Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Ξάνθη – Ολυμπιακός: Ε, όχι κι έκπληξη!

- Advertisement -

Στην μοναδική ευκαιρία της Ξάνθης, ο Βλαχοδήμος τιμώρησε (1-0) την αδυναμία του Ολυμπιακού να εκμεταλλευτεί τις δικές του, που δεν έχασε απλά ένα παιχνίδι, αλλά και σημαντικό έδαφος στην κούρσα για την κατάκτηση του τίτλου…

Δεν δόθηκε πέναλτι σε ανατροπή του Τοροσίδη από τον Εντιμάρ στις καθυστερήσεις.

Σε ένα ακόμη ματς μακριά από τον καλό τους εαυτό οι «ερυθρόλευκοι», δεν μπόρεσαν να καλύψουν τα κενά των Τζεμπούρ και Μιραλάς, ενώ πήραν ελάχιστη βοήθεια από τα υπόλοιπα ατού τους.

«Τρένο» οι Ακρίτες του Μαρίνου Ουζουνίδη που έμειναν για 10ο ματς αήττητοι στην Σούπερ Λίγκα!

Πως ξεκίνησαν:

Πιστοί στο 4-2-3-1 τόσο ο Μαρίνος Ουζουνίδης, όσο και ο Ερνέστο Βαλβέρδε, με τη διαφορά, όμως, πως ο Βάσκος κατέστρωσε τα πλάνα του με δυο βασικές απουσίες. Τους τραυματίες Τζεμπούρ και Μιραλάς.

Η Ξάνθη παρατάχθηκε με τον Βιβιανί κάτω από τα δοκάρια, αμυντική τετράδα -από αριστερά προς τα δεξιά- τους Εντιμάρ, Βάλλα, Κομεσίδη και Μπαξεβανίδη, στα χαφ βρέθηκαν ο Ντάνι με τον Βασιλακάκη, ακραία χαφ οι Μαρσελίνιο, Βλαχοδήμος, με τον Πόι να κινείται πίσω από τον μοναδικό προωθημένο, Μαρκόφσκι.

Από την άλλη, ο Ολυμπιακός με τερματοφύλακα τον Μέγιερι, δεξιά στην άμυνα τον Μοδέστο, αριστερό τον Μαρκάνο, στόπερ τους Παπαδόπουλο-Μέλμπεργκ, στα χαφ τους Ορμπάιθ, Μανιάτη, πιο μπροστά τον Ιμπαγάσα, στα άκρα τους Αμπντούν και Φετφατζίδη και τον Πάντελιτς στην κορυφή της επίθεσης. Ξάνθη (Μαρίνος Ουζουνίδης): Βιβιανί, Μπαξεβανίδης, Κομεσίδης, Βάλλας, Εντιμάρ, Ντάνι, Βασιλακάκης (90’ Καζάκης), Βλαχοδήμος, Μαρσελίνιο (69’ Φλίσκας), Πόι (85’ Σουάνης), Μαρκόφσκι.

Στον πάγκο: Λυμπερόπουλος, Στάσιακ, Νταρμπιόν, Μάνταλος.

Ολυμπιακός (Ερνέστο Βαλβέρδε): Μέγιερι, Μοδέστο (63’ Τοροσίδης), Α. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Μαρκάνο, Ορμπάιθ (67’ Ντιόγκο), Μανιάτης, Ιμπαγάσα, Αμπντούν (81’ Φουστέρ), Φετφατζίδης, Πάντελιτς.

Στον πάγκο: Κοστάντσο, Παπάζογλου, Ποτουρίδης, Μακούν.

Διαιτητής: Κωνσταντινέας (Μεσσηνίας)
Βοηθοί: Ακρίβος (Αθηνών), Καρσιώτης (Κορινθίας)
Γήπεδο: «Πηγάδια»

sport-fm.gr

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog