Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Το σεξ με την Πάμελα μου κόβει τα πόδια

- Advertisement -

Μια ραδιοφωνική συνέντευξη έδωσε πρόσφατα ο Ντέιβιντ Χάσελχοφ (David Hasselhoff) και όταν οι ερωτήσεις έφτασαν στη σέξι πρώην συμπρωταγωνίστριά του, οι απαντήσεις μας ξάφνιασαν!

 

Ο 59χρονος ηθοποιός έγινε διάσημος από την τηλεοπτική επιτυχία “Ο ιππότης της ασφάλτου”, έμεινε όμως στη μνήμη όλων μέσα από τον ρόλο του στο θρυλικό “Baywatch“…

Από το πλευρό του γοητευτικού τηλεοπτικού ναυαγοσώστη Μιτς Μπιουκάναν πέρασαν πολλές εντυπωσιακές καλλονές. Καμία όμως δεν μπόρεσε ποτέ να ξεπεράσει το… αρχέτυπο: την Πάμελα Άντερσον (Pamela Anderson), η οποία τρέχοντας πάνω κάτω στην παραλία με το κόκκινο μαγιό της έκανε όλο τον ανδρικό πληθυσμό να έχει τάσεις αυτοκτονίας. Εννοείται μέσω… πνιγμού!

Τον τελευταίο χρόνο, ο Ντέιβιντ Χάσελχοφ έχει πάντα στο πλευρό του τη νεότατη Χέιλεϊ Ρόμπερτς.

Τον τελευταίο χρόνο, ο Ντέιβιντ Χάσελχοφ έχει πάντα στο πλευρό του τη νεότατη Χέιλεϊ Ρόμπερτς.

Τέλος πάντων, αυτό ήταν πολλά χρόνια πριν.
Σήμερα, οι δύο ηθοποιοί παραμένουν καλοί φίλοι ενώ ο Ντέιβιντ έχει πάντα δίπλα του τον τελευταίο χρόνο τη μικροσκοπική Χέιλεϊ Ρόμπερτς (Hayley Roberts) με την οποία δηλώνει ευτυχισμένος.
Ο Χάσελχοφ μίλησε στη ραδιοφωνική εκπομπή “Kyle and Jackie O radio show” όπου κάποια στιγμή του ζητήθηκε να παίξει ένα παιχνίδι σύμφωνα με το οποίο θα έπρεπε να επιλέξει ένα από τα τρία ρήματα “Πυροβολώ”, “γα**ω” ή “παντρεύομαι” για να περιγράψει τα συναισθήματά του για τρεις γυναίκες: την Πάμελα, τη Σάρον Όσμπορν (Sharon Osbourne) και την Τάρα Ράιντ (Tara Reid).
Δεν θέλω να κάνω τίποτα από τα τρία σε καμία από τις τρεις. Όσο για να τις γαμ***ω, θα φοβόμουν να το κάνω. Σε καμία τους. Είναι τρομακτικές. Μάλλον θα τις πυροβολούσα όλες. Αν έπρεπε θα παντρευόμουν την Πάμελα, αλλά θα τις πυροβολούσα όλες. Δεν θα τις σκότωνα όμως. Λίγο θα τις… έγδερνα”, απάντησε ύστερα από λίγη σκέψη ο Ντέιβιντ Χάσελχοφ δίνοντας τη σκυτάλη σε ερωτήσεις σχετικά με το ερωτικό παρελθόν του.
Δεν θυμάμαι με πόσες γυναίκες έχω κοιμηθεί στη ζωή μου, αλλά αυτό τον καιρό είμαι… κλεισμένος με ένα μικρό κοριτσάκι από την Ουαλία και είμαι πολύ ευτυχισμένος”, ομολόγησε ο “Χοφ” ο οποίος αποκάλυψε ότι γυμνάζεται πολύ για να κρατιέται σε φόρμα “στην ηλικία που βρίσκεται”.
*womewnonly

 

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Περιεχόμενα άρθρου

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog