Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Λουτράκι:Συνάντηση Κώστα Λογοθέτη με Μιχάλη Τρεμόπουλο

- Advertisement -

ΔΗΜΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ – ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δευτέρα, 16 Ιανουαρίου 2012

Σήμερα το πρωί Δευτέρα, 16 Ιανουαρίου2012, πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ του Δημάρχου Κώστα Λογοθέτη, του Προέδρου του Δ.Ο.Π.Α.Π του Δήμου Λουτρακίου Αγίων Θεοδώρων – «ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ» Νίκου Λόη, του Ευρωβουλευτή ΟικολόγωνΠράσινων Τρεμόπουλου Μιχάλη και του Χημικού περιβαλλοντολόγου Χρυσόγελου Νίκου.

Η συνάντηση ήταν πολύ χρήσιμη αφού συζητήθηκαν θέματα σχετικά με:

Την εγκατάσταση αποθήκης Χημικών στη περιοχή Σουσάκι και τα επιβαρυντικά προβλήματα που θα προκύψουν για το περιβάλλον σε μια ήδη βιομηχανικά κορεσμένη περιοχή.

Τις ανεμογεννήτριες που πιθανόν να εγκατασταθούν στα Γεράνια και την περιβαλλοντική καταστροφή που θα προκληθεί στη Χλωρίδα και την πανίδα των Γερανείων.

Την σωστή διαχείριση των Χωματερών στο Δήμο μας.

Τους τρόπους προστασία του περιβάλλοντος αλλά και όλων των αρχαιολογικών μνημείων του τόπου μας.

Ο Δήμαρχος Κώστας Λογοθέτης τόνισε :

Είμαστε αποφασισμένοι, να προστατεύσουμε με κάθε μέσον το περιβάλλον και την ποιότητα ζωής των κατοίκων του Δήμου μας. Ο μόνος στόχος μας είναι η διαφύλαξη του δικαιώματός μας να ζούμε σε ένα περιβάλλον καθαρό και υγιεινό.


Από το Γραφείο Τύπου
- Advertisement -

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Θα ήταν πολύ ενδιαφέρον να πληροφορηθούμε και την άποψη τόσο του κ.Τρεμόπουλου όσο και του κ.Χρυσόγελου για την επικείμενη εγκατάσταση των ανεμογεννητριών στα Γεράνεια,αν βέβαια την εξέφρασαν στην παραπάνω συνάντηση.

  2. Αμα ήρθε ο Τρεμόπουλος και ο χρυσόγελος σωθήκαμε.Τον Γκρουέφσκι τον ρώτησαν;
    Ντροπή σου Δήμαρχε να συναντιέσαι με δηλωμένους εχθρούς της Ελλάδας και να τους δίνεις αξία.

  3. Συμφωνα με ανεπιβεβαιωτες πληροφοριες ο κυριος Τρεμοπουλος δεν εθεσε θεμα τελικα για την ελληνικοτητα του Λουτρακιου και της ενδοξης Πελοποννησου γενικοτερα στη συναντηση με το δημαρχο αλλα επιφυλαχθηκε να απαντησει για Λαμια κι απανω σε μια επομενη συναντηση οπου υποσχεθηκε να αναλυσει διεξοδικα τις θεσεις του για την ελληνικη ιμπεριαλιστικη πολιτικη εναντι ολων των γειτονων μας.Οι φημες περι θεσης του οτι οποιος υποστηριζει οτι ειναι Ελληνας αφου οι αρχαιοι Ελληνες με τις εκατονταδες πολεις σε Μεσογειο και Ευξεινο Ποντο εξαφανιστηκαν ολοι μετακομιζοντας σε αλλο πλανητη,διαψευστηκαν απο τον εκπροσωπο του ως αναληθεις. Νικος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog