Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Στο χθεσινό τοπικό συμβούλιο…τα γνωστά παρατράγουδα και πάλι

- Advertisement -

Θα καταφέρουν να μιλήσουν χωρίς να τσακωθούν; Στο επόμενο επεισόδιο του σίριαλ θα δούμε…

- Advertisement -

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ε ΤΙ ΠΑΡΑΤΡΑΓΟΥΔΑ?
    Ο ΔΕΔΕΣ ΕΛΕΓΕ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ
    Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΙ.
    Α ΞΕΧΑΣΑ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΑΝ ΠΙΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΛΕΕΙ ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΣΟΦΙΑ (ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΠΟΥ ΔΟΘΗΚΕ ΣΕ ΗΜΕΤΕΡΟ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ).

  2. Τα τοπικα συμβουλεια γινωντε μονο για χαρη των οικιστων ? Πανε καλα αυτοι οι ανθρωποι ? Μονο αυτοι εχουν προβληματα ? Λυση για το σχεδον ανυπαρκτο ποσιμο νερο δεν υπαρχει, τι να κανουμε δηλαδη ? Θελουν να τους παραμυθιαζουν συνεχως και να τρεχουν πισω απο δημοτικους και κοινοτικους συμβουλους ? Ελεος ποια με τους οικιστες και ελεος με τη φαγωμαρα νυν και πρωην συμβουλων, τα χαλια τους τεραστια και οι ευθυνες τους ατελειωτες. Κλειστε το μαγαζι για να τελειωνουμε ή βαλτε διαχειριστη ( Ρωσο ) και ολα θα πανε καλυτερα.

  3. ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ Κε ΔΗΜΑΡΧΕ ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ.ΤΙ ΨΕΜΜΑΤΑ ΑΡΑΔΙΣΑΤΕ ΠΑΛΙ.ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜ.ΣΥΜΒ.ΘΕΛΗΣΑΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΕΤΕ,ΣΑΣ ΔΙΕΨΕΥΣΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο ΜΙΤΕ.ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΨΕΥΔΗ ΧΑΡΤΙΑ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΕΛΑΦΡΑ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΥΠΟΓΡΑΨΑΤΕ.ΜΗΠΩΣ ΕΛΗΓΕ ΤΟ ΓΡΑΜΜΑΤΙΟ Κε ΔΗΜΑΡΧΕ?ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΣΑΣ ΑΞΙΖΗ ΜΟΝΟ.ΝΤΡΟΠΗ!BOMB-FIS

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog