Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Kόρινθος-Θήβα 1-0

- Advertisement -

Το γκολ με πέναλτι (38′) του Πέτρου Δημητριάδη αποδείχθηκε αρκετό για να χαρίσει στην Κόρινθο τη νίκη με 1-0 απέναντι στην Θήβα.

Η Μπάρτσα μπορούσε να “καθαρίσει” πιο άνετα, καθώς έχασε κλασικές ευκαιρίες ωστόσο, κρατάει την καλή εμφάνιση και κυρίως την διαφορά των 4 βαθμών από τον δεύτερο Μανδραϊκό. Περισσότεροι από 600 φίλαθλοι έδωσαν το παρών στο Εθνικό Στάδιο, στο τελευταίο ματς για το 2011…

Δημητριάδης και Λαμπρογεώργος έχασαν μεγάλες ευκαιρίες για να αυξηθεί το σκορ και στο τέλος η Κόρινθος αγχώθηκε παρότι δεν κινδυνευσε από τους φιλοξενούμενους. Αναλυτικό ρεπορτάζ για τον αγώνα, καθώς και για τις μεταγραφικές κινήσεις της Κορίνθου στην KS της Τρίτης 20/12. Επιπλέον, μέσα από την ιστοσελίδα μας θα ακολουθήσει πλούσιο φωτορεπορτάζ από τον αγώνα.

Οι συνθέσεις:

ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Δημαράκης, Τζουμάκας, Φίλης, Παπαεθυμίου, Βανγκέλι, Σπυρόπουλος, Μπαλτζής, Λουμπαρδέας, Σεϊτάι, Δημητριάδης (91’ Παππας), Λαμπρογεώργος (62’ λ.τρ. Σιώκος)

ΘΗΒΑ: Τσίμας, Λάμπρου, Λέκας, Καρύδης, Ευθυμίου, Μεθενίτης (64′ Παναγιωτόπουλος), Μαντάς (61′ Κοξαράκης), Χατζάκης, Γκαράνης, Κωτσαλάς, Τσέλος (73′ Ανέστης)

*korinthiasports

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog