Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Καταραμένο το μωρό της Μπιγιονσέ;

- Advertisement -

Η Μπιγιονσέ Νόουλες (Beyonce Knowles) έφερε στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της Τζέι Ζι (Jay Z). Μάλιστα, η ευτυχισμένη οικογένεια έχει ήδη επιστρέψει στο σπίτι ανάμεσα σε θύελλα φημών που θέλει τους διάσημους γονείς να έχουν ήδη ξοδέψει πάνω από 1,5 εκατομμύρια δολάρια για τη μικρή Μπλου Άιβι Κάρτερ (Blue Ivy Carter).
Φαίνεται όμως ότι για κάποιους άμυαλους βάνδαλους το γεγονός στάθηκε αφορμή για μια απίστευτη απρέπεια…

 Η Μπιγιονσέ γέννησε το μωρό της. Ο σατανάς είναι στη γη , γράφει η τεράστια πινακίδα της εκκλησίας βαπτιστών της Μπιούλα Χιλ.

“Η Μπιγιονσέ γέννησε το μωρό της. Ο σατανάς είναι στη γη”, γράφει η τεράστια πινακίδα της εκκλησίας βαπτιστών της Μπιούλα Χιλ.

Άγνωστοι μπήκαν τη νύχτα στην εκκλησία των Βαπτιστών της περιοχής Μπιούλα Χιλ στο Γουεστ Εντ της Βόρειας Καρολίνας και άλλαξαν τη φωτεινή επιγραφή έξω από αυτή ώστε να διαβάζει τα εξής: “Η Μπιγιονσέ γέννησε το μωρό της. Ο σατανάς είναι στη γη”.
Όπως αποκαλύπτει το TMZ, μόλις αντιλήφθηκε τον βανδαλισμό ο πάστορας έσπευσε να σβήσει την πινακίδα, ωστόσο το σοκ ήταν μεγάλο για το διάσημο ζευγάρι που είχε αντιμετωπίσει μια πολύ μεγάλη στεναχώρια πριν από αυτή την εγκυμοσύνη με μια αποβολή που είχε η Μπιγιονσέ.
Την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος ο Τζέι Ζι, μέσα από το τραγούδι (!) που έγραψε για την κορούλα του λίγες ώρες μετά τη γέννησή της.

Αυτή την -μέχρι και τρομακτική- φωτογραφία ανέβασε στο Twitter ο 50 Cent υποστηρίζονας ότι κάπως έτσι είναι το μωρό της Μπιγιονσέ και το Τζέι Ζι.

Αυτή την -μέχρι και τρομακτική- φωτογραφία ανέβασε στο Twitter ο 50 Cent υποστηρίζονας ότι κάπως έτσι είναι το μωρό της Μπιγιονσέ και το Τζέι Ζι.

Κατά τα άλλα, και ενώ οι κακές γλώσσες δεν σταματούν να μιλούν για τις υπερβολές που κάνει το ζευγάρι για την κόρη τους, (ένα χειροποίητο χρυσό Ginza Tanaka κουνιστό αλογάκι αξίας €483.000 και ένα καρεκλάκι φαγητού στολισμένο με πέτρες Swarovski αξίας €12.000 είναι μόνο μικρά παραδείγματα), η Μπιγιονσέ και ο Τζέι Ζι δέχτηκαν ένα ακόμη “χτύπημα”.
Ο 50 Cent, γνωστός για τον ανταγωνισμό του με τον Τζέι Ζι, ανέβασε στη σελίδα του στο Twitter φωτογραφίες του με πάκα δολάρια να ξεχειλίζουν προκλητικά από παντού, ενώ στο τέλος έστειλε και τις ευχές του στον “άσπονδο” φίλο του με έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο.
Συγχαρητήρια στον Τζέι Ζι και τη Μπιογιονσέ. Η Μπλου Άιβι Κάρτερ είναι ΥΠΕΡΟΧΗ“, έγραψε ο διάσημος ράπερ ποστάροντας ταυτόχρονα την απερίγραπτη φωτογραφία ενός μωρού με το κεφάλι του… Τζέι Ζι, σχολιάζοντας ότι θα πληρώσουν πολλά λεφτά για αυτή, αναφερόμενος προφανώς στις φήμες που θέλουν το διάσημο ζευγάρι να έχει κλείσει συμφωνία για τις πρώτες εικόνες του μωρού, έναντι ενός αστρονομικού ποσού.
Για την ιστορία θυμίζουμε ότι ο 50 Cent είχε υποστηρίξει παλιότερα ότι κανείς δεν ήξερε τον Τζέι Ζι πριν παντρευτεί την Μπιγιονσέ, ενώ ταυτόχρονα είχε απειλήσει ότι θα “έπαιρνε” εκείνος την εντυπωσιακή τραγουδίστρια και θα έκανε παιδιά μαζί της.
 
Επιμέλεια: Ζωή Κίττα

*womenonly

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog