Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Επιτροπή αγώνα ενάντια στην εγκατάσταση βιομηχανίας παραγωγής αιολικής ενέργειας στα Γεράνεια.

- Advertisement -

Στις 30 Δεκεμβρίου 2011, ημέρα Παρασκευή και στο χώρο του πνευματικού κέντρου του Δήμου Λουτρακίου – Αγ. Θεοδώρων συναντήθηκαν σύλλογοι, συλλογικότητες και φορείς της περιοχής, με σκοπό το συντονισμό της δράσης ενάντια στην εγκατάσταση ανεμογεννητριών στα Γεράνεια…

            Κατά τη συνάντηση αναλύθηκε το πρόβλημα, επισημάνθηκε η ιδιαιτερότητα των Γερανείων και συμφωνήσαμε στην αναγκαιότητα για μαζική δράση ενάντια στην καταστροφή  που θα προκληθεί με την εγκατάσταση βιομηχανίας παραγωγής αιολικής ενέργειας, με πρώτο βήμα την ενημέρωση των συμπολιτών μας.
            Για την υλοποίηση των παραπάνω ορίστηκε «ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ  ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΑΙΟΛΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΣΤΑ ΓΕΡΑΝΕΙΑ».
            Η επιτροπή αγώνα είναι ανοικτή και κάθε σύλλογος, συλλογικότητα ή φορέας μπορεί να συμμετάσχει με εκπρόσωπό του.
            Στη συνάντηση παραβρέθηκαν ο πρώην Δήμαρχος Λουτρακίου – Περαχώρας κ. Γκιώνης Γεώργιος και ο νυν Δήμαρχος Λουτρακίου – Αγ. Θεοδώρων κ. Λογοθέτης Κώστας ο οποίος μας ενημέρωσε για την ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου ενάντια στη εγκατάσταση ανεμογεννητριών στα Γεράνεια και μας διαβεβαίωση για την αρωγή εκ μέρους της Δημοτική Αρχή.
 
                                                                                                                                                                                                  Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ
 
 
- Advertisement -

17 ΣΧΟΛΙΑ

  1. γιατι δεν καλεσατε ολους τους φορεις συλλογους απο αγ.θεοδωρους?????
    η επιτροπη αγωνα πως τοτε ειναι ανοικτη για καθε συλλογο η φορεα???
    ενημερωστε μας…………

  2. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΤΟΜΑ ΤΟΥ ΑΣΤΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΣΚΕΥΘΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΣΧΟΛΙΘΕΙ ΠΟΤΕ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΘΥΣΑΥΡΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΓΕΡΑΝΕΙΑ , ΑΡΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΠΙΑ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΟΥΝ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΙ ΑΜΕΣΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ, ΕΚΦΕΡΟΥΝ ΑΠΕΡΙΣΚΕΠΤΑ ΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ! ΑΣ ΨΑΞΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΛΙΓΑΚΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΤΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΦΕΡΕΙ ΣΕ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΙΝΕΣ ΜΑΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΠΙΒΑΡΥΝΟΜΑΣΤΕ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΞΕΝΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΛΙΓΟΙ ΟΠΟΥ ΕΠΙΝΟΙΚΙΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΓΗ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΕΝΑΝΤΙ ΧΡΗΜΑΤΙΚΟΥ ΑΝΤΙΤΙΜΟΥ ΤΑ ΑΤΟΜΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΒΑΡΥΝΘΟΥΜΕ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΟΝ ΜΑΣ !!
    M.S.

  3. exoyn kalesuei kai apo agioys theodoroys kai den pareyrethikan kai tha kalesthoyn akomh perisoteroi tis epomenes hmeres ! prepei na symbaloyme oloi kai na mhn to vlepoume egvistika na prospathoyme oloi gia mia kalyterh synergasia den yparxei xoros gia egwismoys !!

  4. Όσοιβρέθηκαν και ειδοποιήθηκαν, από τους Αγίους Θεοδώρους, δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν. Τις επόμενες ημέρες θα λάβουν όλοι οι σύλλογοικαι φορείς γραπτή πρόσκληση και θα αποσταλεί σχετικό δελτίο τύπου. Τους θέλουμε όλους κοντά μας, γιατί το θέμα αφορά όλο το Δήμο και είναι τόσο σημαντικό που δεν υπάρχουν περιθώρια για εγωισμούς ή τοπικισμούς.

  5. Γιατί αντιδράτε λυσσαλέα και παραπληροφορείτε τον κόσμο;.Οι ανεμογεννήτριες δεν είναι βιομηχανίες οπως βαρύγδουμπα αναφέρετε.Μελετήστε τα πλεονεκτήματα ενος αιολικού πάρκου και ύστερα βγάλτε τα συμπεράσματά σας.Με τις απαραίτητες προυποθέσεις το αιολικό πάρκο είναι πηγή ζωής,καθαρής ενέργειας και εθνικής ανεξαρτησίας.Πρέπει όλοι να καταλάβουμε πως αν αυτή η χώρα δεν ανεξαρτοποιηθεί απο τις εισαγωγές πετρελαίου δεν θα γίνει ποτέ ανεξάρτητη.

  6. συγνωμη τι λυσσαλεα λετε? λυσσαλεο θεωρειτε την καταστροφη εκατονταδων δεντρων?λυσσαλεο θεωρειτε την εξαφανιση πουλιων και ζωων ? λυσσαλεο θεωρειτε το σιδερικο που φανταζει απεραντο νεκροταφειο? λυσσαλεο θεωρειτε την ενεργεια που θελω για την χωρα μου , για το σπιτι μου να μου την κατακλεβουν και να με κανουν δουλο του τοπου μου ??? λυσσαλεα ναι ,,, θα αμυνθω στα τερατα χρειαζομαι το οξυγονο χρειαζομαι την πηγη με το φυσικο νερο , χρειαζομαι το κελαιδισμα , το ουρλιαχτο , την συντροφια… θελω τα παιδια μου να ζησουν σ εναν κοσμο υγειη … με παρελθον , παρον και μελλον…μελετησαμε δυστυχως τα πλεονεκτηματα… εσεις διαβασατε τα μειονεκτηματα????τα μελετησατε??? δεν νομιζω δυστυχως!!!

  7. s-spinos:
    Εσύ φίλε/η στις 2:01 έκανες τον κόπο να ανέβεις έστω μία φορά στο βουνό;
    Έκανες τον κόπο να διαβάσεις προηγούμενες αναρτήσεις και
    σχόλια στο παρόν blog; από που έβγαλες το συμπέρασμα ότι όλοι
    όσοι αντιδρούμε στην εγκατάσταση των Α/Γ είμαστε εναντίον της
    ανεξαρτησίας της χώρας μας; Τελικά ποιος αντιδρά λυσσαλέα;
    Εγώ λέω ότι αντιδρούν λυσσαλέα οι Γερμανικές εταιρείες που
    βρίσκονται πίσω από αυτήν την υπόθεση, για να εισπράξουν τις
    κρατικές επιδοτήσεις και τα χρήματα του ΕΣΠΑ, και μόλις
    σταματήσουν να ρέουν τα κονδύλια των επιδοτήσεων στις τσέπες των εκμεταλλευτών μας, θα μας αφήσουν για παρακαταθήκη τα
    τα κουφάρια των ανεμόμυλων και εκατομμύρια τόνους μπετό με
    ένα ολοκληρωτικά κατεστραμμένο βουνό. Θέσεις εργασίας για
    τον τόπο μηδέν, άλλου είδους όφελος, π.χ. μείωση της τιμής
    του ρεύματος, επίσης μηδέν. Ακόμα όλα τα υλικά, συν το προσωπικό που θα εγκαταστήσει όλο αυτό το τερατούργημα,είναι
    εισαγωγής. Καταλαβαίνεις τι σημαίνει αυτό; Κάνουμε εισαγωγή
    ανεργίας και δίνουμε δουλειά στις γερμανικές, γαλικές, κλπ,
    βιομηχανίες για να μας πηδάνε καλά οι Μερκοζοί με τους τροϊκανούς και τους Παπαδήμους.

    Πραγματικά ΑΥΤΟ θέλεις;
    Αν πράγματι αυτό θέλεις, με συγχωρείς, αλλά εσύ μάχεσαι λυσσαλέα εναντίον της ανεξαρτησίας της πατρίδας μας.

  8. Καλη η περιβαλλοντική συνείδηση, όμως πρεπει να ειναι συνολικη. Η "καθαρη" ενέργεια την οποια επικαλειται η αιολική βιομηχανία ενεργειας, εχει αφησει το ενεργειακό της αποτύπωμα, τοσο στην κατασκευή των εγκαταστάσεων όσο και στο περιβάλλον άμεσα απο την καταστροφή που προκαλειται σε ενα παρθενο δασος τοσο για την τοποθετηση όσο και για τη διάνοιξη των οδων πρόσβασης. Και ναι αγαπητέ 2:01 εχουμε διαβασει τα πλεονεκτήματα της αιολικής ενέργειας, αλλα θα ήταν καλο να διαβασεις εσυ και τα μειονεκτήματα και να αφήσεις τα πομπώδη περι εθνικής ανεξαρτησίας κλπ

  9. Συγγνώμη κύριοι αλλά δεν έχεται ιδέα περι αιολικού πάρκου και ανεμογεννητριων.Μιλάτε για τόνους μπετόν καταστροφή δασών κλπ.Αναρθρες κραυγές ημιμάθειες …και η λογική του όχλου.Αν θέλετε μπορούμε να δούμε τα πράγματα ψύχραιμα και λογικά και θα δείτε οτι κραυγάζετε χωρίς λόγο.Οσο για τους παραπάνω σχολιασμούς αν δηλαδή έχω διαβάσει τα μειονεκτήματα των αιολικών, σας λέω οτι τα έχω σπουδάσει στο Πολυτεχνείο και έχω εξειδίκευση στη παραγωγή ενέργειας απο Α/Γ.Να σημειώσω ότι δεν εκπροσωπώ καμία εταιρία του είδους ,εργάζομαι σε διαφορετικό τομέα της μηχανολογίας είμαι λουτρακιώτης και τη μισή ζωή μου τη έχω περάσει στα Γεράνια.Απλά δεν μπορώ να ακούω και να βλεπω ανοησίες και πολεμικές επειδή οι κυνηγοί φοβούνται οτι θα χάσουν τα κυνήγια τους και οι άλλοι σαν όχλος να ακολουθει..Αρων Αρων Σταυρωσων αυτών…Ηρθαν οι Γερμανοί οι Κινέζοι ακόμα δεν τους είδαμε Γιάννη τον βαφτίσαμε (αλήθεια που το ξέρετε οτι είναι Γερμανόι;).Και όσο για σένα εξυπνάκια 9:44 ναι έναι θέμα εθνικής ανεξαρτησίας και δέν είναι πομπώδη έκφραση.Εκτος και αν θεωρείς οτι είναι προτιμώτερο να εισάγουμε πανάκριβο πετρέλαιο να μας ελέγχουν απόλυτα οι πετρελαικές εταιρίες ( οι γνωστές 7) και κατα τάλλα να μπορείς εσύ ελεύθερα να σκοτώνεις λαγούς και πέρδικες και να κοιμάσε ήσυχος ανόητε άνθρωπο οτι έσωσες το βουνό,!!.Είναι αλήθεια οτι οι ηλίθιοι έχουν χρησιμότητα στην κοινωνία,όταν όμως κάνουν θόρυβο και κατευθύνονται σαν αλογη μάζα εξυπερετώντας (αθελά τους γιατι δεν το καταλαβαίνουν) αλλοτρια συμφέροντα τότε είναι επικίνδυνοι.

  10. s-spinos:
    &2:46 Το τι έχεις σπουδάσει και τι όχι, φαίνεται από τη φρασεολογία σου,και την αγραμματοσύνη που σε διακατέχει.
    Δεν χρειάζεται να αποδείξω ποιος βγάζει άναρθρες κραυγές,είναι
    ηλίου φαεινότερον, και όπως έλεγαν και οι αρχαίοι μας "φαίνε
    λύχνε και σίγα, των αστέρων το φέγγος ουδέποτε εκλείπει"
    καλά πολυτεχνείο πέρασες, ορθογραφία δε σου μάθανε;
    ή μήπως είχε την ονομασία Ανωτάτη Βοϊδοσχολή???

  11. 2:46 πόσο πρόδηλο ειναι ποίου τα συμφέροντα εξυπηρετείς εσύ και περισσότερο αυτοί που σου παρείχαν επιλεκτικά τις πληροφορίες. Διοτι συχνά ακόμα και τα πανεπιστήμια μερος των ερευνητικών προγραμμάτων των μεγάλων συμφερόντων ειναι (ακόμα (ή ιδίως) και στην προηγμένη Γερμανία). Και για να βρεις και κανενα άλλο επιχείρημα… είμαι ΚΑΤΑ του κυνηγιού και ΥΠΕΡ των εναλλακτικών μορφών ενέργειας!!! Αλλα και κατα της θυσίας όλων στο βωμό του κέρδους κάποιων λίγων!!!!!!!

  12. πρέπει να επισημάνω και όσο αναπνέω θα το λέω θα το φωνάζω …
    το οξυγόνο είναι για ΟΛΟΥΣ…
    πρέπει να σεβαστούμε την φύση για να μας σεβαστεί
    την ατιμάζουμε και την φέρνουμε εκτός ορίων…
    θα μας εκδικηθεί… και δεν θα λυπηθεί κανέναν… εύχομαι να το κάνει γρήγορα για να καταλάβουν μερικοί ανεγκέφαλοι …
    και ας είμαι και εγώ ένα από τα θύματά της!!!
    και αυτός αγώνας είναι για την επιβίωσή σου φιλέ μου!!!
    λυπάμαι !

  13. ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΛΕΕΙ Ο ΣΠΟΥΔΑΓΜΕΝΟΣ ΦΙΛΟΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΘΑ ΕΠΡΑΙΠΕ ΝΑ ΗΞΕΡΕ ΠΩΣ ΤΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΑ ΤΙΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝ ΞΕΝΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΟΝΟΝΤΑΣ ΑΔΡΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΣΠΟΥΔΑΙΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΣΤΟ ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΟ ΤΩΝ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ ΑΥΤΑ ΟΠΟΥ ΕΚΕΙΝΟΙ ΘΕΛΟΥΝ , ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΩ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ … !ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΓΙΑΤΙ ΕΦΟΣΟΝ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΘΩΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ, ΠΩΣ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΚΤΡΩΜΑΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΟΣΟΥΝ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ , ΤΟ ΟΤΙ ΟΙ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΥΚΟΛΑ ΤΟ ΒΡΙΣΚΕΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟΥ . ΓΕΝΙΚΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΠΟΛΑ ΣΤΗ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΡΕΥΜΑ ΟΤΙ ΘΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΒΑΣΙΜΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ, ΑΡΚΕΙ ΜΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΚΑΠΟΙΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΝΤΙΝΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΑΙΟΛΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ ΠΩΣ ΟΛΟΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΡΕΥΜΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΥΞΗΜΕΝΟ ΜΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ Α.Π.Ε. ΠΟΥ ΦΕΝΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΜΑΣ Δ.Ε.Η. , ΠΩΣ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΣΥΝΤΗΡΟΥΝ ΕΙΔΙΚΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΚΑΘΕ ΝΤΟΠΙΟΣ , ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΟΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ ΟΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΕΣ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΕΣ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΤΟ ΔΥΚΤΙΟ ΔΕΗ ΑΡΡΑ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΧΘΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ , ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΠΙΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΑΠΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΜΗΧΑΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΤΟΠΙΟΥ ΟΤΑΝ ΑΥΤΑ ΠΑΛΑΙΟΣΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΑΥΤΑ ΟΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ (ΜΕΞΙΚΟ) ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΕΜΟΓΕΝΗΤΡΙΕΣ ΝΑ ΜΟΛΥΝΟΥΝ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΟΝ ΣΑΠΙΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΑ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ! ΨΑΞΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΘΕΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΜΗΝ ΒΑΖΕΤΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΥΜΦΑΙΡΟΝ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΕΔΩ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΕ ΑΛΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ Π.Χ. ΕΒΟΙΑ ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ….

  14. Συγνώμη λεβέντη 5:21 αλλά εσύ ούτε το λύκειο δεν έχεις βγάλει.Φυσικά και δεν ισχύει τίποτα απο όσα γράφεις…απλώς έχεις φουσκώσει απο αρνητισμό και ξερνάς οτι σου ρθει.Ειδικά αυτό που γράφεις για τις μελέτες και τα υποσυνείδητα……άσε απο την πόλη έρχομε και στην κορυφή Λιακόπουλος….

    ΥΓ Και το άν κάποιος είναι μορφωμένος δεν είναι αντικείμενο ειρωνίας.Αντικείμενο ειρωνίας και χλεύης είναι το ψέμμα που λές οτι έχεις βγάλει το πολυτεχνείο/

  15. 6:58 ΔΕΝ ΕΙΡΩΝΕΥΤΙΚΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΛΑ ΕΧΩ ΔΕΙ ΚΑΙ ΕΧΩ ΜΕΛΕΤΗΣΕΙ ΣΤΗ ΠΡΑΞΗ ΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΣΕ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΑΙΟΛΙΚΑ ! ΤΟΝΙΖΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΙΟΛΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΙΣΟΠΕΔΩΝΟΥΜΕ ΟΛΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΟΠΩΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΤΣΙ ΣΥΝΕΧΕΙΖΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ! ΠΕΣ ΜΟΥ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΠΕΣ ΜΟΥ ΕΣΥ ΤΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ??

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog