’s, Eva, και ο μπασκετμπολίστας Tony, χώρισαν και οι κακές γλώσσες μάλιστα λένε ότι ο λόγος ήταν μια γυναίκα.

Demi Moore και Ashton Kutcher

Τον τελευταίο χρόνο ακούγαμε ότι δεν τα πήγαιναν καλά και τελικά δεν ήταν μόνο φήμες. Ο… ασυγκράτητος Ashton απάτησε την Demi την παραμονή του γάμου τους και αυτό την έστειλε κατευθείαν στο δικηγόρο της για αίτηση διαζυγίου.

Elizabeth Hurley και Arun Nayar

Μετά από τέσσερα χρόνια γάμου με τον Ινδό πολυεκατομμυριούχο επιχειρηματία, Arun Nayar, η Elisabeth έδωσε τέλος στο γάμο της. Αφορμή για το διαζύγιο, όπως έγραψε ο τύπος, ήταν η απιστία του Ινδού Arun. Παρόλα αυτά το ζευγάρι δήλωσε ότι οι σχέσεις τους θα παραμείνουν φιλικές για το καλό των παιδιών τους.

  Jude Law και Sienna Miller 

Ένα ζευγάρι που οπτικά ταίριαζε πολύ. Αλλά αυτό δεν είναι αρκετό. Μόλις δυο μήνες αφότου αγόρασαν ένα σπίτι στο Λονδίνο που τους κόστισε 8 εκατομμύρια αγγλικές λίρες και ετοιμάζονταν να παντρευτούν, χώρισαν, γιατί ο Law παραδέχτηκε ότι την απάτησε με την νταντά των παιδιών του, Daisy Wright.

George Clooney και Elisabetta Canalis

Ο ορκισμένος εργένης George Clooney είναι και πάλι εργένης μετά το χωρισμό του με την Elisabetta, μετά από δυο χρόνια σχέσης. “Η σχέση μας έμοιαζε περισσότερο με πατέρα και κόρης παρά με σχέση δυο εραστών”, είπε η ίδια η Elisabetta, που παραπονέθηκε ότι ο Clooney της συμπεριφερόταν σαν μπαμπάς της.

 cosmo.gr

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog