Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ρεάλ – Μπαρτσελόνα 1 – 3

- Advertisement -

Της επέτρεψε να αναλάβει το ρόλο του φαβορί. Της επέτρεψε να προηγηθεί στα 22 δευτερόλεπτα. Την άφησε να το χαρεί και… μετά της έδειξε τι παθαίνει όποιος βγάζει γλώσσα…

Η Μπαρτσελόνα νίκησε 3-1 τη Ρεάλ Μαδρίτης στο «Μπερναμπέου» και της υπενθύμισε ποιος παραμένει αφεντικό στην Ισπανία!

Σάντσες, Τσάβι και Φάμπρεγκας τα γκολ των «μπλαουγκράνα», ο Μπενζεμά εκείνο της «βασίλισσας» -το πιο γρήγορο στην ιστορία των clasico!

Ισόβαθμες, πλέον, με 37 βαθμούς, στην κορυφή της βαθμολογίας οι δύο ομάδες, με τους «μπλαουγκράνα», όμως, να έχουν ένα ματς περισσότερο.

Όταν ένα τέτοιο ντέρμπι ξεκινάει με γκολ στα 22 δευτερόλεπτα -το γρηγορότερο στην ιστορία των clasico- τότε, είναι δυνατόν να μην δεις ματσάρα; Ο Μπενζεμά εκμεταλλεύτηκε τραγικό λάθος του Βαλντές και άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο, που θα μπορούσε να έχει πετύχει κι άλλο γκολ πριν… απαντήσει ο Σάντσες στο 30′, αλλά ο -κι όμως- αδύναμος κρίκος της, Κριστιάνο Ρονάλντο, σπατάλησε τη σπουδαία ευκαιρία που του παρουσιάστηκε στο 25′. Το 1-1 παρέμεινε, τελικά, ως τη λήξη πρώτου 45λέπτου.

Το δεύτερο ημίχρονο είναι μια άλλη ιστορία… Η Ρεάλ Μαδρίτης φάνηκε να το παίρνει… προσωπικά, πιέζοντας ασφυκτικά στο πρώτο πεντάλεπτο, μάλλον… εξαγρίωσε, όμως, την Μπαρτσελόνα, που πέτυχε την ολική ανατροπή!

Έστω και με τη βοήθεια της τύχης -αφού ο Μαρσέλο βρέθηκε… στη μέση- ο «κεραυνός» του Τσάβι κατέληξε στα δίχτυα του Κασίγιας στο 53′! Το 2-1 ήταν γεγονός για τους «μπλαουγκράνα», που εκμεταλλευόμενοι τα νεύρα των Μαδριλένων, αλλά και την αστοχία του Ρονάλντο -που για δεύτερη φορά, στο 63′, δεν κατάφερε να νικήσει τον Βαλντές- έψαξαν και το τρίτο γκολ, προκειμένου να «καθαρίσουν» τη νίκη! Κι όντως… Στο 66′ ο Ντάνι Άλβες έβγαλε μία καταπληκτική σέντρα, ο Φάμπρεγκας έκανε την κεφαλιά-ψαράκι, «γράφοντας» το 3-1 για τους Καταλανούς!

Οι Κακά, Ιγκουαίν, που… έριξε στο παιχνίδι ο Μουρίνιο, δεν μπόρεσαν να βοηθήσουν ΠΟΤΕ τη «βασίλισσα», που άρχισε τις γνωστές «κλωτσοπατινάδες», χάνοντας πολύτιμο χρόνο. Όταν αποφάσισε -να δοκιμάσει- να επιστρέψει στο παιχνίδι, ήταν, πια, αργά… Η Μπάρτσα κράτησε άλλη μία, σπουδαία νίκη απέναντι στη μισητή αντίπαλό της και της υπενθύμισε -έστω και με παιχνίδι περισσότερο- ποιος παραμένει αφεντικό στην Ισπανία!


Real Madrid 1-0 Barcelona by goalsarena2012


Real Madrid 1-1 Barcelona by goalsarena2012


Real Madrid 1-2 Barcelona by goalsarena2012


Real Madrid 1-3 Barcelona by goalsarena2012

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog