Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Σοκ!Έχασε την μάχη ο Θόδωρος Αγγελόπουλος!

- Advertisement -

Όπως μετέδωσε το έκτακτο δελτίο ειδήσεων της ΝΕΤ πριν από λίγα λεπτά έφυγε από την ζωή ο βραβευμένος σκηνοθέτης…
Στο νοσοκομείο  είχε μεταφερθεί σοβαρά τραυματισμένος ο γνωστός σκηνοθέτης Θόδωρος Αγγελόπουλος, μετά από τροχαίο ατύχημα που συνέβη στις 7 το απόγευμα της Τρίτης στον περιφερειακό δρόμο της Δραπετσώνας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο σκηνοθέτης βρισκόταν στο σημείο για γύρισμα και τη στιγμή που διέσχιζε το οδόστρωμα, μετά το πρώτο τούνελ του περιφερειακού, παρασύρθηκε από (ιδιωτική) μοτοσικλέτα που οδηγούσε ειδικός φρουρός, ο οποίος βρισκόταν εκτός υπηρεσίας.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο που παρέλαβε τον σκηνοθέτη και τον μετέφερε σε νοσοκομείο του Φαλήρου. Δυστυχώς όμως ο βραβευμένος σκηνοθέτης δεν άντεξε τα τραυματά του και κατέληξε.

- Advertisement -

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Eνδεικτικά σας αναφέρω ότι είσαστε μέσα στα πρώτα τρία blogs-sites της Ελλάδος που πρώτοι το αναφέρατε!ΔΕΝ ΣΥΖΗΤΩ
    Tα απόλυτα συγχαρητήριά μου..

  2. ΕΦΥΓΕ Ο ΜΑΓΟΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΘΕ ΣΚΗΝΗ ΑΠΟ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΕΡΓΟ ΤΕΧΝΗΣ ……ΑΣΕ ΤΑ ΝΟΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΓΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΑΚΟ ΤΟΥ ……ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΘΑ ΖΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕ…..

  3. Λίγες σκηνές από την πρώτη(;) και ίσως συγκηνητικότερη κατ'εμέ ταινία του "Η Αναπαράσταση" που περιγράφει την ιστορία ενός εγκλήματος πάθους σε χωριό της ορεινής Ηπείρου και δείχνει τη φτώχεια, την ανέχεια, τις παραδόσεις και τους κώδικες τιμής των κατοίκων στην αρχή της δεκαετίας του '70… Μιας ταινίας που δυστυχώς δεν βρίσκω ολόκληρη…

    http://www.youtube.com/watch?v=rEWwHaNDErY

    http://www.youtube.com/watch?v=lIp3uijKZVM

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog