Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

«H συγγνώμη και η αυτοκριτική είναι άγνωστες λέξεις για τη ΝΔ»

- Advertisement -

Για απώλεια μνήμης της ΝΔ έκανε λόγο ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Πάνος Μπεγλίτης, απαντώντας στον εκπρόσωπο Τύπου της ΝΔ, Γιάννη Μιχελάκη…

«Είναι προφανές από τις δηλώσεις του Μιχελάκη ότι για τη ΝΔ το αντιπολιτευτικό άγχος της, ενώ συμμετέχει στην Κυβέρνηση Συνεργασίας του Λουκά Παπαδήμου, την οδηγεί σε απώλεια μνήμης για την καταστροφική πολιτική που ακολούθησε κατά την διακυβέρνηση της χώρας» ανέφερε ο κ Μπεγλίτης υπογραμμίζοντας:

«Επειδή η συγγνώμη και η αυτοκριτική είναι άγνωστες λέξεις για τη ΝΔ, ας αναλάβει τουλάχιστον την ευθύνη της συμβολής στην επίλυση των μεγάλων προβλημάτων και στην υπέρβαση της κρίσης.

Η περίοδος είναι εξαιρετικά δύσκολη για την πατρίδα μας και η ρητορική της μικροπολιτικής καταγγελίας είναι κατώτερη των περιστάσεων».

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ενώ για εσένα μεγάλε εξολομολογητή…η συγγνώμη είναι τόσο εύκολη που τη λες συνέχεια…ίσως από τύψεις για όσα κάνατε στην πατρίδα μου και στους πολίτες της. Αιδώς Αργείοι.

  2. Ασε ρε βουλευτάκο.Κολημένα κοματόσκυλα όλοι σας.Προδίδετε και ξεπουλάτε αυτή τη χώρα προσκυνόντας κάθε ξένο αφεντικό και το μόνο που ξέρετε να κάνετε είναι να λυσσάτε μεταξύ σας για την καρέκλα..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog