Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ο καιρός σήμερα: Νεφώσεις και ασθενείς βροχοπτώσεις

- Advertisement -
Από Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου, ο καιρός θα παραμείνει σχεδόν στα ίδια επίπεδα, με αραιές νεφώσεις κατά περιόδους, πιο πυκνές στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 18 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς στο Σαρωνικό και νοτιοδυτικοί σχεδόν μέτριοι στο Νότιο Ευβοϊκό…
Αυξημένες νεφώσεις και κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες περιμένουμε τη Δευτέρα στην Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 15 βαθμούς. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Βόρεια Ελλάδα από 6 έως 15 βαθμούς, στη Δυτική Ελλάδα από 10 έως 18 βαθμούς, στη Κεντρική και Νότια Ελλάδα από 8 έως 18 βαθμούς και στις νησιωτικές περιοχές από 12 έως 18 βαθμούς.
Παροδικές νεφώσεις σε ολόκληρη τη χώρα με βροχές και τοπικές καταιγίδες στη Δυτική Ελλάδα και την Ήπειρο και λίγες βροχές στο Ανατολικό Αιγαίο, περιμένουμε τη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου. Το πρωί θα σημειωθούν τοπικές ομίχλες.

Στη Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια και  ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος και μόνο το μεσημέρι στην Θεσσαλία θα αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές νοτιοδυτικές διευθύνσεις 3 με 5 Μποφόρ και τοπικά 6  Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και τη Κρήτη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Λίγες τοπικές νεφώσεις θα σημειωθούν το μεσημέρι στις Κυκλάδες. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 6 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 17 βαθμούς Κελσίου

Στα νησιά του ανατολικού αιγαίου και τα Δωδεκάνησα αρχικά ο καιρός θα είναι αίθριος αλλά από το απόγευμα θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 και από το απόγευμα στα βόρεια τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 16 βαθμούς Κέλσιου. Στα βόρεια θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΤΡΙΤΗ

Νεφώσεις αναμένονται την Τρίτη στις περισσότερες περιοχές της χώρας, οι οποίες στα Δυτικά αλλά και στα Ανατολικά νησιωτικά τμήματα θα είναι αυξημένες και θα σημειώνονται τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί 3 με 5 Μποφόρ και στα πελάγη 6 Μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΤΕΤΑΡΤΗ


Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου, με παροδικές καταιγίδες, αλλά γρήγορη βελτίωση. Στα ανατολικά και νότια θα σημειωθούν τοπικές βροχές, ενώ στις υπόλοιπες περιοχές θα υπάρξουν πρόσκαιρες νεφώσεις, κυρίως τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι στα δυτικά θα είναι ασθενείς και στο Ιόνιο βορειοδυτικοί 3-5 Μποφόρ.

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog