Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Τραυματίστηκε ορειβάτης στα Πίσια

- Advertisement -

Επείγουσα κλήση για έναν ορειβάτη, δέχτηκε χτες το απόγευμα η Πυροσβεστική Υπηρεσία …

Ο ορειβάτης, μέλος ομάδας πεζοπόρων, οι οποίοι ταξίδεψαν από την Αθήνα ως τα Πίσια με πούλμαν, κατευθυνόταν, προς το μονοπάτι της Μεγάλης Ντουσιάς, που βρίσκεται σε υψόμετρο 1068 μέτρων. Ο (έμπειρος σύμφωνα με μαρτυρίες) ορειβάτης όμως, στραβοπάτησε σε μια λακούβα με αποτέλεσμα να γυρίσει τον αστράγαλό του. Ευτυχώς, η ομάδα πεζοπόρων δεν ήταν μακριά από το σημείο και αμέσως, ειδοποίησαν την Πυροσβεστική Υπηρεσία. Μετά από λίγα λεπτά της ώρας, οι άντρες της Πυροσβεστικής, κατάφεραν να φτάσουν στο σημείο όπου του παρήχαν τις πρώτες βοήθειες, τον περισυνέλλεξαν και τον οδήγησαν στο σημείο συνάντησης (στην κεντρική πλατεία των Πισίων) όπου και επιβιβάστηκε στο πούλμαν μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας για να επιστρέψουν στην Αθήνα. Η εκδρομή αυτή όμως, σίγουρα θα μείνει αξέχαστη για πολύ καιρό τόσο στον ίδιο, όσο και στα υπόλοιπα μέλη της ομαδας.

Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής των Πισίων, παρόμοια περιστατικά συμβαίνουν αρκετά συχνά και χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή από τους ανθρώπους που επισκέπτονται το μέρος, έστω και για έναν περίπατο.

- Advertisement -

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΑΛΕΞ ΔΕ ΣΤΟ ΕΣΤΕΙΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΗΣ ΑΠΛΩΣ ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΣΗ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΝ ΑΥΤΟΊ ΠΟΥ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΥΤΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΑΥΡΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΜΑΣ ΘΑ ΣΧΟΛΙΆΖΟΥΜΕ ΤΙ ΕΚΑΝΕ Η ΚΥΡΑ ΚΑΤΙΝΑ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog