Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Δωρεάν μουσική σε όσους πληρώνουν τους φόρους τους!

- Advertisement -

Είστε καλοπληρωτές και πληρώνετε στην ώρα σας τους φόρους που σας βάζει το κράτος. Τότε θα έχετε δωρεάν μουσική από το…ίντερνετ…
 
Δωρεάν μουσική από το διαδίκτυο θα μπορούν να κατεβάζουν οι κάτοικοι του Μπουένος Άιρες που πληρώνουν τους φόρους τους στην ώρα τους, ανακοίνωσε σήμερα ο υπεύθυνος των εισπράξεων.
«Θέλουμε οι κάτοικοι που κάνουν την προσπάθεια να ανταμείβονται ώστε να αλλάξουν τις συνήθειες σχετικά με τους φόρους«, δήλωσε ο υπεύθυνος της υπηρεσίας εισπράξεων της επαρχίας του Μπουένος Άιρες (ARBA), Μάρτιν ντι Μπέλα.

«Αυτό το πρόγραμμα βοηθά στην προώθηση της αργεντίνικης μουσικής, καθώς πρόκειται για τραγούδια ντόπιων καλλιτεχνών και δίνει αξία σε εκείνους που είναι εντάξει, ενθαρρύνοντας ακόμη τη μάχη κατά της πειρατείας», πρόσθεσε.

Ο κ. Ντι Μπέλα σύναψε συμφωνία με τον πρόεδρο της Sony Music Argentina, Νταμιάν Αμάτο, ο οποίος ανέφερε ότι πρόκειται για «ένα φανταστικό πρόγραμμα».

Προσωπικότητες της αργεντίνικης μουσικής, όπως ο Άντρες Καλαμάρο, η Μερσέντες Σόσα και ο Ντιέγκο Τόρες θα συμμετάσχουν σε αυτό το πρόγραμμα, που ονομάζεται «Arba Tracks».
Η επαρχία του Μπουένος Άιρες αριθμεί 15.200.000 κατοίκους, ενώ η είσπραξη των φόρων έφτασε τα 34,8 δισεκατομμύρια πέσος το 2011 (6,2 δισ. ευρώ).

newsit.gr

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog