Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ένας χρόνος ψέμματα

- Advertisement -

Επιτέλους οι εργαζόμενοι του πρώην Δήμου Αγίων Θεοδώρων πέτυχαν τη πρώτη τους νίκη στη   δικαστική μάχη που δίνουν για να πληρωθούν την εργασία που προσέφεραν στο Δήμο το τελευταίο διάστημα…

Παράλληλα επιβεβαιώνεται για άλλη μια φορά αυτό που είχαμε επισημάνει και παλιότερα ότι ο σημερινός Δήμαρχος του Δήμου Λουτρακίου- Περαχώρας- Αγίων Θεοδώρων προσπαθεί από τη μια να βγει αλώβητος ο ίδιος από τα συντρίμμια της ΔΗΚΕΠΑΘ και από την άλλη μάχεται χωρίς αποτέλεσμα να δικαιολογήσει τις  ατασθαλίες των δικών του κυρίως συνεργατών (βλέπε αντιδήμαρχος Δημήτριος Δέδες)   οι οποίοι ηγούντο της ΔΗΚΕΠΑΘ  τα τελευταία χρόνια.
Και είχαμε επισημάνει κατ επανάληψη ότι βρώμικες μεθοδεύσεις, οι ψεύτικες και παρελκυστικές υποσχέσεις, οι τακτικές που στόχο έχουν μόνο ‘τη καθυστέρηση’, δεν λύνουν το πρόβλημα της ΔΗΚΕΠΑΘ και τα δίκαια αιτήματα των εργαζομένων του Δήμου και  κυρίως δεν αντέχουν στο βάσανο του χρόνου. 

Σήμερα 18-1-2012, ένα χρόνο μετά την ανάληψη του Δήμο από τη νέα Δημοτική αρχή, φαίνεται πλέον περίτρανα ότι όλος ο πολιτικός σχεδιασμός του κ Λογοθέτη ήταν εντελώς άστοχος, έωλος και καταστροφικός για το μέλλον των εργαζομένων στη ΔΗΚΕΠΑΘ, αφού αντί να ακολουθηθεί ο δρόμος της ‘αναίμακτης’ και ‘αθόρυβης’ σχεδόν μετακίνησης των εργαζομένων της ΔΗΚΕΠΑΘ σε νομικά πρόσωπα του νέου Δήμου Λουτρακίου- Περαχώρας- Αγίων Θεοδώρων, επιλέχθηκε  η ατυχέστατη για τους εργαζόμενους πολιτική απόφαση, παρά τα όσα είχε αντίθετα υποσχεθεί, να  ‘λυθεί’ οριστικά η ΔΗΚΕΠΑΘ και οι εργαζόμενοι να μετακινηθούν σε άλλες υπηρεσίες  του νέου Δήμου.
Το εξωφρενικά εγκληματικό δε ήταν, ότι τουλάχιστον ο πρόεδρος της ΔΗΚΕΠΑΘ  κ Δημήτριος Δέδες γνώριζε από την αρχή, ότι σε περίπτωση που λυνόταν  η ΔΗΚΕΠΑΘ θα ερχόντουσαν στην επιφάνεια όλες οι ατασθαλίες που είχαν γίνει στο αρχικό τρόπο πρόσληψης τους.

Κι όμως ο ίδιος άνθρωπος ως εκπρόσωπος της Δημοτικής αρχής, ακριβώς πριν ένα χρόνο στις 18-1-2011, ( δέστε αυτό το video http://www.youtube.com/watch?v=vvNRn8Euj5U  στο 7:44 και μέχρι το τέλος),   ζητούσε με περίσσιο θράσος πίστωση χρόνου…. για να λύσει το πρόβλημα που ο ίδιος δημιούργησε…, υποσχόταν ότι αν όχι όλοι, τουλάχιστον οι πιο πολύ εκ των εργαζομένων της ΔΗΚΕΠΑΘ θα  τους απασχολούσε και πάλι στο Δήμο, λες και ήταν μαγαζάκι του(!!!!!) και παραδεχόταν ότι ο Δήμος δεν μπορούσε να ανταποκριθεί –εννοεί μάλλον οικονομικά- στις ανάγκες μισθοδοσίας των εργαζομένων αυτών… και ας υποσχόταν προεκλογικά την βιωσιμότητα της εταιρείας και την εξασφάλιση των θέσεων εργασίας σε όλους τους εργαζόμενους της ΔΗΚΕΠΑΘ.
Απίστευτα πράγματα δηλαδή.

Εντάξει δεν είναι η πρώτη φορά που καταλαμβάνεται ψευδόμενη ασυστόλως αυτή η Δημοτική αρχή με Δήμαρχο τον κ Λογοθέτη, είναι όμως η πρώτη φορά που δικαστική απόφαση έρχεται να καταδικάσει μεθοδεύσεις και πρακτικές  ορισμένων αιρετών, που νομίζουν ότι μπορούν με τα ψέματα να ξεγελούν για πάντα τον ανημέρωτο Δημότη και να τη γλυτώνουν κιόλας ποντάροντας στη λήθη.
Τελικά όλα τα ψέματα έχουν ένα τέλος και από ότι φαίνεται αυτό το τέλος για ορισμένους της Δημοτικής αρχής είναι πιο κοντά από ότι υπολογίζουν.

Γιώργος Παπαγεωργίου

- Advertisement -

18 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΣΟΥ ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΕΙ Κ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ.
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΣΤΥΧΩΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΑΣ ΓΙΑ 3 ΑΚΟΜΑ ΧΡΟΝΙΑ.

  2. Εσυ να τα λεσ κ Γιωργο εμεισ στο Λουτρακι θελουμε να ξερουμε τι μας γινετε.
    Και ασε τους αλλους που προσπαθουν να σε κανουν να κανεις πισω.
    Εσι συνεχισε ημαστε μαζι σου

  3. ΠΕΣ ΤΑ ΚΥΡΙΕ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
    ΑΥΤΟΣ Ο ΔΕΔΕΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ
    ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟΝ ΞΑΠΟΣΤΕΙΛΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ
    ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ
    ΑΜΑΝ ΠΙΑ
    ΕΜΕΙΣ ΣΤΟ ΚΑΛΑΜΑΚΙ ΤΟΝ ΕΧΟΘΜΕ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ
    ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΜΑΣ

  4. Ο Δεδες ολο υποσχεσεις ηταν πριν τις εκλογες και μολις βγηκε δεν ηξερε τιποτα.Υποσχεθηκε πως θα μεινουν ολοι οι εργαζομενοι της ΔΗΚΕΠΑΘ για να παρει σταυρους.Την 1/1/11 απολυθηκαν περιπου 25 εργαζομενοι τους υποσχεθηκε πως συντομα θα τους ξαναπαρει δεν εγινε τιποτα.Μετα απο τρεις μηνες περιπου απολυθηκαν αλλοι 29 εργαζομενοι τις ΔΗΚΕΠΑΘ.Ο κυριος αντιδημαρχος εταζε δουλειες σε ανεργα παιδια σε ιδιοτικες επιχειρησεις(π.χ.Μοτορ Οιλ).Εκει στο Λουτρακι δεν βλεπουν και δεν ακουν τιποτα?Ο ανθρωπος ειναι επαγγελματιας πολιτικος ψευτης.

  5. Τυποι σαν τον κυριο Δεδε εφτασαν την Ελλαδα σε αυτην θεση και εγενει τους Αγιους Θεοδωρους.Πρεπει να τελειωνουμε μια και καλα με αυτους.Αυτο θα γινει στις προσεχες εκλογικες αναμετρισεις.

  6. Γιώργο μπράβο σου.
    Αλλη μια φορα λες αλήθειες.
    Θελουμε όμως να κανεις παρεμβάσεις
    πιο συχνά και για πιο πολλά θέματα.
    Μη μας ξεχνάς.

  7. ΓΙΑ 2Η ΦΟΡΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΗΣ ΔΗΚΕΠΑΘ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΦΑΤΕ , ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΡΑΒΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝΕ
    Ο κυριος μιτες ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΨΕΥΤΗΣ ! ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ !
    ΞΥΠΝΑ ΑΓΙΟΘΟΔΩΡΑ !!!!!

  8. Εμεις φωναζουμε αλλα το θεμα ειναι πως ο Δεδες εκλεγεται 30 χρονια τωρα.Θα ξανακατεβει υποψηφιος και θα εκλεγει γιατι την δουλεια την ξερει χρονια και καλα.Δυστυχος αυτο ειναι το ασχημο να εκλεγονται οι ιδιοι και ιδιοι καθε φορα.Ας ελπισουμε πως θα ειναι η τελευταια φορα του κυριου Δεδε.

  9. to zitima einai oti o papagiorgioy exei dikio alla kai oti o dimos exei 'katsei' kai de kanei tipota.
    emeis oi ksexasmenoi sti peraxora ti na poume?
    ta idia kai edo opos kai stoys agious theodoroys.
    to apolito tipota apo ton logotheti pou
    pia asxoleite na kalipsei to dede .
    dimarxe kane kati.

  10. εχτες παλι τα ειπανε στο δεδε αλλα αυτος κι ο δημαρχος δεν καταλαβανε τιποτα.
    ο γιατρος τους τα ειπε χυμα και τσουβαλατα
    ρε παιδια ενωθειτε ολοι μαζι μπας και δουμε καλυτερες μερες στους αγιους
    κυριε παπαγεωργιου ωραια τα ειπες και εχθες αλλα παρε
    πρωτοβουλιες.
    ενωθειτε και ασε το πολεμο με το σοφια
    τωρα κινδυνεθει το χωριο καντε κατι ολοι σας
    κυριε παπαγεωργιου εγω και η οικογενεια μου δε σε ψιφισαμε.
    τωρα αλαηξα γνωμη για σενα αλλα θελω να ενωθειτε ολοι στο χωριο.
    θυμαμαι το συγχωρεμενο το πατερα σου εσι μικρο παιδακι που κυνηγαγαμε με το κουλουφι
    εισαι δικο μασ παιδι και περιμενουμε απο σενα.
    ενωθειτε να σωσετε τη πολη και ασε τα κοματα και το σαμαρα
    κοιτα το τοπο σου και εμεισ θα ειμαστε μαζι σου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog