Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Τελικά εκεί στο δημαρχείο, είναι πολύ μετριοπαθείς!

- Advertisement -

Διαβάζουμε στο επίσημο blog της παράταξης “Με τους πολίτες μπροστά” ότι ο πιο όμορφος στολισμός στο Λουτράκι, έκανε τη διαφορά σε όλο το δήμο Κορινθίας…

Ανάμεσα σε δελτία Τύπου και ανακοινώσεις, είδαμε και την αναδημοσίευση από τοπική εφημερίδα. Ο τίτλος του άρθρου τα λέει όλα: “Ο πιο όμορφος στολισμός στο Λουτράκι – Έκανε τη διαφορά”. Κύριοι, δεν λέει κανείς ότι ο στολισμός όσον αφορά στην κεντρική οδό της πόλης ήταν άσχημος. Ίσα ίσα. Αλλά όχι ότι έκανε τη διαφορά… Γιατί το άρθρο κάνει λόγο για το Λουτράκι, άρα την πόλη του Λουτρακίου. Δέντρο δεν υπήρχε, στολίσατε την τελευταία στιγμή, η Καραϊσκάκη για πρώτη φορά έμεινε χωρίς στολισμό… Όλα αυτά έκαναν τη διαφορά; Αφήστε που για τις εκδηλώσεις (τις όποιες εκδηλώσεις τέλος πάντων), σύμφωνα με καταγγελίες που είχαμε, πλήρωσαν οι γονείς από την τσέπη τους ακόμα και τις στολές των παιδιών τους. Πάντως ένα είναι σίγουρο: Ο δήμαρχος, δεν διαβάζει blogs, διαβάζει όμως εφημερίδες. Άραγε, τις διαβάζει όλες; Και ένα τελευταίο ερώτημα: Ο δήμος είναι μόνο το Λουτράκι; Γιατί το άρθρο δεν αναφέρεται και στις υπόλοιπες πόλεις του δήμου; Και εκεί κάνατε τη διαφορά; Αφήστε, λοιπόν, τις εφημερίδες και τα blogs να κάνουν τη δουλειά τους και κάντε και εσείς τη δική σας. Και ο χρόνος θα μας κρίνει όλους!

- Advertisement -

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αυτο που προσφερατε στους δημοτες το λετε αψογο στολισμο?
    Εισαστε εκτος τοπου και χρονου και απο αισθητικη ,πριμα.
    Ειδικα ο στολισμος της Περαχωρας ,ηταν ολα τα λεφτα!!!
    Οσον αφορα το χρονο του στολισμου ,ευτυχως που δεν προλαβατε τις Αποκριες.
    Καληνυχτα

  2. ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΔΑΝ ΤΟ ΣΤΟΛΟΣΜΟ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ.ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑΣ ΠΟΥ ΣΤΗΘΗΚΕ ΕΝΑ ΥΠΕΡΟΧΟ ΔΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΦΑΤΝΗ.ΕΙΧΑΝ ΒΑΛΗ ΚΑΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΣΑΝ W.C.ΑΛΛΑ ΕΙΧΑΝ ΞΕΧΑΣΗ ΤΙΣ ΛΕΚΑΝΕΣ.ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΝΤΡΟΠΗ.ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΗ ΝΑ ΤΗΝ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΗ.ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΗ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΗΠΩΣ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.

  3. Αυτή η δημοτική αρχή τελικά έχει μεγάλο ταλέντο στο να δημιουργεί "μαγικές εικόνες" και να μετατρέπει το μαύρο σε άσπρο.
    Το κωμικοτραγικό της ιστορίας όμως είναι ότι ενώ "παίζει" με τους θεσμούς, εμπαίζει τους δημότες και προσβάλει ακόμη και τη νοημοσύνη μας δημιουργεί την εντύπωση ότι παράγει έργο.
    Μπράβο τους λοιπόν που μας πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες.

    ΥΓ ελπίζω να καθησύχασα αυτούς που εναγωνίως με αναζητούν-αποζητούν.

    ANONYMOUS

  4. Εν τω μεταξύ οι φετινές γιρλάντες είχαν αγοραστεί από τους προηγούμενους αλλά δεν πρόλαβαν να τις βάλουν πέρσυ και η καινούργια δημοτική αρχή καμαρώνει για τον υπέροχο στολισμό, τον ίδιο που άν είχε μπεί πέρσυ θα τον έβριζαν

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog