Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Δείτε σε επανάληψη το Δ.Σ. της 13ης Δεκεμβρίου 2011

- Advertisement -

Όπως το κατέγραψε η κάμερα του loutrakiblog…

     

- Advertisement -

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Γιατί δεν αναρτήσατε το χθεσινό σχόλιο που έκανα το πρωί για το ( επερχόμενο ) βραδινό συμβούλιο ? Έβριζα κανέναν ? Το απόλυτο τίποτα που εκφράζουν όλοι οι σύμβουλοι και την ασημαντότητα επί των πραγματικών προβλημάτων, ήθελα να καταλάβετε. Δεν πρέπει δηλαδή να μιλάει κάποιος ?

  2. Φίλε 1:10, μπορείς να μου πείς σε παρακαλώ ποιό είναι το σχόλιό σου που δεν δημοσιεύσαμε; Δεν μπορώ να σου πω γιατί δεν το δημοσιεύσαμε, αν δεν ξέρω ποιό είναι το σχόλιό σου…
    Φιλικά,

  3. ειναι αυτο που εχει σαν λεξη κλειδι την << ματαιοδοξια >>. Παντως και μονο για την απαντηση σου και ταυτοχρονα για την ερωτηση για το ποιο ειναι το σχολιο, δειχνει πως απο ανθρωπινο λαθος ( ολοι κανουμε ), δεν αναρτηθηκε το σχολιο.
    Καταρχην ευχαριστω για την απαντηση και κατα δευτερον δεν κραταω αντιγραφα για αυτα που γραφω, οποτε πως να βρω το χθεσινο σχολιο που εγραψα ? Ειμαι καποιας ηλικιας και απο υπολογιστες δεν γνωριζω πολλα ( σχεδον τιποτα ) και ζηταω συγνωμη για το οτι δεν μπορω να βρω το χθεσινο σχολιο ( αν ειναι εφικτο ? ). Εχετε μια πολυ καλη σελιδα και θελω να πιστευω πως ειναι ανεξαρτητη και για αυτο παραπονεθηκα για τη μη δημοσιευση, μιας και χθες δεν εγραψα τιποτα υπερ καποιου και κατι κατα καποιου αλλου. Ζηταω συγνωμη για την αναστατωση που ισως προκαλεσα και σας κανω να ψαχνετε στα αρχεια σας, αλλα ρε παιδια, νομιζω πως τα αυτονοητα εγραψα και που ολοι σας θα συνφωνουσατε διαβαζωντας στα. Ειστε νεοι ανθρωποι ( πιστευω ) και γιαυτο απαιτω ( συγνωμη για το θρασος ) να λειτουργειτε εντελως ανεξαρτητα, αυτονομα και με μπολικη δοση χιουμορ και τρελας. Η ζωη ειναι μικρη για να ειναι δυσαρεστη, αλλα τουλαχιστον ας μην γλυτωσουν τις κλωτσιες και το κραξιμο, αυτοι που μας εφτασαν στα σημερινα χαλια μας. Φιλικους χαιρετισμους απο ενα γεροντοφρικιοεπαναστατηπανκιο. Νασται ολοι καλα.

  4. Είναι αυτό που λέει για Γκιωνόφιλους και Παυλόφιλους; Γιατί αν είναι αυτό, το έχεις στείλει, αγαπητέ φίλε, στις 12 Δεκεμβρίου και όχι χτες. Μπορείς να βοηθήσεις λίγο περισσότερο, αν μου πείς σε ποιά ανάρτηση το είχες κάνει. Πάντως χτες, δεν μπήκε κανένα σχόλιο στα ανεπιθύμητα απ' ότι είδα.

  5. Εκτός αν λες αυτό: Ωραία, θα γελάσουμε και σήμερα με τις ασυναρτησίες και τα βαρύγδουπα λόγια που θα ακούσουμε. Ο κάθε ματαιόδοξος πικραμένος σύμβουλος θα έχει να πει όπως πάντα κάτι το πολύ σημαντικό και ταυτόχρονα ανόητο και χαζό ποίημα του.
    Να είσαστε καλά που φροντίζετε μέσα σε αυτές τις μαύρες μέρες και μας διασκεδάζετε με μεταδόσεις σαν και αυτές. Το οποίο όμως δημοσιεύσαμε από χτες.

  6. ΟΚ αυτο ειναι το << θα γελασουμε και σημερα….. )
    Χαμπαρι δεν το πηρα πως αναρτηθηκε χθες, μαλλον θα κοιταγα και θα το εψαχνα σε αλλο αρθρο που ειχατε ανεβασει. Παιδια και παλι ζηταω συγνωμη για τη γεροντικη μαλακυνση που με δερνει αλυπητα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog