Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Τριπλό χτύπημα η Μπάρτσα!

- Advertisement -

Σε τρεις μεταγραφές προχώρησε η διοίκηση της Κορίνθου, ενισχύοντας το ρόστερ της ομάδας, στην προσπάθεια της για την επιστροφή στη Γ’ Εθνική…

Οι μεταγραφές ανακοινώθηκαν το βράδυ της Δευτέρας και όπως είχε δεσμευτεί ο Πάνος Μπεθάνης, η Κόρινθος επένδυσε σε νεαρούς ποδοσφαιριστές. Συγκεκριμένα, στην ομάδα επέστρεψε ο Αλέξανδρος Μπιτσάκος (ΦΩΤΟ), ενώ αποκτήθηκαν ακόμη ο Σπύρος Τσούκης και ο Άκης Χατζόπουλος.

Για τον 20χρονο Μπιτσάκο δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις, καθώς πέρυσι αγωνίστηκε στην Κόρινθο (14 ματς, 2 γκολ). Το καλοκαίρι η μεταγραφή του νεαρού μέσου στον Ιωνικό δεν προχώρησε, λόγω των προβλημάτων της ομάδας της Νίκαιας.

Ο 19χρονος Τσούκης προέρχεται από τις Ακαδημίες του Χαϊδαρίου, παίζει στο δεξί άκρο της άμυνας, έχει αγωνιστεί σε Γ’ και Δ’ Εθνική, ενώ έχει κληθεί και στην Προεθνική Παίδων. Τέλος, ο 18χρονος Χατζόπουλος, με το παρατσούκλι “Τόρες”, είναι επιθετικός και μέχρι πρόσφατα φορούσε τη φανέλα του Πόρου, παίζοντας μάλιστα, αντίπαλος της Κορίνθου, στο τρέχον πρωτάθλημα.

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog