Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Εικόνες ντροπής στο Πολυιατρείο των Αγ. Θεοδώρων(video)

- Advertisement -

Η αναλγησία δεν έχει τέλος κυρίως για τους απόμαχους της ζωής που τόσα χρόνια το κράτος τους ρούφαγε το αίμα και καταχραζόταν τον ιδρώτα της καθημερινής τους βιοπάλης προκειμένου όπως τους υποσχόταν να πάρουν μια σύνταξη και να έχουν δικαίωμα στην υγεία…
Όμως εκτός από την συνεχιζόμενη αφαίμαξη των πενιχρών συντάξεών, τους αφαιρούν και το δικαίωμα στην υγεία. Θλιβερό ήταν το φαινόμενο, σήμερα στο πολυιατρείο των Αγ. Θεοδώρων, όταν αντικρίσαμε συνωστισμό ηλικιωμένων κυρίως ανθρώπων που προσπαθούσαν να κλείσουν ραντεβού με το γιατρό για τον επόμενο μήνα προκειμένου τους συνταγογραφήσει τα απαραίτητα φάρμακά τους. Η ανακοίνωση στον πίνακα του πολυιατρείου έγραφε «κάθε 22 και 23 του τρέχοντος μηνός θα κλείνονται τα ραντεβού για τον επόμενο» και επειδή 22 είχαμε χθες Κυριακή έμενε μόνο η σημερινή ημέρα με αποτέλεσμα η αναμονή να ξεπερνά τις 3 ώρες, πάλι καλά που δεν έπεσε Σάββατο, γιατί τα ραντεβού θα κλείνονταν τον επόμενο μήνα.
Κύριε Πρωτονετάριε ως διοικητής του ΙΚΑ Κορινθίου αλλά και ως δημοτικός σύμβουλος του Δήμου, είστε ενήμερος για το χάος που επικρατεί στους Αγ. Θεοδώρους?
Ντροπή σας είναι η επιεικέστερη λέξη που μπορούμε να τους απευθύνουμε σε όλους τους ανευθυνο-υπεύθυνους που δημιούργησαν αυτήν την κατάσταση. Άντε και σε λίγες μέρες θα τους περικόψετε και τις επικουρικές. Εμείς προτείνουμε μόλις κάποιος συμπληρώνει το 70ο ‘έτος της ηλικίας τους να εκτελείτε άμεσα και έτσι θα σταματήσουν και οι πολύωρες αναμονές έτσι για να μπαίνουμε και στον λογική του παραλογισμού σας.

*e-istos

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog