Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Απαράδεκτοι στο Λουτράκι!(επισκέπτες και μη)

- Advertisement -

Αυτές οι 28(!)φωτογραφίες είναι από την χτεσινή μου βόλτα από την πλατεία της 25ης Μαρτίου ως τα φανάρια στην διασταύρωση της Σχολής Μηχανικού…

Ε.Μ.

- Advertisement -

17 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Όχι δεν είμαι ο Μπάμπης ο φλου και ΌΧΙ δεν βαρέθηκα να τις τραβάω.Το θέμα είναι ότι τα πεζοδρόμια της πόλης μας έχουν καταντήσει ένα απέραντο πάρκινγκ και δεν υπάρχει κανένας σεβασμός απέναντι στους συμπολίτες μας με προβλήματα κίνησης,στις μητέρες με καροτσάκια στους πεζούς γενικά.

  2. ΚΑΛΑ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΣΩΣΤΑ; ΣΩΣΤΑ.
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ; ΝΑ ΚΑΛΕΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ ΤΙΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΤΕ ΤΑ ΠΛΑΚΑΚΙΑ ΣΤΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ ΠΟΥ ΑΜΑ ΣΠΑΣΟΥΝ ΤΑ ΠΛΑΚΑΚΙΑ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΘΑ ΤΑ ΞΑΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ;
    ΠΩΣ ΒΟΗΘΑΤΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ; ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΥΣ ΤΙ ΝΟΗΜΑ ΕΧΕΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗ ΜΑΣ;ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑ ΝΑ ΕΙΧΕΣ ΠΑΕΙ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΕΙΧΕΣ ΠΡΑΣΤΑΤΕΨΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ ΠΑΡΑ ΝΑ ΜΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΤΟ ΧΟΜΠΥ ΣΟΥ.
    ΥΣΤ/ΟΝ: ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΡΟΥΦΙΑΝΙΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΣΤΕΙΟ…ΟΛΟΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΝΑ ΜΕΙΩΘΕΙ Η ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ..ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΒΡΕ ΑΔΕΡΦΕ!!!

  3. Δεν μπορώ να καταλάβω την δημοτική αστυνομία γιατί την έχουμε; Αυτά τα χάλια υπάρχουν τώρα που είναι χειμώνας φανταστείτε τη γίνεται το καλοκαίρι ; Στο γάμο του καραγκιόζη αυτο έχω να πω εγώ

  4. XERETE TI LEW EGW OTI EXOUME GEMISEI AMAXIA KAI DEN EXOUME THN EYAIS8ISIA NA SKEFTOUME TOUS ALLOUS TOUS SYMPLITES MAS POU SKEFTONTAI TO PIO APLO , NA PANE STIS DOULEIES ME TA PODIA H' ME TO PODHLATO!!!DISTIXVS EIMSASTE POLU POLU PISW SE KAPOIA 8EMETA EXOUME PEZODROMIA ALLA OXI G9A TOUS PAIZOUS ALLA GIA TOUS ODHGOUS!!MPRAVO STO PAIDI POU TRAVIXE TIS FOTO!!

  5. Αν ειναι δυνατόν,αντί να φτιάχνουν τα πράγματα όσο πάνε και χειροτερεύουν!Επίσης φαντάζομαι ότι όσοι ασχολούνται με το φωτογράφο μάλλον είναι αυτοί που έχουν λερωμένη τη φωλιά τους και δεν περίμεναν έναν συμπολίτη μας να έχει την επιμονή να τους αποτυπώσει!!Άλλα φαίνεται θα έχει δεινοπαθήσει κι αυτός όπως κι εγώ τοσα χρόνια!!!

  6. Δυστυχώς η Αστυνομία είναι ΑΠΩΝ. Ο Κος Τετράδης μας είχε πει ότι δεν έχει προσωπικό. Ας βγεί έξω ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ και ας πράξει την υποχρέωση του απέναντι στους πολίτες. Να τηρηθεί επιτέλους με κάποιον τρόπο η έννομη τάξη.
    Αστυνομία δεν είναι το γραφείο με το καλοριφέρ και συμπλήρωση εγγράφων.
    Είναι η προστασία του πολίτη και η τήρηση κατά το δυνατόν η έννομη τάξη που το ξαναλέω.
    Όσο για την Δημοτική Αστυνομία δεν την γνωρίζω. Είναι ανύπαρκτη. Είναι απούσα.
    Είναι άλλη μια δημοτική υπηρεσία που λειτουργεί με τον τρόπο που λειτουργεί με τον τρόπο του Δημοσίου. Τα ζώα μου αργά. Όσο τις αρμοδιότητες; Ίσως και να μην τις γνωρίζουν.
    Είναι πολύ άσχημη η εικόνα της πόλης με τα αυτοκίνητα επάνω στα πεζοδρόμια.
    Είναι απαράδεκτη η κατάσταση.
    Είναι επιζήμια για την εικόνα της πόλης μας.
    Από τους Αντιδημάρχους δεν τα βλέπει κανείς;
    Από τον Δήμαρχο και τον στενό του κύκλο δεν τα βλέπει κανείς;
    Κανείς δεν παίρνει τηλέφωνο την αστυνομία να κάνει το έργο της;
    Κανείς δεν ενημερώνει την Αστυνομία να κάνει το καθήκον της;
    Κανείς δεν αναλαμβάνει τις ευθύνες του;

    Ένας Απλός Πολίτης..

    όσο για τον φίλο που αναφέρει ότι η ανάρτηση και μόνο δεν είναι λύση θα συμφωνήσω. Είναι όμως μια αιτία για όσους απο τους Αντιδημάρχους, Συμβούλους και λοιποί συνεργάτες να διαβάζουν τις αναρτήσεις και να αφυπνιστούν.
    Αυτός είναι ο σκοπός των παιδιών και το πετυχαίνουν στο ακέραιο.
    Ο χονδροειδής όμως κερατοειδής χιτώνας των ματιών τους δεν τα βλέπουν.
    Είναι θέμα αντίληψης και συνείδησης.
    Υπάρχει κανείς υπεύθυνος;

  7. sumfwnw pws den exoun ginei swstes meletes gia to parking tou loutrakiou alla ti ftaime emeis pou den mporoume oute apo ti diavasi na perasoume eite me anapirika karotsakia eite me ta paidia mas?auto einai to loutraki mas tou 2012

  8. Μπράβο στον φωτογράφο, καλώς μας ενημερώνει αν και τους περισσότερούς τους ξέρουμε είναι ήδη γνωστοί!! Αυτό ας είναι μονο η αρχη, κάποια στιγμή ας ασχοληθεί με το θέμα και η Αστυνομία απο το να πίνουν καφε από καφε σε καφέ. Σήμερα ένας παραλίγο να με πατήσει επάνω στο πεζοδρόμιο της παραλίας έτρεχε με το αυτοκίνητο του Ε Λ Ε Ο Σ!!!!

  9. ΣΥΓΧΑΡΗΤηΡΙΑ ΣΤΟΝ Κ.ΛΟΓΟΘΕΤΗ ΠΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΙΔΕΕΣ ΤΟΥ ΕΒΑΛΕ ΚΟΛΩΝΑΚΙΑ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ για να ανοιξει η κυκλοφοριιιααα ας εξασφαλιζε παρκιν και μετα ας ταβαζε ..
    μονο ενας χωροφυλακας μπορει να τραβηξει τοσες φωτοο1!!:P

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog