Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Κόρινθος: Ενισχύεται σημαντικά για τη συνέχεια του πρωταθλήματος

- Advertisement -

Σε τέσσερις σημαντικές κινήσεις προχώρησε η Κόρινθος σε ότι έχει να κάνει με την ενίσχυσή της στην δύσκολη συνέχεια που ακολουθεί…
 

Η ομάδα του Ισθμού απέκτησε τον 19χρονο Σπύρο Τσούκη, ο οποίος έχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε Β’ και Γ’ Εθνική, ενώ ο σύλλογος ανακοίνωσε και τον 18χρονο Άκη Χατζόπουλο, ο οποίος θεωρείται εξαιρετικός επιθετικός παρά το νεαρό της ηλικίας του και προέρχεται από τον Ποσειδώνα Πόρου.
Η πιο σημαντική μεταγραφική κίνηση από όλες προς το παρόν για την «Μπάρτσα» είναι αυτή του Προκόπη Σαγανά. Ο 27χρονος επιθετικός θα ενισχύσει τη γραμμή κρούσης της «Μπάρτσα», ενώ έχει εμπειρία από όλες τις επαγγελματικές κατηγορίες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η διοίκηση της Κορίνθου ανακοινώνει τη μεταγραφή του ποδοσφαιριστή Προκόπη Σαγανά στην ομάδα μας. Ο Προκόπης έχει αγωνιστεί σε Α’, Β’, Γ’ Εθνική με Αιγάλεω, Χαϊδάρι, Παναχαϊκή, Αγ. Παρασκευή και Γλυφάδα. Είναι ένας καλός ποδοσφαιριστής με άριστο ήθος. Αγωνίζεται στην θέση του σέντερ φορ. Καλώς ήρθες Προκόπη».
 
Τέλος σε ότι έχει να κάνει στα μεταγραφικά, στην Κόρινθο επέστρεψε ο Αλέξανδρος Μπιτσάκος, που αγωνίστηκε στην ομάδα την περσινή χρονιά σε 14 αγώνες και σκόραρε 2 γκολ.
Να αναφέρουμε ότι πληροφορίες θέλουν το σύλλογο να έχει έρθει σε συμφωνία με τον 28χρονο επιθετικό, Χρήστο Καραγιάννη, ο οποίος αποχώρησε από τον Αετό Σκύδρας, ωστόσο δεν υπάρχει ακόμα επίσημη ανακοίνωση.
 
Το Σάββατο 14 Ιανουαρίου θα πραγματοποιηθεί Γενική Συνέλευση της Κορίνθου, στην οποία θα παρευρεθεί και ο Πάνος Μπεθάνης, προκειμένου να συζητηθούν όλα τα ζητήματα που απασχολούν την ομάδα, ενώ το «παρών» αναμένεται να δώσουν και οι φίλαθλοι του συλλόγου.
 
*kerkidathskorinthias.blogspot.com
- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog