Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

«Βόμβα» Μπεγλίτη για ολική επαναφορά Παπανδρέου

- Advertisement -

Μια «βόμβα»  έριξε στο ΠΑΣΟΚικό  τραπέζι ο εκπρόσωπος τύπου του ΠΑΣΟΚ κ. Μπεγλίτης αφήνοντας ανοιχτό – για πρώτη φορά- το ενδεχόμενο να είναι τελικά ο κ. Γιώργος Παπανδρέου υποψήφιος Πρωθυπουργός και  πρόεδρος του κινήματος στις επόμενες εθνικές εκλογές…

Είναι φανερό ότι ο κ. Μπεγλίτης το χρησιμοποιεί ως  διαπραγματευτικό χαρτί απέναντι στην συγκροτημένη αντίδραση- πρόταση για διαρχία.

Η επιλογή αυτή παραμένει πρώτη απ’ ότι φαίνεται και  αυτή θα επιδιώξει να την φέρει στο Εθνικό Συμβούλιο και να την περάσει.   Η  «βόμβα» – διαπραγμάτευση  Μπεγλίτη ρίχτηκε από την συχνότητα του Real FM.

Oταν ρωτήθηκε αν ο κ. Παπανδρέου  θα είναι υποψήφιος ως πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ στις επόμενες εθνικές εκλογές, είπε: «Είναι μια πρόταση. Είναι μια ευθύνη του Παπανδρέου απέναντι στη διετή κυβερνητική του θητεία για την υπεράσπιση του έργου που έγινε, αλλά και των λαθών και παραλείψεων. Θα μπορούσε και είναι ένα δημοκρατικό δικαίωμα του Γιώργου Παπανδρέου να κατέβει ως υποψήφιος Πρωθυπουργός και ως Πρόεδρος του κινήματος στις επόμενες εθνικές εκλογές. Να κριθεί ο ίδιος και η πολιτική του. Ουδείς το αμφισβητεί αυτό»….  Οχι , ο Παπανδρέου θα αφήσει  έτσι την καρέκλα του… Παίζει χοντρά το χαρτί του, όπως και οι άλλοι φυσικά! Γι αυτό και πολλοί βλέπουν διάσπαση!!!

prionokordela.gr

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog