Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Κυνηγετικός Σύλλογος Λουτρακίου για το αλεπουδάκι

- Advertisement -

Σχόλιο για την ανάρτηση εδώ  

”Άκουσον μεν Παταξον ” Αγαπητοί Ανώνυμοι και Επώνυμοι εκδοσατε την ετυμηγορια σας βασίζομενοι στη λογική; για όλα φταίνε οι ΚΥΝΗΓΟΙ ; που εκ των πραγμάτων οδηγεί σε αδιέξοδα…
Το να αρνεισθε την πραγματικότητα εν γνώση σας να είστε σίγουροι ότι δεν βοηθάει σε τίποτα τα ζώα. Διοτι πρέπει να εξηγησετε και σε εμάς γιατί το συγκεκριμένο γεγονός έλαβε χώρα οποσδηποτε απο ΚΥΝΗΓΟ και όχι απο ένα διερχόμενο αμάξι ή απο κάποιο δηλητήριο ή απο κάποια αρρώστια. Για ένα να είστε σίγουροι ότι όσο στοχοποιειτε την εύκολη λύση που είναι οι ΚΥΝΗΓΟΙ στα ΜΗ ΘΗΡΕΥΣΙΜΑ ΘΗΡΑΜΑΤΑ οι αριθμοί θα μειώνονται εν αντιθέσει με τα ΘΗΡΕΥΣΙΜΑ ΕΙΔΗ των οποίων οι αριθμοί αν όχι αυξανομενοι παραμένουν σταθεροί εδω και δεκαετιες. Όσο θα αρνεισθαι να παραδεχοσαστε ότι η ανθρώπινη παρέμβαση στη φύση γίνεται κατα τροπο αλογιστο και καταστρεπτικο οπως π.χ η καταστροφή των βιοτόπων απο τις ανεμογεννητριες η προσφορά σας στο οικοσύστημα θα παραμένει στα επίπεδα του ευχολογιου.Η φιλοσοφία του κυνηγου ειναι η διαχείρηση και η αειφορικη καρπωση ώστε τα ΘΗΡΕΥΣΙΜΑ και ΜΗ ΕΙΔΗ να αποτελούν αεναο πόρο στα οικοσυστήματα. Σας καλούμε σε ενα ενιαίο και κοινό αγωνα εναντια στις ανθρωπινες παρεμβασεις που απειλούν όχι μονο την βιοποικιλότητα αλλα και τα ίδια τα οικοσυστήματα ώστε να περισωσουμε ότι εχει σωθεί μέχρι σημερα. Έχουμε υποχρέωση να παραδώσουμε και εμεις κάτι στις γενεες που έρχονται.

- Advertisement -

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. To κυρίαρχο είναι να υπάρχει μυαλό. Και εάν υπάρχει μυαλό σε 5 ή σε 10 σε άλλους 5000 δεν υπάρχει. Οι περισσότεροι κυνηγοί βαράνε καλώδια, ταμπέλες, μικρά και μεγάλα θηράματα είτε είναι επιτρεπτό είτε όχι.
    Αυτή είναι η πραγματικότητα.
    Η έλλειψη παιδείας είναι και εδώ εμφανής όπως και η απουσία ελέγχου. Αυτό συμβαίνει γιατί οι κυνηγοί είναι μέλη της κοινωνίας μας και δεν διαφέρουν σε τίποτα απο τους πολλούς.
    Μακάρι να εκπαιδεύσετε τους μελλοντικούς κυνηγούς να σκέφτονται όπως τα γράφετε γιατί οι παλιοί….κούνια που σας κούναγε.Δεν αλλάζουν.

    Ένας Απλός Πολίτης..

  2. ΚΥΡΙΕ-Α 3.19 ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΤΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ.ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΟΤΙ Η ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΠΙ ΣΕΙΡΑ ΕΤΩΝ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΣΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΣΕΙΡΕΣ ΤΩΝ ΑΙΤΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΗΝ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ.ΟΥΤΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΧΟΥΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΙΑ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ-ΟΠΛΑ-ΘΗΡΑΜΑΤΑ-ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΜΕ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ.ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΗΣΙΩΝ ΤΗΣ.

  3. Θα ήθελα να ξέρω αν το κυνήγι επιτρέπεται μετά την δύση του ηλίου. Εδώ στην περιοχή μας σχεδόν καθημερινά ακούγονται πυροβολισμοί , δίπλα στα σπίτια ,αφού έχει σχεδόν νυχτώσει και αφού τα πουλάκια έχουν κουρνιάσει να κοιμηθούν.
    Ποιος είναι υπεύθυνος να ελέγχει αυτές τις συμπεριφορές ορισμένων κυνηγών ? Που μπορούμε να απευθυνθούμε ?
    Το έχει υπ' όψη της ο κυνηγητικός σύλλογος αυτό ?
    Ευχαριστώ.

  4. ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΣ- ΦΛΟΙΣΒΟΣ-.ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑΚΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ΗΛΙΟΥ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑΚΗ ΔΥΣΗ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ.(ΒΑΣΗ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΥ ΤΡΕΧΟΝΤΟΣ ΕΤΟΥΣ).ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog