Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Μπουλέ-Κυριακού: Η σχέση που όλοι γνώριζαν και κανείς δεν συζητούσε!

- Advertisement -

Πολλοί το γνώριζαν αλλά ελάχιστοι αναφέρθηκαν σε αυτό, τουλάχιστον δημόσια…

Ήταν όμως γεγονός.
Η Νάντια Μπουλέ και ο Θοδωρής Κυριακού ήταν μαζί σχεδόν ένα χρόνο! Γύρω στα μέσα της άνοιξης της περσινής χρονιάς ξεκίνησαν οι πρώτες φήμες περί σχέσης της παρουσιάστριας με τον πασίγνωστο επιχειρηματία και φούντωσαν το καλοκαίρι που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας κάποιες λίγες φωτογραφίες από τις κοινές διακοπές τους! Το καλοκαίρι που μας πέρασε όμως, ήταν σχεδόν συνέχεια μαζί! Πέρασαν μέρες ξεγνοιασιάς και χαλάρωσης.

Επισκέφτηκαν την Σίφνο, αφού ο Θοδωρής Κυριακού ήταν κουμπάρος στο γάμο της κολλητής του, και στη συνέχεια ταξίδεψαν έως την Πάρο. Μάλιστα, φήμες θέλουν το ζευγάρι να έκανε και ένα ταξιδάκι στο εξωτερικό! Ο φωτογραφικός φακός τους εντόπισε κατά τη διάρκεια των διακοπών τους στην Πάρο, όπου έδειχναν χαλαροί, ευδιάθετοι και είχαν έρθει πολύ κοντά! Απόλαυσαν τον ήλιο, τα καταγάλανα νερά και επιδόθηκαν σε θαλάσσια σπορ! Οι δυο τους έδειχναν πραγματικά ευτυχισμένοι και ερωτευμένοι! Σύμφωνα με πληροφορίες από το φιλικό τους περιβάλλον, στο prive πάρτι γενεθλίων του κυρίου Κυριακού το καλοκαίρι, το οποίο έγινε στο σπίτι του, η παρουσιάστρια στάθηκε πρώτη φορά επίσημα στο πλευρό του.

Το ζευγάρι δεν ήθελε να προκαλεί, γι’ αυτό άλλωστε και δεν έκανε κοινές δημόσιες εμφανίσεις. Μάλιστα, ο διευθύνων σύμβουλος του Ant1 ουδέποτε έχει απασχολήσει τον Τύπο με την προσωπική του ζωή, πόσο μάλλον τώρα που η Νάντια εργάζεται στον ίδιο σταθμό και δεν θέλουν να δίνουν τροφή για κακόβουλα σχόλια. Προσπάθησαν λοιπόν να κρατήσουν την σχέση αυτή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας όσο πιο διακριτικά γίνεται. Υπήρξε ένας χωρισμός το φθινόπωρο, αλλά σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες -τουλάχιστον μέχρι στιγμής- πληροφορίες, τα έχουν ξαναβρεί.

gossip-tv.gr

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog