Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Ποιός πασίγνωστος ηθοποιός είπε: «Κάθε μήνα παλεύω με τη δόση του δανείου»;

- Advertisement -

Ο 33χρονος πρωταγωνιστής του MEGA μιλάει στο “People” για τις γυναίκες, αλλά και για το δάνειο που εξελίχθηκε σε μεγάλο βραχνά για τον ίδιο, αφού δεν είχε προβλέψει τι μπελάς θα τον βρει με την κρίση στη δουλειά του…

Είσαι υπέρ του γάμου;
Ναι, μου αρέσει πολύ ως θεσμός. Για μένα όμως είναι μία αφορμή για να βρεθούν τα δύο σόγια να γνωριστούν, να τα πούνε σε μία μέρα χαράς. Και τα παιδιά μου αρέσουν! Θέλω να ξέρω ότι θα υπάρξει ο επόμενος Τσαλταμπάσης.
Η ζωή σου ήταν εύκολη μέχρι σήμερα;
Σε γενικές γραμμές, θα έλεγα πως ήταν αρκετά εύκολη. Όμως αντιμετωπίζω κι εγώ διάφορα θέματα. Για παράδειγμα, έχω πάρει ένα σπίτι με δάνειο, χωρίς να γνωρίζω τι μπελάς θα μας βρει με την κρίση, και κάθε μήνα παλεύω με τη δόση του δανείου μου. Είναι ένας μεγάλος βραχνάς που με περιμένει κάθε μήνα και με δυσκολεύει, όμως δουλεύω πολύ σκληρά. Ωστόσο, επειδή έβγαζα ικανοποιητικά χρήματα, ήθελα κάπου να τα επενδύσω, για να μην τα φάω από εδώ κι από κει, αφού είμαι πολύ σπάταλος.
Που ξοδεύεις τα χρήματά σου;
Έβγαινα αρκετά συχνά, πήγαινα με φίλους και την κοπέλα μου σε εστιατόρια και τρώγαμε, ψώνιζα διάφορα πράγματα, ενώ σήμερα τα έχω μειώσει στο ελάχιστο. Προτιμώ να κάθομαι σπίτι, να αράζω και να βλέπω DVD.
Διατηρείς την παιδική σου ανεμελιά;
Όχι, νομίζω ότι την έχω χάσει. Μπορεί να έχω μία παιδικότητα, αλλά σήμερα είμαι πιο ήπιων τόνων. Είμαι σοβαρός, ώριμος, αλλά παραμένω παιδί.

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog