Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Το loutrakiblog θυμάται : Η ισορροπία…

- Advertisement -

Ιστορίες του τόπου μας που  ζήσαμε , μας  διηγήθηκαν , γελάσαμε και σας  μεταφέρουμε.
Για να μαθαίνουν οι νέοι και για να θυμούνται οι παλαιότεροι.

Η ιστορία μας σήμερα θα σας μεταφέρει σε παλαιότερες δεκαετίες που τα αυτοκίνητα ήταν λιγοστά. Οι μεταφορές γίνοταν με ιππήλατες άμαξες και κάρα…

Το Λουτράκι παλαιότερα έσφιζε από τουρισμό και μαζί με αυτό και η ευρύτερη περιοχή . Μία Ελληνίδα τουρίστρια λοιπόν έχει πάρει αγωγιάτη για να επισκεφθεί τη λίμνη της Βουλιαγμένης. Ήταν καλοκαίρι και η πρωταγωνίστριά μας ήταν ντυμμένη ελαφρά , φορούσε φούστα ενώ από μέσα δεν φορούσε τίποτα.

Κατά τη διαδρομή το άλογο για κάποιο λόγο είδε κάτι και φοβήθηκε με συνέπεια να σηκωθεί στα δύο πίσω πόδια και με κίνδυνο να ανατραπεί η άμαξα ( φανταστείτε το σκηνικό ). Έντρομος ο αγωγιάτης προσπαθεί να ηρεμήσει το ζωντανό και ταυτόχρονα γυρίζει πίσω το κεφάλι του γιατί ανησυχεί για την επιβάτισσα , η οποία για κακή της τύχη , με την κλίση προς τα πίσω που έχει πάρει η άμαξα , της έχει σηκωθεί η φούστα και πλέον είναι ορατή δια γυμνού οφθαλμού η γυναικεία της φύση.

Να μην τα πολυλογώ , ο αγωγιάτης καταφέρνει να επαναφέρει την άμαξα αλλά επικρατεί αμηχανία , οπότε παίρνει το λόγο η τουρίστρια και απευθύνεται στον αγωγιάτη…

– Είδες ε , ισορροπία ?

και ακολουθεί η αμίμητη απάντηση

– Α μωρή μανάρα , αυτό εδώ στο χωριό μας το λέμε πίτσι !!!!

- Advertisement -

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. τωρα που λετε για ισορροπια, αληθευει οτι ενας εκ των διαχειριστων του μπλογκ σας ηταν παλι σημερα στα γραφεια της ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΑΕ, η οποια πλεον μετακομισε συσωμη στο ΣΠΑ?
    αν ναι τι πηγατε να ρωτησετε παλι? αν πληρωθηκαν πχ οι εργαζομενοι, γιατι απ οτι εμαθα δεν πληρωθηκαν και ουτε προκειται, αφου θα κανουν χριστουγεννα απληρωτοι!
    κατα τα αλλα αφηστε τον ΛΟΓΟΘΕΤΗ να βγαζει χριστουγεννιατικα μηνυματα για κοινωνικη αλληλεγγυη …

  2. ..προτείνω να κάνουμε ανάρτηση με θέμα "Ποιό μέλος του Loutrakiblog ήταν στα γραφεία " και να μοιράσουμε δώρα ,μιά και έρχονται γιορτές…εγώ,πάντως ,δεν ήμουν,θα πάω μετά να πάρω δώρο Χριστουγέννων και επίδομα…

  3. Ρε παιδια τι ακυρη ιστορια ηταν αυτη, παλι καλα που γραψατε τα σχολια και εχει καποιο ενδιαφερον… Αληθεια ποιο μελος του blog πηγε τελικα???

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog