Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Το σχόλιο της ημέρας

- Advertisement -

Μεχρι να τα αλλαξει ολα ο κος Δημαρχος, γιατι δεν μεριμνα να παει στον ΕΠιτροπο και να πιεσει να υπογραψει το ενταλμα και να πληρωθουν οι 40 εργαζομενοι της ΔΑΕΤ, στους οποιους χρωστανε τον μισθο Νοεμβριου, το δωρο Χριστουγεννων και σε λιγες μερες και τον μισθο Δεκεμβριου..?

Ξερουν ο Προεδρος και Δημαρχος καθως και ο Αντιπροεδρος συνεπωνυμος οτι η μη καταβολη του δωρου Χριστουγεννων ειναι ποινικο αδικημα και αν ενας εργαζομενος προσφυγει στη δικαιοσυνη θα συλληφθουν? ωραια τα παχια λογια του Δημαρχου, αλλα 40 οικογενειες εκει στο ΣΠΑ θα κανουν μαυρα Χριστουγεννα. θα παρακαλουσα τους διαχειριστες του μπλογκ να μην το λογοκρινουν και να το δημοσιευσουν. Ευχαριστω μια εργαζομενη μητερα στο ΣΠΑ Λουτρακιου!

- Advertisement -

11 ΣΧΟΛΙΑ

  1. γιατι δεν τα λετε στο γκιωνη που παραδεχτηκε οτι εδωσε 500.000 ευρω στη φιλαρμονικη και περιπου 1.200.000 για το καρναβαλι την τετραετια που περασε??????????
    εεεεεεεεεε??????????????????????????????????
    τον ρωταγε ο δεδες στο συμβουλιο για τον τροπο που τα εδιναν και ποτε δεν απαντησε……….γιατι?????οεοοοοοο!!!!

  2. 5ΟΟ.ΟΟΟ ΕΥΡΩ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΓΙΑ ΤΗ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ!!!!!!!ΑΠΟ ΤΗ ΔΑΕΤ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΖΗΤΑΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΡΕΣΤΑ Ο Κ. ΓΚΙΩΝΗΣ!!ΤΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΒΡΕ 12.08 ΝΑ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ?

  3. Εσείς 12:08 και 12:56 πετάξατε στον κάλαθο των αχρήστων 120.000 € για να παρουσιάσετε ένα" ολίγον από γιουβέτσι"στο περσινό καρναβάλι.
    Οι οικονομικές υποχρεώσεις του περσινού καρναβαλιού έχουν καλυφθεί οεοοοο?
    Ξοδέψατε 3000€ μόνο για μοίρασμα στολών οεοοοο?
    Προσπαθήσατε μέσω των καλοκαιρινών εκδηλώσεων να κλείσετε τρύπες του καρναβαλιού οεοοο?
    Πετάγατε τα λεφτά σε εκδηλώσεις που τις παρακολουθούσαν εσείς και άντε και κάποιοι συγγενείς σας οεοοο?
    Ντύσατε,κατ´εξαίρεση, γκρουπ που συμμετείχαν ψηφοφόροι,κολλητοί,υπάλληλοι σας κτλ με καινούριες στολές ενώ τα υπόλοιπα τα ξεπετάξατε με τις ήδη υπάρχουσες οεοοο?
    Βρήκατε ένα άρτια εξοπλισμένο από την δημοτική αρχή Γκιώνη,βεστιάριο οεοοο?
    Ο κος Γ. Δέδες πιστεύει ότι μετά από το καρναβάλι του 2011 το Λουτράκι αποτελεί ακόμη πόλο έλξης επισκεπτών οεοοο?
    Ο πόλεμος μεταξύ μελών της καρναβαλικής επιτροπής ήταν μέσα στο γενικότερο πλαίσιο των συντροφικών σας μαχαιρωμάτων οεοοο?
    Νομίζετε ότι ανακαλύψατε την πυρίτιδα με τον καθαρισμό της πόλης αμέσως μετά την παρέλαση οεοοο?
    Έτσι ακριβώς καθαριζόταν η πόλη και τα προηγούμενα χρόνια οεοοο.
    Επί δημοτικής αρχής Γκιώνη το καρναβάλι είχε διάρκεια τρεις εβδομάδες και φέτος τρεις ημέρες οεοοο.
    Αυτά για τους εκτός θέματος κυρίους που δεν μπορούν πλέον να δικαιολογήσουν την ανικανότητα της δημοτικής αρχής και περιορίζονται ως συνήθως στην μπουρδολογία και την προπαγάνδα.
    Για την αγωνία της εργαζόμενης μητέρας έχετε να μας πείτε κάτι οεοοο?

    ANONYMOUS

  4. Αγαπητή κυρία θα ήθελα να σας ενημερώσω και χωρίς να σχολιάσω πολιτικά. Σεβόμενος την αγωνία σας ότι η ΔΑΕΤ δεν ελέγχεται απο τον επίτροπο. Αυτοί που σας είπαν αυτο απλά λένε ΨΕΜΑΤΑ.

  5. ΚΑΛΑ 0 3.25 ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΙΟ ΑΣΧΕΤΟΣ ΟΛΩΝ
    ΟΧΙ ΟΤΙ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ Η ΔΑΕΤ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΙΤΡΟΠΟ
    ΑΛΛΑ ΑΣ ΡΩΤΗΣΕΙ ΠΡΩΤΑ ΠΩΣ ΕΜΠΛΕΚΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ

    ΕΣΥ ΡΕ ΦΙΛΕ "ANONYMOUS" ΠΟΥ ΤΟ ΒΡΗΚΕ Ο ΓΚΙΩΝΗΣ ΤΟ ΒΕΣΤΙΑΡΙΟ;
    ΟΤΑΝ Ο ΠΑΥΛΟΥ ΔΙΕΘΕΤΕ ΤΟ 1/3 ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΕΛΙΚΑ Ο ΓΚΙΩΝΗΣ ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΙ ΤΟΥ ΕΣΟΥΡΝΕ;
    ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΕΡΑΤΕ ΝΑ¨" ΑΛΛΑΞΕΙ ΣΕΛΙΔΑ"
    ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΑΜΕ ΚΑΤΑ ΔΙΑΒΟΛΟΥ
    ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΡΙΜΑΔΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΛΙΓΟ
    ΜΕ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΠΟΥΘΕΝΑ

  6. Ειναι η φοβερη οικονομικη κατασταση που αφησε στη ΔΑΕΤ ο Γκιωνης.Ξεχασε να μας το πει στο δελτιο τυπου που εβγαλε προχτες οτι κατεστρεψε την παλια καλυτερη δημοτικη εταιρια της Ελλαδας

  7. η ΔΑΕΤ δεν ελεγχεται απο τον Επιτροπο φιλε ΓΕΡΑΝΕ, αλλα ο Δημος ΝΑΙ! η αυξηση κεφαλαιου απο την οποια θα πανε τα λεφτα στην ΔΑΕΤ για να πληρωθει και το προσωπικο της ειναι αντικειμενο ελεγχου του Επιτροπου ο οποιος και θα υπογραψει το σχετικο ενταλμα το οποιο εχει στο γραφειου του. Αυτο προφανως εννοει η εν λογω εργαζομενη!

  8. Είναι αλήθεια οτι παρέλαβε σχεδόν καμένη γή ο σημερινός απο τον Γκιώνη, αλλά αυτό δεν αναιρεί τις τεράστιες ευθύνες που έχει ως Δήμαρχος αυτός και τα βαλσαμωμένα πουλιά γύρω του . Απλώς ένα χρόνο τώρα παρακολουθούν απαθείς τις εξελίξεις χωρίς να κάνουν το παραμικρό.Αφήσαν ,σκόπιμα; την ΔΑΕΤ να βουλιάξει ,ωστε εύκολα να παραχωρήσουν ΣΠΑ και εμπορία ιαματικού νερού σε ιδιώτη!!!Παίζουν τα παιγνίδια τους με ΚΑΖΙΝΟ ή μάλλον με την μία πλευρά του ΚΑΖΙΝΟ και φυσικά προωθούν για ξεπούλημα Ιαματικό νερο , ιαματικές πηγές και ΣΠΑ για αυτό και τα παιχνιδάκια με θυγατρικές και μεταφορά του προσωπικού εκεί και παει λέγοντας.Λυπάμε τους εργαζόμενους εκει που θα πληρώσουν τη νύφη ,την ανικανότητα ,και τις πρεμούρες άλλων… Αυτή είναι η κατασταση πολυ περιληπτικά.Αυτοί που γνωρίζουν καταλαβαίνουν……ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog