Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Τι κρύβουν σήμερα Κυριακή 15/1 τα Ζώδια!

- Advertisement -

Κυριακάτικο ξύπνημα με Σελήνη στο Ζυγό! Παρατείνετε την παραμονή σας στο κρεβάτι για να χουζουρέψετε ή να κάνετε γλύκες πασπαλισμένες με ρομαντική διάθεση και καλόγουστο στυλ με το έτερο ήμισυ…
Μην ξαφνιαστείτε, αν δείτε τον σύντροφό σας καλλωπισμένο, θέλει να σας αρέσει γι’ αυτό χαρείτε το!

Η θεά του έρωτα πέρα από τα αισθηματικά, ειδικεύεται και στις αποκαλύψεις μυστικών αλλά και τους κοινωνικούς σχολιασμούς. Μέσα λοιπόν από το ταξίδι της στους Ιχθείς ίσως θυμηθεί πολλά και πει ή υπονοήσει γαργαλιστικές λεπτομέρειες, οπότε παίρνοντας το πρωινό σας και απολαμβάνοντας την παρέα σας ίσως ακούσετε αλλά και ακουστείτε για διάφορα.
Κριός
Μέσα από συζητήσεις που θα γίνουν έρχονται στο προσκήνιο προσωπικά σας ζητήματα. Ο ερωτικός σας σύντροφος δηλώνει παρόν οπότε θα μπορέσετε μαζί να τα ξεπεράσετε. Έτσι και αλλιώς, η Αφροδίτη μέσα στον 12ο σας κάνει να βλέπετε τα πράγματα στη μέγιστή τους διάσταση. Ψυχαγωγηθείτε αλλά φροντίστε να κάνετε το καθιερωμένο πέρασμα από την οικογένεια σας .
Ταύρος
Ίσως σήμερα αναγκαστείτε να δείτε κάποια πράγματα κάτω από ένα άλλο πρίσμα. Οτιδήποτε δεν είναι σύμφωνο με την αισθητική σας θα το κριτικάρετε ενώ παράλληλα ίσως αναγκαστείτε να πείτε κάποιες κουβέντες για πρόσωπα που σας έχουν στεναχωρήσει. Η Αφροδίτη μέσα από τους Ιχθείς σας δείχνει πως ένα βιβλίο, ένα dvd ή cd έχουν ανεκτίμητη αξία για σας.
Δίδυμοι
Σήμερα μπορείτε να πετύχετε πάρα πολλά, αρκεί βεβαίως να είσαστε συνεπείς στις υποχρεώσεις σας και να μην υπερβάλλετε. Αισθηματικά, προσπαθείτε να βγάλετε προς τα έξω ένα στυλ που δεν σας ταιριάζει κι αυτό είναι απόρροια συναισθηματικής ανασφάλειας. Η ικανότητα να κερδίζετε το πλήθος σήμερα θα σας φανεί χρήσιμη γι’ αυτό επιδοθείτε σε κάτι διαφορετικό.
Καρκίνος
Πάρτε αποφάσεις και κινηθείτε δυναμικά γιατί ο κόσμος είναι γεμάτος από θύματα που έχασαν εξαιτίας του καθωσπρεπισμού τους. Η Αφροδίτη μέσα από τους Ιχθείς βοηθά να εξωτερικεύσετε τη γνώμη σας, να δοκιμάσετε να βελτιώσετε τα πράγματα και να διδάξετε τον άλλο χωρίς να τον θίξετε. Οι προσωπικές επιτυχίες θα σας βοηθήσουν να ανεβείτε στα μάτια σας.
Λέων
Η Αφροδίτη μέσα από τον 8ο ηλιακό οίκο δίνει και λαμβάνει ερωτικά μηνύματα. Η αποκωδικοποίηση είναι αποκλειστικά δική σας ευθύνη και είναι κάτι που πρέπει να γίνει άμεσα. Μέσα από κάποιες διαδικασίες θα καταλάβετε πως στο φιλικό σας περιβάλλον έχετε άτομα στα οποία μπορείτε να επενδύσετε και να πετύχετε πάρα πολλά. Κάποια είδηση θα σας ταράξει ευχάριστα.
Παρθένος
Με τη Σελήνη στον 2ο ηλιακό οίκο σκέφτεστε το αύριο προγραμματίζοντας το από σήμερα. Για εσάς τελικά οι Κυριακές και οι αργίες έχουν περισσότερο διακοσμητικό χαρακτήρα όχι μόνο στο ημερολόγια αλλά και στη ζωή. Αισθηματικά, προσπαθείτε να δώσετε στο σύντροφό σας να καταλάβει πως μέσα από τη σχέση έχει να αποκομίσει πολλά πράγματα.
Ζυγός
Με τη Σελήνη στο ζώδιό σας λειτουργείτε πιο ομαδικά και ουσιαστικά και κρατάτε τη σημαία του αγώνα. Οι συζητήσεις δίνουν και παίρνουν και τα προσωπικά ζητήματα επιλύονται, αφού και εσείς από μεριάς σας επιδεικνύετε την ανάλογη συμπεριφορά. Προσοχή στις οικονομικές συναλλαγές γιατί υπάρχει κίνδυνος να απολέσετε κάτι και να το καταλάβετε πολύ αργότερα.
Σκορπιός
Μέσα από την οικογένεια θα αναδυθούν θέματα τα οποία θα σας φρεσκάρουν τη μνήμη των τελευταίων ετών. Η σχέση με το περιβάλλον σας είναι τελικά σχέση ζωής, αφού έχετε στον κύκλο σας ιδιαίτερα καλόπιστα και δραστήρια πρόσωπα. Οι προσωπικές αντιπαραθέσεις θα είναι προσωρινές και μικρής διάρκειας. Αποφύγετε να δημιουργήσετε αρνητική δημοσιότητα.
Τοξότης
Αυτό που σας αναγκάζει να πάρετε αποφάσεις είναι περισσότερο η δική σας βιασύνη παρά οτιδήποτε άλλο. Ερωτικά, σε κάθε περίπτωση μπορείτε να λύσετε τις διαφορές όμως για να επιτευχθεί αυτό θα πρέπει να δώσετε στον άλλο τη δυνατότητα να εκφραστεί. Βλέπετε πολλά πράγματα δεν είναι τόσο αυτονόητα. Συζητήσεις με τρίτους ίσως κάπου σας κουράσουν.
Αιγόκερως
Η παρουσία της Σελήνης στο Ζυγό έρχεται να τονίσει στον περίγυρό σας πως η υπομονή σήμερα δεν είναι το δυνατό σας σημείο. Ωστόσο, μέσα από την καθημερινή διατριβή διαπιστώνετε πως πρέπει και εσείς να νερώσετε το κρασί σας. Μια απροσδόκητη συνάντηση θα έχει θετικά αποτελέσματα και θα ανοίξει ένα παράθυρο για το μέλλον.
Υδροχόος
Η Αφροδίτη μέσα από τον 2ο ηλιακό οίκο δεν έρχεται για να κρίνει αλλά για να σας ρίξει στο πιο σύντομο δρόμο για την επιτυχία. Η σκέψη σας για κάποια άτομα ίσως να είναι λανθασμένη, αφού στην παρούσα φάση τα περισσότερα πορίσματα που βγάζετε είναι με παρότρυνση τρίτων. Ο έρωτας σας χτυπά την πόρτα, χρειάζεται όμως να θυμάστε τι είχατε πει για κάποια άτομα, προκειμένου να μη φανείτε ανακόλουθοι.
Ιχθείς
Στην προσπάθεια που καταβάλλετε δεν είσαστε μόνοι. Κάνοντας σκληρή αντιπολίτευση μέσα στη σχέση σας τελικά το μόνο που καταφέρνετε να κάνετε είναι να δημιουργείτε προβλήματα. Ίσως μια σταδιακή απομάκρυνση να έχει ευεργετικά αποτελέσματα. Οι αποφάσεις είναι δικές σας και θα παρθούν χωρίς ιδιαίτερο κόπο. Μηνύματα και συναντήσεις πιθανά να έχουν άλλη εξέλιξη από αυτή που περιμένατε.
*astrology
- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog