Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ΠΑΕ ΑΕΚ: Τέλος οι επαφές με Ξενιάδη

- Advertisement -

Την οριστική διακοπή των επαφών με τον Βασίλη Ξενιάδη αποφάσισε και επίσημα η ΠΑΕ ΑΕΚ. Στην λιτή ανακοίνωση που εξέδωσαν οι “κιτρινόμαυροι” δεν γίνεται καθόλου αναφορά στους λόγους για τους οποίου λήφθηκε αυτή η απόφαση…

Η ανακοίνωση:
«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει ότι διακόπτει οριστικά τις επαφές με τον υποψήφιο επενδυτή Βασίλη Ξενιάδη και τον συνέταιρό του.»

Μετά από αρκετό διάστημα οι παίκτες της ΑΕΚ θα δουν το χρώμα του χρήματος.

Ο Βασίλης Δημητριάδης πριν την έναρξη της σημερινής προπόνησης, ενημέρωσε τους ποδοσφαιριστές της «Ένωσης» ότι θα μοιραστούν τη Δευτέρα 500.000 ευρώ από το συνολικά 1 εκατομμύριο που θα στείλει στους «κιτρινόμαυρους» η UEFA για την συμμετοχή της ομάδας στο Europa League.

Τα υπόλοιπα χρήματα θα καταλήξουν σε πιστωτές της «κιτρινόμαυρης» εταιρείας και μάλιστα το μεγαλύτερο μέρος αυτών (περί τις 300.000 ευρώ) στον Χουανφράν.

Επίσης ένα σημαντικό ποσό από τα χρήματα που μένουν (που είναι 200.000 ευρώ) θα πάνε στο ταξιδιωτικό πρακτορείο, στο οποίο η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ οφείλει αρκετά μεγάλο ποσό.

Η αποστολή, ενόψει Ξάνθης

Σε ό,τι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι ολοκληρώθηκε σήμερα η προετοιμασία της ΑΕΚ για τον αυριανό εντός έδρας αγώνα με τη Ξάνθη.

Ο Νίκος Κωστενογλου άφησε εκτός αποστολής για λόγους τακτικής τους Δέλλα, Μάκο και Λαγό, ενώ δεν υπολογίζεται ούτε ο τιμωρημένος Σιαλμάς.

Αναλυτικά η αποστολή της «Ένωσης»: Αραμπατζής, Κωνσταντόπουλος, Μανωλάς, Καράμπελας, Λυμπερόπουλος, Λεονάρντο, Χοσέ Κάρλος, Μπέλεκ, Βάργκας, Μπερνς, Γεωργέας, Κοντοές, Αργυρίου, Καφές, Γκερέιρο, Ρίκκα, Κλωναρίδης, Κάλα, Μπουγαϊδης.

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog