Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

O Γιώργος Πέτρου μιλά για όλους και όλα(video)

- Advertisement -

- Advertisement -

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ, ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ, ΣΥΝΕΝΑΙΣΗ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ!!!
    ΠΟΣΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΔΙΑΔΡΑΜΑΤΙΣΤΟΥΝ ΣΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ?
    ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ?
    ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΟΥ?

  2. ολα τα ειπε ο λαλιστατος δικηγορος. το μονο που "ξεχασε" να μας πει ειναι το γιατι το πρωτο εξαμηνο της θητειας λογοθετη στα δημοτικα πραγματα, εγραφε κατα παραγγελια νομικες γνωμοδοτησεις επι παντος επιστητου στη Λουτρακι α.ε. με κατευθυνομενα συμπερασματα και νομικες ερμηνειες για να αποτελουν νομικη πλατφορμα διωξης υπαλληλων και κυριως πρωην δημαρχων! τοτε υπηρχε ερωτας με την δημοτικη αρχη λογοθετη. τοτε ολα ηταν μια χαρα. μετα οταν ο δημαρχος θελησε να φερει και αλλους δικηγορους και να μοιρασθει η "πιτα" ο εν λογω δικηγορος εβγαλε νυχια! επειδη πρεπει να λεγονται ολα και να ακουγεται και ο αντιλογος. ελπιζω οι κοι διαχειριστες του μπλογκ να το δημοσιευσουν χωρις περικοπες.ευχαριστω για την φιλοξενια, ενας γνωστης του θεματος

  3. Κύριοι Διαχειρισταί του Ιστολογίου,επιτρέψατέ μου να αποκαταστήσω την αλήθεια ¨για να ακουσθούν όλα και να λέγονται όλα¨στον πικρόχολο σχολιασμό του αγνώστου.
    Οι όποιες γνωμοδοτήσεις μου ήσαν πάντοτε κατόπιν εντολών και αποφάσεων του Δ.Σ. της εταρείας και αφορούσαν νομικά θέματα και όχι επί παντός επιστητού όπως ψευδώς ισχυρίζεται.Επί πλέον στις νόμιμες και επιβαλλόμενες από το Δ.Σ. Γνωμοδοτήσεις μου εξέφραζα την νομική μου άποψη και μόνον και σε καμμία περίπτωση δεν ήσαν κατευθυνόμενς.Ο δήθεν γνώστης ομιλεί περί δήθεν ¨πλατφόρμας για δίωξη υπαλλήλων¨ μπορεί να μας είπει σε ποία περίπτωση Γνωμοδότησή μου αφορούσε υπαλλήλους της Δ.Α.Ε.Τ.-ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ να διωχθούν υπάλληλοι; Επίσης να δηλώσω σε αυτόν τον κύριο, ότι κανένας έρωτας δεν υπήρχε με την δημοτική αρχή Λογοθέτη αντιθέτως υπήρχε εξ αρχής η δυσαρέσκεια, αντιπάθεια και απαξίωση και το μόνο που ήθελαν ήταν να ενημερωθούν από εμένα για όλα τα θέματα και να τους τροποποιήσω, όπως και έκανα τον Κανονισμό Υπηρεσιών της εταιρείας και να προσθέσω αντί για ένα νομικό σύμβουλο, τέσσερεις (4) που μέσα στο Δ.Σ. μου ζήτησε ο Πρόεδρος μήπως μπορούσαν να είναι πέντε (5) όπως και έγινε και δύο(2) οικονομικοί σύμβουλοι.Προσλαμβάνοντας μετά τρείς (3) Δικηγόρους με μισθούς 5.000 ,5.000 και 15.000 ευρώ και οικονομικό σύμβουλο(αχυράνθρωπο) με 10.000 ευρώ χωρίς τον Φ.Π.Α.Εγώ είχα προτείνει αυτή η απόφαση να ακυρωθή και στο Δ.Σ. της 21.6.2011 αναγκάσθηκα να καταθέσω 20σέλιδη Γνωμοδότηση που έλεγα γραπτώς πλέον,όσα έλεγα και προφορικά ,ότι οι όποιες προσλήψεις συμβούλων, καθόσον η εταιρεία ανήκει στον ευρύτερο δημόσιο τομέα ,ως Δημοτική Ανώνυμη εταιρεία πρέπει να γίνονται με τον νόμο 2190/94 (νόμος Πεπονή περί Α.Σ.Ε.Π. τροποποιηθείς με τον Ν.2527/2007.
    Και επειδή κύριε άγνωστε γνώστη αυτή η Γνωμοδότηση χάλασε τα σχέδια σε κάποιους και αφού ήρθε και η υπ΄αριθμ. 24/24.6.2011 Απόφαση – Ψήφισμα του Δικηγορικού Συλλόγου που έλεγε για τις προσλήψεις περί υποχρέωσης διενεργείας διαγωνισμών με διαφάνεια και δημοσιότητα με τον νόμο 1649/86 τότε η Διοίκηση του κ.Λογοθέτη αναγκάσθηκε να υποχωρήσει ατάκτως και να ανακαλέσει τις υπ΄αριθμ. 43 και 44 απόφασεις της, τις οποίες είχε αναρτήσει στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ .
    Κατόπιν αυτού με απέπεμψεαν από την εταιρεία.Και μάθε, ότι εγώ πληρωνόμουν από την Κοινοπραξία και μόνον και δεν έχω πάρει ούτε ένα ευρώ από την εταιρεία αντιθέτως στις 27.7.2010 επέτυχα να εισπραχθή το ποσό των 244.268 ευρώ που είχε δοθή από το 2001 ως προκαταβολή για τον παραλιακό πεζόδρομο. Τώρα κύριε άγνωστε που στην θέση μου έχει επιβάλλει ο Δήμαρχος τον Κουμπάρο του Δικηγόρο εκ Κορίνθου χωρίς καμμία απόφαση του Δ.Σ. όπως υπήρχε με εμένα και ο εν λόγω πληρώνεται και από την Κοινοπραξία με μηνιαίο μισθό 5.000 ευρώ πλέον Φ.Π.Α, παρότι δεν υπάρχει καμμία απόφαση Δ.Σ. και ο συγκεκριμμένος Δικηγόρος παρίσταται στις συνεδριάσεις του Δ.Σ. χωρίς να νομιμοποιείται σ΄αυτό είναι νόμιμο;Aυτή λοιπόν είναι η αλήθεια κύριε άγνωστε και εγώ δεν φοβήθηκα να πώ την άποψή μου για τις παράνομες προσλήψεις των 45.000 ευρώ περίπου γνωρίζοντας ότι αυτό θα δώσει την αφορμή που περίμενε ο φίλος μου Δήμαρχος και άλλοτε πελάτης μου για να με αποπέμψει όπως και έκανε με την βοήθεια των συμβούλων του,αλλά με την αποχή του κ.Παύλου και του Αντιδημάρχου του κ. Γλυκοφρύδη και τις αρνητικές ψήφους των κκ.Γκιώνη και Πετρίτση.Όσο για τα νύχια αγαπητέ να σου είπω ότι ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΟΥΤΕ ΑΡΠΑΚΤΙΚΟ ΟΥΤΕ ΑΙΛΟΥΡΟΕΙΔΕΣ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΓΥΝΑΙΚΟΥΛΑ, αυτά τα λίγα για επανόρθωση της αλήθειας και να είσθε προσεκτικοί. Ευχαριστώ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog