Τη χαριστική βολή με τη φράση «ντροπή σου» έριξε στον Νίκο Σειραγάκη η σύζυγός του στη μοναδική συνάντησή τους στα κρατητήρια της Αστυνομικής Δεύθυνσης Ρεθύμνου…

Λίγες ώρες μετά την σύλληψη του συζύγου της μέσα από την ίδια τους την κρεβατοκάμαρα, η γυναίκα έφτασε στα κρατητήρια του Ρεθύμνου και τον συνάντησε για τελευταία φορά, με ένα μόνο ερώτημα «γιατί;».

Ήταν συγκλονισμένη και ρωτούσε ξανά και ξανά αν είναι αλήθεια. Εκείνος είχε σκυμμένο το κεφάλι και δεν απαντούσε. Τότε, σύμφωνα με την εφημερίδα RealNews, του θύμισε ότι λίγες μέρες πριν το τραγικό συμβάν, παρακολουθούσαν μαζί στην τηλεόραση μια ταινία με παιδεραστές, με τον ίδιο να σχολιάζει αρνητικά την δράση τέτοιων ατόμων. Τι ειρωνεία!

Η γυναίκα δεν άντεξε, έβαλε τα κλάματα και, φωνάζοντας «ντροπή σου», έφυγε τρέχοντας για τον δικηγόρο.

«Έσπευσε να ασκήσει αγωγή διαζυγίου, με αφορμή όσα έμαθε για τον σύζυγό της, το βράδυ της 1ης Δεκεμβρίου», δηλώνει ο δικηγόρος της, Ανδρέας Αργυρόπουλος, που προσθέτει: «Με αυτόν τον τρόπο ξεκινά μια προσπάθεια να επιστρέψει τα δύο ανήλικα αγόρια της υγιή στην κοινωνία».

Τα παιδιά του 47χρονου επισκέπτονται καθημερινά παιδοψυχολόγο και έχουν ξεκινήσει μια νέα ζωή, ενώ σε όσους ρωτούν πώς είναι δυνατόν να μην είχε καταλάβει τίποτα η σύζυγος του Σειραγάκη για την νοσηρή του φύση, η απάντηση είναι μία «αν είχε αντιληφθεί κάτι τέτοιο θα άφηνε τα δύο ανήλικα παιδιά της μαζί του;»

newsbeast.gr