Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Τζούλια Αλεξανδράτου: “Ετοιμάζω ένα νέο κόμμα”

- Advertisement -

Στροφή στην… πολιτική ετοιμάζεται να κάνει ηΤζούλια Αλεξανδράτου, που θέλει σώνει και καλά να μας σώσει!

Η ξανθιά σεξοβόμβα, σε συνέντευξη της στο onlycy, αποκάλυψε πως μας επιφυλάσσει μια… εκπληξούλα τους επόμενους μήνες:

«Ετοιμάζω ένα νέο κόμμα και είναι η πρώτη φορά που το λέω στο site σας, ούτε στην Ελλάδα το έχω πει…
και σκέφτομαι πολύ σοβαρά όχι να κάνω ένα κόμμα για να λέω κάνω ένα κόμμα, αλλά ίσως είναι μια πρωτοποριακή κίνηση, ίσως και ο κόσμος από αντίδραση και μόνο, ποτέ δεν ξέρεις να με ψηφίσει. Ο κόσμος έχει αγανακτήσει με την πολιτική κατάσταση του τόπου μας και από όλη αυτή την κατρακύλα που επικρατεί στην Ελλάδα και αντί να καθόμαστε με σταυρωμένα χέρια και να περιμένουμε το χειρότερο, ας δούμε και μια άλλη πλευρά, ή ας κάνουμε και μια άλλη κίνηση, που ίσως καλυτερέψουν τα πράγματα. Ποτέ δεν ξέρεις…»

Παράλληλα, αποκάλυψε πως αυτή την περίοδο είναι πολύ ήρεμη, ενώ παραδέχτηκε πως έχει μετανιώσει για κάποιες από τις επιλογές της.

Εντύπωση ωστόσο έκανε ένα τεράστιο μαύρο διαμάντι που κοσμούσε το χέρι της, και όπως η ίδια μαρτύρησε, αποτελεί δώρο ενός Σαουδάραβα, από τον οποίο δέχτηκε και άλλη πρόταση που δεν μας αποκάλυψε. Φρόντισε να μας πει όμως, πως ταξιδεύει με ιδιωτικό αεροπλάνο γιου γνωστού Σαουδάραβα.

Πώς είναι αυτή την περίοδο στην προσωπική της ζωή;

«Δεν θέλω να μιλήσω καθόλου για την προσωπική μου ζωή και αυτό όχι γιατί την κρύβω πότε δεν την έκρυβα, αλλά ποτέ δεν το διατυμπανίζω κιόλας. Είμαι πολύ ευτυχισμένη και αυτό αρκεί.Τώρα να πω λεπτομέρειες, τι,που,πως κτλ, δεν νομίζω ότι έχει νόημα. Ξέρεις ο κόσμος που θέλει να μάθει τα μαθαίνει. Τώρα να κάθομαι εγώ να βγαίνω και να τα λέω, για πιο λόγο.Δεν μοστράρω τις σχέσεις τα αφήνω για τον εαυτό μου. Τα κρατάω δηλαδή για μένα».
Star.gr


- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog