Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

ΓΑΠ: «Αύριο θα ξεκαθαρίσω απολύτως την θέση μου»

- Advertisement -

Αποφασισμένος να λύσει την εκκρεμότητα της ηγεσίας στο αυριανό κρίσιμο πολιτικό συμβούλιο, φαίνεται ο Γιώργος Παπανδρέου…
 
Μιλώντας αργά το απόγευμα στους στενούς του συνεργάτες (Βάρτζελη, Μπεγλίτη, Αθανασάκη, Ελενόπουλο), σε σύσκεψη που έγινε στην Ιπποκράτους, ο Γιώργος Παπανδρέου δήλωσε ότι, «Αύριο στην συνεδρίαση του πολιτικού συμβουλίου θα δώσω το χρονοδιάγραμμα, το πολιτικό πλαίσιο, καθώς και τον ρόλο μου μέσα σε αυτά, ώστε να λήξει η παρούσα εκκρεμότητα στο κόμμα».
Ο Γιώργος Παπανδρέου ωστόσο, απέφυγε επιμελώς να ξεκαθαρίσει, ποιό θα είναι το περιεχόμενο του πολιτικού πλαισίου που θα ανακοινώσει στο πολιτικό συμβούλιο, το χρονικό εύρος του χρονοδιαγράμματος, αλλά και το εάν θα είναι, ή δεν θα είναι υποψήφιος στην περίπτωση που ανοίξει τις διαδικασίες εκλογής νέου προέδρου του ΠΑΣΟΚ.

Προφανώς ο Γιώργος Παπανδρέου κράτησε κλειστά τα χαρτιά του ακόμη και από τους στενούς του συνεργάτες, προκειμένου να διατηρήσει ίσως το πλεονέκτημα του αιφνιδιασμού. Είναι ωστόσο πλέον πολύ πιθανό αν όχι βέβαιο, ότι ο Γιώργος Παπανδρέου αύριο, και κάτω από την ασφυκτική πλέον πίεση των υποψηφίων διαδόχων του, αλλά και των στελεχών του ΠΑΣΟΚ, να δώσει το πολιτικό περίγραμμα μέσα στο οποίο θα ξεκινήσουν οι διαδικασίες εκλογής νέου προέδρου του κόμματος.

Ωστόσο ακόμη και στενοί του συνεργάτες δεν μπορούσαν να ερμηνεύσουν με βεβαιότητα ποιό ακριβώς, θα είναι αυτό το πολιτικό πλαίσιο, και ποιός θα είναι ο ρόλος του. Πολλοί δεν αποκλείουν ακόμη να προτείνει και την δυαρχία, αν και οι υποψήφιοι διάδοχόι του, έχουν απορρίψει κατηγορηματικά αυτήν την λύση.
Το βέβαιο είναι ότι το αυριανό πολιτικό συμβούλιο θα δρομολογήσει σε κάθε περίπτωση εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ.

ΠΗΓΗ: iefimerida.gr

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog