Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

ΤΩΡΑ: Ζωντανά το Δ.Σ. Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων

- Advertisement -

Αποκλειστικά στο loutrakiblog…

- Advertisement -

26 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Σωστός ο Πετρίτσης, τα χρήματα των δημοτικών συμβούλων να πάνε στην εκκλησία για βοήθεια των οικονομικά ασθενέστερων που είναι πάρα πολλοί. Μόνο έτσι θα δείξετε όλοι σας το καλό σας πρόσωπο.
    Το 20% που λέει η Πρωτοπαπά γιατί δεν το δίνετε στην εκκλησία όπως είχατε υποσχεθεί κύριοι της δημοτικής αρχής? Για άλλη μια φορά …….ψέματα!

  2. Υπάρχει πρόβλημα με τον ήχο διότι έχει χαλάσει ο ενισχυτής του μικροφώνου της αίθουσας. Δεν είναι δική μας ευθύνη. Προσπαθούμε να παρέχουμε τον καλύτερο δυνατό ήχο, με αποτέλεσμα να υπάρχουν διακοπές. Ευχαριστώ,

  3. Μπράβο στον Δημήτρη Καραπατά που ειναι όντως Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ αιτία, που σήμερα ΑΚΟΜΑ, συζητάμε και διεκδικούμε το αυτονόητο δικαίωμά μας, βάσειτης ΑΡΧΙΚΗΣ μελέτης που χρηματοδοτήθηκε από την ΕΕ, να έρθει ο ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΣ στο Λουτράκι. Κε Δήμαρχε και κ.κ πρώην Δήμαρχοι, αναγνωρίστε επιτέλους (ο Παύλου σήμερα με καθυστέρηση το δέχτηκε), ότι ΕΝΑΣ συμπολίτης μας, που πετροβολήθηκε στο παρελθόν, ο Δημήτρης Καραπατάς, ίσως σώσει την παρτίδα.

    ο αχρέωτος

  4. ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑ ΛΟΓΟΘΕΤΗ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ.ΣΥΝΦΩΝΩ ΜΕ 9-07.ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ!ΔΟΥΛΕΥΩ ΜΕΣΑ,ΞΕΡΩ,ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΝΑ ΣΩΘΟΥΜΕ ΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ ΑΦΟΥ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΡΙΞΕΙ ΣΤΑ ΒΡΑΧΙΑ ΟΠΩΣ ΔΙΑΒΑΣΑ ΕΔΩ ΣΤΟ LOUTRAKIBLOG

  5. ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ Η ΣΥΝΔΕΣΗ,ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΤΖΑΜΠΑ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ.ΒΑΛΤΕ ΝΤΟΝΕ'Ι'Τ ΝΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΚΑΝΑ ΨΙΛΟ

  6. για τον κο Λόη και την ''φουστιά'' που έκανε στη παιδική σκηνή κουβέντα εεε;;κε Λόη…μαύρο δαγκωτό,μην αγχώνεσαι,έχουν γνώσει οι φύλακες…

  7. Η συνέδρίαση διεκόπη λόγω έλλειψης πρακτικογράφου στις 22:11. Για την επόμενη συνεδρίαση, σύμφωνα με τα λεγόμενα του προέδρου του Δ.Σ. Κακκαβά Γεωργίου, θα ενημερωθούμε σύντομα. Ευχαριστούμε πολύ που μας παρακολουθήσατε.

    Εκ του loutrakiblog

  8. συνέχεια από πριν
    -ο Λοης πέρασε από Παύλου,Γκιώνη και τωρα Λογοθέτη και θέλει να το παίζει παράγοντας στα δημοτικά δρώμενα!!!
    Σαν 'προμηθεας' μηδεν εις το πηλίκο-μετά από την ''σέντρα'' του mifi για το πανηγύρι όλοι τον κοιτάνε πλέον με μισό μάτι και ύστερα από αυτά που γνωρίζουμε για τη παιδικό θέατρο θα πέσει πολύ ''κράξιμο''!
    Ο ίδιος σήμερα σε τοποθέτηση δημ.συμβούλου δεν ΤΟΛΜΗΣΕ καν να πάρει θέση,λογικό είναι αφού έχει ''λερωμένη την φωλειά του''!!
    τι να πω..λυπάμαι,έχουμε παίξει μπάλα μαζί και νόμιζα ότι ''έχει''κάτι…

  9. ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ?ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΚΟΙΤΑΩ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΞΕΡΩ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog