Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Πανηγυρική εκλογή Μπεθάνη στην θρυλική ”Μπάρτσα”

- Advertisement -

Ο Πάνος Μπεθάνης είναι και τυπικά από το απόγευμα του Σαββάτου (14/1) ο νέος πρόεδρος της Κορίνθου, καθώς έλαβε και επισήμως το χρίσμα να ηγηθεί της νέας προσπάθειας, μέσα από την Γενική Συνέλευση…

Το κλίμα ήταν πανηγυρικό, με τον Μπεθάνη να τυγχάνει της απόλυτης αποδοχής και να ανακοινώνει ο ίδιος τη σύνθεση της νέας διοίκησης, στην οποία συμμετέχει για πρώτη φορά και εκπρόσωπος των οργανωμένων φιλάθλων. Και επισήμως πια η Κόρινθος άλλαξε σελίδα και όπως έγινε αντιληπτό και από όσα ειπώθηκαν στη Γ.Σ., ο Μπεθάνης είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για να επαναφέρει την ομάδα στο δρόμο των επιτυχίων και την καταξίωση.

Ο ίδιος κράτησε χαμηλούς τόνους και μίλησε για σκληρή δουλειά, πλήρη διαφάνεια, υπομονή και στήριξη και υποσχέθηκε αποτελέσματα σε χρονικό ορίζοντα 3-5 ετών. Ξεκαθάρισε πάντως, πως για φέτος το πρώτο ζητούμενο είναι να επιστρέψει στη Γ’ Εθινική.

“Σβήνουμε όλα όσα έγιναν στο παρελθόν και ξεκινάμε από την αρχή”, ήταν μια από τις πλέον χαρακτηριστικές τάκες του Μπεθάνη, που γνώρισε την αποθέωση από τα 80 και πλέον μέλη που βρέθηκαν στη Γ.Σ. και ενέκριναν ομόφωνα τη σύνθεση του νέου Δ.Σ.

Πλήρες ρεπορτάζ για την Γ.Σ. της Κορίνθου, με όλα όσα έγιναν και τα ονόματα της νέας διοίκησης στην Κορινθία Sports της Τρίτης 17 Ιανουαρίου!

*korinthiasports

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog