Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Απίστευτη καταγγελία του Λ. Λούκα!!!

- Advertisement -

Εντύπωση προκαλεί ότι κανείς δεν έχει σταθεί μέχρι τώρα στην καταγγελία του κυρίου Λουκά Λούκα. Ο γιατρός, απέδειξε για άλλη μια φορά ότι δεν κρύβει τα λόγια του καθώς δεν δίστασε να κατονομάσει στην αίθουσα του Δ.Σ. ποιοί ήταν αυτοί που έκαναν τσιμπούσι…

Αγαπητοί συνάδελφοι, στον ευαίσθητο τομέα που υπηρετώ με τη συμβολή και τη βοήθεια της αντιπολίτευσης, κατάφερα να μαζέψω τα ασυμάζευτα. Για να καταλάβετε, τέσσερα νομικά πρόσωπα δημοσίου δικαίου, ενοποιήθηκαν σε ένα και έψαχνα να βρω παραστατικά ή χρωστούμενα προς τους προμηθευτές και δεν έβρισκα τίποτα. Πριν από 5 μήνες, κοινοποίησα έγγραφες επιστολές στην κυρία Σπανάκου Χρύσα, στον κύριο Νικολάου Δημήτριο και σε όσους ήταν υπεύθυνοι. Απάντηση πήρα μόνο από την κυρία Σπανάκου, η οποία μου έλεγε στην επιστολή της ότι: “Η διαχείρηση των χρημάτων του ΚΑΠΗ των Αγίων Θεοδώρων, γινόταν από τον δήμο των Αγίων Θεοδώρων, μέσω της λογιστικής υπηρεσίας του δήμου και ότι δεν είχανε βιβλία ή παραστατικά”. Παρ’ όλα αυτά το έψαξα περισσότερο γιατί εγώ πρέπει να κλείσω λογιστικά το έτος για να προχωρήσω στο 2012. Σκεφτείτε ότι τους ζήτησα μόνο τα παραστατικά και όχι τα βιβλία 3ης κατηγορίας για να φοβηθούν. Αν όμως δεν βρω τα παραστατικά μέχρι την επόμενη εβδομάδα, θα κοινοποιήσω εξώδικο. Τα παραστατικά, αυτή τη στιγμή, βρίσκονται στα χέρια κάποιας εγκυμονούσης κυρίας αδεινατούσης λόγω εγκυμοσύνης να τα κοινοποιήσει. Αυτό που γινόταν στους Αγίους Θεοδώρους και ευχαριστώ τον κύριο Παπαγεωργίου για την πολύτιμη βοήθειά του, δεν θέλω να το χαρακτηρίσω. Ο νοών νοείτω. Έχω πάρα πολλά ερωτηματικά. Στο ΚΑΠΗ των Αγίων Θεοδώρων, γινόταν τσιμπούσι. Δεν έχω τα παραστατικά για να μπορώ να σας πω ότι π.χ. εκείνη τη χρονιά έγινε αυτό ή το άλλο. Η κυρία Σπανάκου, ήταν η μόνη που μου απάντησε όπως σας είπα και στοχοποιούσε τον νυν αντιδήμαρχο Αγίων Θεοδώρων, τον κύριο Δημήτρη Δέδε και την αδερφή του.


Δ. Δέδες: Επειδή ακούστηκαν διάφορα και χρησιμοποιείται πάλι αυτό το παιχνίδι εντυπώσεων, πρέπει να ξέρετε ότι υπήρχε ένα Διοικητικό Συμβούλιο του ΚΑΠΗ το οποίο ήταν υποχρεωμένο όλα αυτά τα παραστατικά να τα είχε προσκωμίσει στο καινούριο νομικό πρόσωπο.


Λ. Λούκας: Ποιός ήταν υπεύθυνος, κατονομάστε τον τώρα


Δ. Δέδες: Είπα, ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου.


Λ. Λούκας: Θέλω το όνομα του προέδρου


Δ. Δέδες: Σας το έχω ξαναπεί κύριε Λούκα. Ήταν ο κύριος Νικολάου Σωτήρης και μετά την παραίτηση του κυρίου Νικολάου ψηφίσαμε εδώ στο Δημοτικό Συμβούλιο το νέο Δ.Σ. του ΚΑΠΗ με πρόεδρο την κυρία Σπανάκου. Ήταν υποχρεωμένοι, λοιπόν, να παραδώσουν όλο το αρχείο στο νέο νομικό πρόσωπο και δεν το πράξανε. Για το αν η διαχείρηση γινόταν από το δήμο, αυτοί τα γνώριζαν.

- Advertisement -

11 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ο κυριος Λουκας ειναι ενας αξιολογος ανθρωπος…Ειναι ο μοναδικος δημοτικος συμβουλος απο την συμπολιτευση που προσπαθει για το καλο του τοπου και το αποδεικνυει συνεχεια και καθημερινα.

  2. κυρια σπανακου γιατι φωτογραφιζεις τον μητε καιτην αδερφη του?Εσυ ποτε ησουν προεδρος με την νυν δημοτικη αρχη η με την προηγουμενη? ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ!Η αδερφη του μητε κυρια σπανακου ποτε ανελαβε?ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ!

  3. Χωρίς στοιχεία πως κατηγορείτε ανθρώπους ? Αν έχετε κάτι τρέχτε στον εισαγγελέα αλλοιως να τον περιμένετε εσείς για την δυσφήμιση που επίτηδες κάνετε.

  4. 6:59, αναφέρεσαι στο loutrakiblog; Αν ναι, μπορείς να μας στείλεις τον εισαγγελέα ο,τι ώρα θες. Πες του μόνο ότι αυτό που γράφουμε είναι ένα απόσπασμα των πρακτικών του Δ.Σ. Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων, της 20ης Ιανουαρίου 2012. Όχι τίποτε άλλο, μην τον τρέχεις τον άνθρωπο…

  5. Φυσικά και δεν αναφέρωμε στο loutrakiblog, στα μικροπολιτικά παιχνίδια και στην άκρατη δυσφημηση που κάνουν ορισμένοι με τα σχόλια τους και στο δικό σας μπλόγκ αλλά και σε άλλα, αναφερωμε. Το loutrakiblog μια χαρά κάνει τη δουλειά του, απλα καποιοι γίνωντε τζαμπα μαγκες αφου εκμεταλευονται την ελευθερια που ( καλως ) εσεις προσφερετε. Ζουμε σε παραξενες μερες αλλα ευτυχως εδω στους Αγιους γνωριζωμαστε ολοι πολυ καλα και ξερουμε ο ενας τον αλλον, οποτε ετσι και εγω επιμενω, οποιος εχει στοιχεια για οποια διαφθορα, ας παει στον εισαγγελεα.

    Ο 6.59

  6. Ο μόνος που μπορεί να πάει με στοιχεία στον εισαγγελέα (άλλωστε απείλησε ότι θα το κάνει), είναι ο κύριος Λ. Λούκας. Και αυτό πρέπει να κάνει αν έχει τα στοιχεία που πρέπει για να αποδείξει τα λεγόμενά του. Και σίγουρα, όλοι θα του βγάλουν το καπέλο μιας και κινήσεις σαν και αυτήν (αν φυσικά γίνει) σπανίζουν. Όσο για τους φίλους που σχολιάζουν, δεν νομίζω ότι έγινε στην συγκεκριμένη ανάρτηση κάποια προσπάθεια δυσφήμησης (προσωπικά μιλώντας). Αν πιστεύεις το αντίθετο, εδώ είμαστε για να το συζητήσουμε…

  7. Κύριε Λούκα παρακαλούμε για τις άμεσες ενέργειες σας για να λάμψει η αλήθεια και να κατονομαστούν οι άμεσα εμπλεκόμενοι και όχι αυτοί που για λόγους αποπροσανατολισμού και σκοπιμότητας σας υπέδειξε η κυρία Σπανάκου. Όσον αφορά τη Κα Βλαστάρη (ή αλλιώς η αδερφή του κυρίου μητε )η εμπλοκή της με τα ΚΑΠΗ με τα βίας ξεπερνάει τους 6 μήνες. Αναζητήστε ευθύνες εκεί που πρέπει και σίγουρα θα βρεθεί η άκρη . Αναζητήστε τα παραστατικά και του 2009 και του 2010 και σίγουρα θα καταλάβετε πολλά . Άλλωστε τι είναι τα παραστατικά για να χαθούν??? ψύλλοι στα άχυρα??? Αναζητήστε την αλήθεια για να μάθουμε όλοι επιτέλους ποίοι είναι όλοι αυτοί που εκμεταλλεύονταν τα κονδύλια των ευπαθών κοινωνικών ομάδων.

  8. ντροπη κ σπανακου να φωτογραφιζεται και να κατηγορειται ανθρωπους που ακομα καλα καλα δεν εχουν αναλαβει τα καπη!
    ποιοι ηταν πριν ενα χρονο διοικηση????ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΜΑΣ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΝ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog