Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Κάλλιο αργά παρά ποτέ! Το Λουτράκι στολισμένο Χριστουγεννιάτικα!

- Advertisement -

Το θέμα συζητήκε και στο Δ.Σ, μετά από σχετική ερώτηση του επικεφαλής της Παρέμβασης Πολιτών, Γιώργου Γκιώνη στα θέματα πρό ημερήσιας διάταξης…

Γ. Γκιώνης: Τι θα γίνει με τον Χριστουγεννιάτικο στολισμό της πόλης; Περιμένατε να γίνει Δημοτικό Συμβούλιο για να στολίσετε;
Γ. Δέδες: Έχουμε ξεκινήσει από την πρώτη Δεκεμβρίου με υπαλλήλους του Δήμου τον στολισμό της πόλης. Όμως, δεν είχαμε αρκετά χέρια για να προχωρήσουμε ταχύτερα. Δεν υπήρχε σκοπιμότητα να ανάψουν τα φώτα σήμερα που έχει Δημοτικό Συμβούλιο. Σήμερα ξεκινάει το εορταστικό ωράριο των καταστημάτων. Αυτό ήταν ένα μεγάλο στοίχημα: να πετύχουμε τους χρόνους. Βεβαίως, θα μπορούσα να αναρωτηθώ τι είχε γίνει τα περσινά Χριστούγεννα. Θυμάστε πολύ καλά όλοι τι είχε γίνει. Δεν χρειάζεται να επεκταθώ.
Γ. Γκιώνης: Τι είχε γίνει δηλαδή, για πες μας…
Γ.Δέδες: Δεν υπήρχαν ούτε φώτα, ούτε στολισμός, εκτός από τις γυρλάντες που κρέμονταν στον κεντρικό.
Μ. Πρωτοπαππά: Ο στολισμός, ξεκίνησε πριν 3 ημέρες. Επί δύο μήνες, κρέμονταν τα καλώδια στις γυρλάντες που υπήρχαν τόσα χρόνια και ήταν έτοιμα να πέσουν πάνω στα αυτοκίνητα. Κανείς δεν τις είχε δεί; Δεν μπορούμε να ακούμε τρελά πράγματα εδώ. Και ευτυχώς, που τις έβγαλαν οι υπάλληλοι. Ο στολισμός ξεκινάει από τέλη Οκτώβρη. Δεν ξεκινάει από πρώτη Δεκέμβρη (που δεν ξεκίνησε)… Τα Ίσθμια, το Καλαμάκι, Οι Άγιοι Θεόδωροι, ο Σχοίνος, τα Πίσια, πότε θα στολιστούν; Στολίζουν τα σπίτια τους οι άνθρωποι και δεν στολίζεται η πόλη.

- Advertisement -

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΑΠΟ ΣΤΟΛΙΣΜΟ ΣΧΙΖΟΥΜΕ!4 ΓΙΡΛΑΝΤΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟΥ ΜΟΥΚΑ ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΙΤΕ ΣΤΑΜΑΤΑΗ Η ΠΟΛΗ.ΤΑ ΣΤΟΛΙΔΙΑ ΤΩΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΤΑ ΠΟΥΛΗΣΑΤΕ?ΜΗΠΩΣ ΤΑ ΒΑΛΑΤΕ ΣΤΟΥΣ ΟΙΚΙΣΜΟΥΣ? ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ ΒΓΑΛΤΕ ΑΠΟ ΤΗ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΟ ΣΤΟΛΙΣΜΟ ΜΠΕΡΔΕΥΕΤΕ ΤΑ ΚΑΡΑΒΙΑ.ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΡΕΖΙΛΗΔΕΣ!

  2. είναι πράγματι λυπηρή η κατάσταση της αγοράς των Αγίων Θεοδώρων . Το μόνο που σου προκαλεί είναι κατάθλιψη και ενώ φέτος θα πρεπε να δοθεί μεγαλύτερη σημασία στον καλλωπισμό της πόλης ώστε και τα παιδάκια των ασθενέστερων κοινωνικών ομάδων να μπορέσουν να χαρούν τις γιορτές εν τούτης το μόνο που έγινε είναι τα 4 φώτα που προανέφερε και ο φίλος του 9.03 .
    Και μην νομίζετε ότι χρειάζονταν χρήματα γι αυτό αντίθετα το μόνο που έπρεπε να γίνει είναι μία σχετική οργάνωση ώστε να χρησιμοποιηθούν τα στολίδια των άλλων ετών .Δεν είναι τυχαίο ότι οι δήμοι που έχουν στολιστεί εγκαίρως έχουν συμβάλλει στην οικονομική ενίσχυση της αγοράς, εδώ όμως δεν έχουμε τέτοια ανάγκη ,τα καταστήματα ευημερούν ,είναι γεμάτα κόσμο και δεν ξέρουν που να ξοδέψουν τα έσοδα τους !!!!! και φυσικά το πρώτο που θα τρέξουν να πληρώσουν είναι τα δημοτικά τέλη …..
    τα τέλη κύριοι είναι ανταποδοτικά και οφείλετε να δημιουργείτε τις κατάλληλες προϋποθέσεις ώστε να να λειτουργεί εύρυθμα η αγορά . Όταν δεν δώσεις δεν θα πάρεις και τα παραπάνω δεν ισχύουν μόνο για την αγορά των Αγίων αλλά για όλο τον Δήμο . Οι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις εάν ήταν σωστά οργανωμένες θα μπορούσαν να αποτελέσουν πόλο έλξης για χειμερινό τουρισμό που τόσο ανάγκη έχουν τα ξενοδοχεία της περιοχής .
    παρακαλούμε πολύ σταματήστε να λειτουργείτε σαν μικρομάγαζο και δώστε στον δήμο την αίγλη που του αξίζει
    καλές γιορτές συνάδελφοι επαγγελματίες και καλό κουράγιο

    χαρά πολύζου
    πρόεδρος εμπορικού και επαγγελματικού συλλόγου Αγίων Θεοδώρων

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog