Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Το Βlog των απλήρωτων εργαζομένων του ΠΑΣΟΚ

- Advertisement -

Η κρίση χτύπησε και τα κόμματα, που παρά τις επιδοτήσεις – κρατικές και μη – δεν πληρώνουν τους υπαλλήλους τους. Για κοροϊδία κάνουν λόγο οι εργαζόμενοι του ΠΑΣΟΚ. “Είμαστε εργαζόμενοι, όχι πολιτικά συνυπεύθυνοι”, λένε…

Το δικό τους blog δημιούργησαν οι εργαζόμενοι του ΠΑΣΟΚ που διαμαρτύρονται για τους ούτως ή άλλως χαμηλούς μισθούς τους, ακόμη και μετά από 20 χρόνια εργασίας, ενώ καταγγέλλουν πως έχουν τρεις μήνες να πληρωθούν.
Όπως σημειώνουν, το blog δεν είναι επίσημο  μέσο έκφρασής τους, μιας και δεν υπάρχει σωματείο για να τους εκπροσωπεί, αλλά μία πρωτοβουλία ανθρώπων που βλέπουν καθημερινά την κοροϊδία εκ μέρους των υπεύθυνων.
“Για τον πολύ κόσμο είμαστε αυτοί… που μαζί τα φάγανε”, γράφουν, σημειώνοντας όμως “Είμαστε κι εμείς εργαζόμενοι, κι όχι πολιτικά συνυπεύθυνοι”.
Ακόμη, τονίζουν πως ο μόνος πρόεδρος που αναγνώρισαν και αναγνωρίζουν ήταν και είναι ο Ανδρέας Παπανδρέου, ενώ προειδοποιούν ακόμη και για κατάληψη του κτιρίου,  όπου δεν θα επιτρέψουν καμία εσωκομματική διαδικασία.
Όπως γράφουν το πρώτο τους δημοσιευμένο μήνυμα:
“Είμαστε και εμείς εργαζόμενοι.. και όχι πολιτικά συνυπεύθυνοι!!
Το blog αυτό δεν αποτελεί επίσημο μέσο έκφρασης των εργαζομένων στο ΠΑΣΟΚ, μιας και δεν υπάρχει σωματείο κλπ (και πώς να υπάρξει άραγε) είναι μια πρωτοβουλία συντρόφων εργαζομένων που βλέπουν καθημερινά την κοροϊδία εκ μέρους των υπεύθυνων, την εξαθλίωση μας ως εργαζόμενοι που δεν έχουν πάρει ούτε ένα ευρώ από τον Σεπτέμβριο, καθώς και την καθημερινή διαπόμπευση μας απο τον περίγυρο μας για τα πεπραγμένα του κόμματος.
Του κόμματος το οποίο υπηρετούμε πολλοί απο εμάς πάνω από 20 χρόνια… και ξέραμε ότι αυτό θα υπηρέτη τον λαό και μόνο όπως μας δίδαξε ο ΜΟΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΟΥ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΑΜΕ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ, Ο ΑΝΔΡΕΑΣ Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ .
Για τον πολύ κόσμο ίσως να είμαστε αυτοί … που μαζι τα φάγανε..
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ.. οι περισσότεροι μετά απο 15 και 20 χρόνια δουλειάς δεν παίρνουμε πάνω απο 1.200 ευρώ..
ΈΧΟΥΜΕ υποστεί ΟΛΕΣ τις μειώσεις και τα χαράτσια, που έχει υποστεί όλος ο κόσμος στον ιδιωτικό τομέα.
Σαν εργαζόμενοι έχουμε συμμετάσχει στις απεργίες μέσα από τα εργατικά μας κέντρα,  (κυρίως στην περιφέρεια που γνωρίζουμε), αλλά για ευνόητους λόγους δεν θα μπορούσαμε να δηλώσουμε μαζικά τη συμμετοχή μας αφού στα κόμματα δεν υπάρχουν σωματεία υπαλλήλων.
Είναι απαράδεκτο ΝΑ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ … ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ…
Δεν μπορεί τα στελέχη του κόμματος να κονταροχτυπιούνται για θέσεις καρέκλες και κομματική εξουσία και να μην νοιάζεται κανείς για το ότι οι εργαζόμενοι κινδυνεύουν  να κάνουν απλήρωτοι Χριστούγεννα.
Ο ΧΡΟΝΟΣ ΣΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ…
Για ότι έχετε πράξει στη χώρα και στην ζωή του απλού πολίτη θα σας κρίνει ο μόνος αρμόδιος που είναι ο κυρίαρχος λαός (που μέρος του είμαστε και εμείς).
Για ΕΜΑΣ ΟΜΩΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ… και σας λέμε το εξής:
-Η μη καταβολή του Δώρου μέχρι τις 21-12 είναι ποινικό αδίκημα.
– Καμιά κουβέντα και εσωκομματική διαδικασία δεν θα ανοίξει ΜΕ ΑΠΛΗΡΩΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ!!! 
ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΝΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙ ΕΝΤΟΣ  ΤΗΣ ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ .
Ιδέες για  εκπλήξεις προς εσάς καταφθάνουν πολλές….
Καλά Χριστούγεννα”
- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog