Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Τι κάνεις εκεί κε Δέδε(Μίτε);;φώτο

- Advertisement -

Δείτε τι μας έστειλε αναγνώστης από τους Αγίους Θεοδώρους και βγάλτε τα συμπεράσματα μόνοι σας για τα νέα κατορθώματα του ”ζωηρού” αντιδημάρχου Αγίων Θεοδώρων Δημήτρη Δέδε(Μίτε)…

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ , ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΙΤΕ ΜΕ ΤΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΤΟΥ  “ΔΗΜΟΥ”
ΚΑΙ ΒΑΦΕΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΕΝΟΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥ ΤΟΥ !! ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΒΗΓΜΕΝΗ ΠΡΙΝ 1-2 ΜΗΝΕΣ !!
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ Η ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΘΑ ΤΟΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙ ????

- Advertisement -

41 ΣΧΟΛΙΑ

  1. η φωτογραφια οντως εχει αναρτηθει πρι δυο μηνες ….
    ε…και …τι εκανε ο δημαρχος???
    σιγουρα την εχει δει και αυτος κια οι δημοτικοι του συμβουλοι….
    τον στηριζεικαι θα τον στηριζει και αναρωτιεμαι γιατι αραγε???????????
    γερανος στους αγιους δεν υπαρχει για να βαλουν λαμπες λενε…..
    για να βαζει στους δρομους χριστουγεννιατικα λαμπιονια που ακομα δεν τα εβγαλαν …τα αφησαν γι αποκριατικα στολιδια ….επισης σημαιουλες για τα θεοφανεια ακομα και αυτες εκει ειναι…για ολα αυτα και αλλα κυκλοφορει ο γερανος???????????????????????
    τι εχει να μας πει ο δημαρχος????

  2. Απ´όλα έχει το τσίρκο: ψαλιδοχέρηδες,ακροβάτες,κλόουν,θηριοδαμαστές,ζογκλέρ.
    Οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα,γεγονότα και καταστάσεις είναι εντελώς τυχαία…

    ANONYMOUS

  3. Χαχαχαχαχαχα πειτε τωρα διαφορα πικρολογα και στις επομενες εκλογες παλι θα τρεχετε να τον ξαναψηφισετε, ρε σεις για πλακα σας εχει ο Μιτε και μπροστα του δεν μετρατε. Αν σας ενδιαφερει, εχω και μια παλια φωτογραφια που τον δειχνει να κανει ενα πολυ σκληρο φαουλ σε εναν αντιπαλο νομιζω παικτη του Αστερα Δερβενιου, μηπως πρεπει να τον κατηγορησετε και για αυτο ?

  4. ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΙΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕ.ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΟΛΟΥΣ ΜΙΑ ΓΥΡΟΒΟΛΙΑ..ΑΦΟΥ Ο ΤΥΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΚΑΣ ΤΟΧΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΨΑΡΩΝΕΙ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ!ΟΛΟΙ ΤΟΝ ΒΡΙΖΕΤΕ ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΤΟΝ ΠΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΧΑΜΠΑΡΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΣΑΓΑΝΟ..ΚΑΤΙ ΨΕΥΤΟΜΑΓΚΕΣ ΣΤΥΛ ΑΝΟΝΥΜΟΥ Ο ΜΙΤΕ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΠΡΩΙΝΟ..

  5. ΠΑΝΤΟΣ ΕΙΔΟΥΣ ΜΕΡΕΜΕΤΙΑ…. Ο ΜΙΤΕ !!
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΩΝΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ! 5 ΨΗΦΟΥΣ ΤΟ ΒΑΨΗΜΟ –
    ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΡΕΖΙΛΕΥΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ
    ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ??

  6. κυριοι και κυριες των αγιων θεοδωρων αυτη την φωτο την εχουμε ξαναδει δεν βαρεθηκατε πλεον?ασχοληθειτε με τιποτε πιο ουσιωδη!γνωριζετε οτι δεν υπαρχει προσωπικο οτι δεν υπαρχουν χρηματα και εσειςτον χαβα σας ασχολειστε με μα…..ς

  7. 2:18 μάγκα έχετε μπερδέψει την βούρτσα στην φωτό με την μπατανόβουρτσα!!!! από άλλα κρίνονται οι μάγκες αλλά ανάλογα με το επίπεδό του κανείς!!!
    όταν φας τον "ανονυμου" πάρε και καθαρτικό μην σου πέσει βαρύς!!!

  8. ΜΙΤΕ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΟΛΟΥΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΜΙΑ ΧΑΡΑ.ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ?ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΧΕΡΙ?Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ Ο ΨΥΧΟΓΙΟΣ Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕΤΟΝ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΡΕΖΙΛΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ.

  9. ΣΟΥΙΝΙ ΓΙΑΥΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ΛΕΥΤΑ ΛΙΓΟ Ο ΜΙΤΕ ΛΙΓΟ Ο ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΚΙΑΣ ΛΙΓΟ Ο ΨΥΧΟΓΙΟΣ ΤΗΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ ΤΗΝ ΟΙΚΟΔΟΜΗ…ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΓΚΑ ΘΑΘΑΘΑΝΑΣΗ.

  10. ΛΙΓΟ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΚΙΑΣ ΠΙΟ ΠΟΛΥ Ο ΨΥΧΟΓΙΟΣ ΠΙΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ Ο ΚΡΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ Ο ΜΗΤΕ …. ΤΗΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ ΤΗΝ ΟΙΚΟΔΟΜΗ …….ΘΑΘΑΘΑΝΑΣΑΚΗ….

  11. Ρε παιδια στο blog κοψτε κανα σχολιο. Αηδια εχει καταντησει ο τυπος που στελνει συνεχεια για τον Μπομπυ. Χεστ…καμε για το Μπομπυ ρε παιδια δεν ειναι το τσιφλικι σας εδω να κανετε οτι θελετε

  12. φίλε 9:22,το έχω ξαναδηλώσει…εμάς να δείτε πόσο μας έχετε πρήξει με την γκρίνια σας ,όταν δεν τα ανεβάζουμε…λες και είμαστε υποχρεωμένοι να ξέρουμε ποιός είναι ο Μπόμπυ,ο Κατσαρολάκιας και ο καθένας…πάρτε το χαμπάρι,δεν είμαστε Αγιοθεοδωρίτες,δεν ζούμε στην ίδια πόλη και λογικό είναι να μην ξέρουμε πρόσωπα και καταστάσεις…εφ'όσον τα σχόλια δεν είναι υβριστικά και δεν ενοχλούν τον κάτοχο του παρατσουκλιού,δεν μπορώ να τα κόψω…κάποιοι εκεί στους Αγίους το έχουν δει πολύ θερμά το θέμα της πολιτικής αντιπαράθεσης και θα πρότεινα να ηρεμήσουν…δηλαδή,την περίδο που θα πλησιάσουν εκλογές,τί θα γίνι,θα βγάλουμε μπαζούκας ;;;

  13. ypomoni !! 2 xronia eine akoma
    stis epomenes ekloges ute tin psifo tou den 8a vrei
    ti na kanume – – – – exume anidimarxus me 50 kai 100 psifus
    na figei na eksafanistei apo to xorio aytos o an8ropos.
    kosmos ipoferh apo ta apistefta psemata tou .
    gia thn sigekrimenh fotografia phre 8esh o dimarxos ????

    ΕΝΑΣ ΠΑΘΩΝ .

  14. ΜΠΟΜΠΙ ΑΝ Ο ΤΗΡΩΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΒΛΕΠΩ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ.ΕΛΑ ΡΕ ΜΠΟΜΠΙ ΘΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  15. Σιγα ,5.59 μην σκιστουν τα καλσον.
    Ξερεις
    ποιος θα ειναι ο επομενος δημαρχος ?

    Αυτος ,που αλλαξε το προσωπο του ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ -ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ ,με τα σπουδαια του εργα ,που σε λιγο λογω ανικανοτητος της δημοτικης αρχης ,θα ρημαξουν σαν τα Ολυμπιακα ακινητα ,και αυριο δημαρχος και ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ.
    Πιστευω να καταλαβες σε ποιον αναφερομαι.

  16. ΤΑ ΒΑΛΑΤΕ ΜΕ ΤΩΝ ΜΙΤΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΔΙΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΘΛΟΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΩΝ ΤΌΠΟ ΜΑΣ ΤΡΟΠΙΣΑΣ ΡΕ.ΑΧΑΡΙΣΤΗ ΑΓ.ΘΕΟΔΩΡΟΙΤΕΣ Ο ΣΟΦΙΑΣ ΗΤΑΝΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ.ΜΙΛΑΤΕ ΡΕ.

  17. Οταν δεν μπορειτε να χτυπησετε καποιον πολιτικα,αρχιζετε τους λα'ι'κισμους και τον Γκαιμπελισμο…ΠΙΣΩ ΣΤΙΣ ΣΠΗΛΙΕΣ ΣΑΣ ΤΩΡΑ!!!!

  18. ΤΑ ΓΑΤΑΚΙΑ ΤΟΥ ΜΙΤΕ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΑΝ ΤΟΝ ΣΟΦΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΟΥΛΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΑΣ .ΜΙΤΕ ΚΡΑΤΑ ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΣΕ ΘΕΛΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΑΓ. ΘΕΟΔΩΡΑ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog