Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Αυτό είναι το Δ.Σ. του Λιμενικού Ταμείου Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων

- Advertisement -

Συνεδρίασε εκτάκτως το πρωί της Τρίτης,  το Δ.Σ. Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων με μοναδικό θέμα τη σύσταση του Δ.Σ. του Λιμενικού Ταμείου του Δήμου…

Ο πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου κ. Ν. Λόης χαρακτήρισε σημαντικό το γεγονός, γιατί, είχε και παλαιότερα συσταθεί Λιμενικό Ταμείο αλλά δεν λειτούργησε ποτέ. Ωστόσο, ένα μεγάλο κομμάτι της παραλίας του Δήμου ανήκε στο Λιμενικό Ταμείο Κορίνθου μέχρι και την «Πλώρη», χωρίς ωστόσο να έχει γίνει κανένα έργο, παρότι το Λιμενικό Ταμείο Κορίνθου έπαιρνε όλα τα έσοδα της παραλίας. Ήταν μια απαραίτητη απόφαση αυτή που πάρθηκε, γιατί εμείς θα διαχειριζόμαστε πλέον το δικό μας λιμάνι και θα κάνουμε σε αυτό τα έργα που θέλουμε και είναι αναγκαία να γίνουν. Πρόεδρος ορίστηκε ο ίδιος ο Δήμαρχος Κ. Λογοθέτης και είμαστε ικανοποιημένοι γιατί προσδοκούμε από τα έσοδα που θα πάρουμε, να κάνουμε τα έργα που έπρεπε να είχαν γίνει εδώ και τόσα χρόνια…

korinthostv.blogspot.com

- Advertisement -

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μόνο πρόεδρο και αντιπρόεδρο έχει το Λιμενικό ταμείο κ.Λόη? Ωραίο ταμείο συστήσατε!
    Ή μήπως οι άλλοι που πιθανόν να το απαρτίζουν δεν είναι άξιοι ούτε για αναφορά.

  2. Η Παραλιακή Ζώνη σου λέει κάτι….12:02.
    Από την Πλώρη μέχρι το Αλιευτικό Καταφύγιο…σου λέει κάτι;
    Τα έσοδα απο τα καταστήματα της παραλιακής ζώνης που πήγαιναν στην Κόρινθο μέσω του Λιμενικού Ταμείου; χωρίς ανταπόδοση; σου λέει κάτι.
    Την υποχρέωση του Λιμενικού Ταμείου να καθαρίζει την παραλιακή ζώνη και να την φροντίζει…σου λέει κάτι;

    Δεν πρέπει να γίνει σκαλοπάτι στους επαγγελματίες η τυχόν παραχώρηση δικαιωμάτων στον Δήμο απo το Λιμενικό Ταμείο Κορίνθου…..όποτε συμβεί αυτό, για να μην πληρώνουν και να παρανομούν οι επαγγελματίες με τα τραπεζοκαθίσματα τους…και να γίνει η παραλία ξέφραγο αμπέλι!!!
    Εχει αρκετά προβλήματα η παραλία και καλό θα ήταν να κάτσουν κάτω οι υπεύθυνοι της πόλης μαζί με τους επαγγελματίες και να βρουν λύσεις για να γίνει αποσυμφόρηση της παραλίας. Κάποτε η παραλία κάλυπτε τις ανάγκες του 1920. Αυτές οι ανάγκες έχουν αυξηθεί και η επιβεβλημένη ανάγκη για επιπλέον χώρο στους πεζούς είναι άμεση. Τα μαγαζιά πρέπει να μπούν μέσα. Να γίνει ριζική ανανέωση της παραλίας. Εάν είχε προχωρήσει και ο πεζόδρομος επι Παύλου μέσα σε μια 10ετία θα μιλάγαμε για άλλο Λουτράκι. Κάλλιο αργά παρά ποτέ.

    Δεν έχουν ανάγκη μόνο τα καταστήματα για πελάτες, αλλά και ο κόσμος έχει ανάγκη, να μπορεί να περπατήσει, να μπορεί να νιώσει διαφορετικά, πιο όμορφα και όχι αποπνικτικά όπως συμβαίνει τώρα.

    Όταν ο κόσμος αγανακτεί και βλαστημάει την ώρα και την στιγμή που κατέβηκε στην παραλιακή ζώνη της πόλης μας όχι δεν κάθεται στα μαγαζιά αλλά δεν ξαναπατάει. Και αυτό είναι χειρότερο από όλα. Και όταν βλαστημήσει τότε δεν ξαναπατάει ΠΟΤΕ στην πόλη μας.(Παππούδες και γιαγιάδες που σταματούν, υπαίθριες αγορές, και όλα τα καλά του Ισαάκ και του Αβραάμ, ποδήλατα, μηχανάκια, σκέιτ, τραπεζοκαθίσματα άναρχα κ.α.)
    Οι Πακιστανοί, Αλβανοί, Έλληνες ,,,καλλιτέχνες να βρουν άλλους χώρους να μετατρέψουν σε ‘’Σχιστό’’ παζαριού ….το κόσμημα της Πόλης μας.
    Την παραλιακή της ζώνη.

    Οι οικονομικές απολαβές για τον Δήμο θα είναι ουσιαστικές αλλά ταυτόχρονα αυξάνουν και τις ευθύνες τους προς την ίδια την πόλη.
    Η παραλιακή ζώνη είναι ο καθρέπτης της πόλης μας.
    Μπορείτε να την αναγεννήσετε;

    Ένας Απλός Πολίτης..

  3. ΩΡΑΙΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ
    ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ
    ΒΑΛΑΝΕ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΜΕ ΤΟ ΣΚΑΦΟΣ ΤΟΥ
    ΚΑΤΑ ΔΙΑΟΛΟΥ ΠΑΜΕ
    ΚΑΠΟΟΙ ΚΟΠΤΟΝΤΑΝ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΟ Δ.Σ
    ΓΙΑΤΙ;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog