Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Αγώνας ενάντια στις ανεμογεννήτριες-Αποπηγάδι Κρήτης(video)

- Advertisement -

Η ταινία για το Αποπηγάδι βασίστηκε σε αληθινά video, φωτογραφίες και έγγραφα, από τον αγώνα των κατοίκων και των αλληλέγγυων πολιτών, για τη διάσωση του Αποπηγαδιού…

 Δείτε επίσης εδώ

- Advertisement -

10 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ-ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ-ΑΓ.ΘΕΟΔΩΡΩΝ … ΚΑΙ ΔΗΜΟΥ ΜΕΓΑΡΕΩΝ…. ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΓΕΡΑΝΕΙΑ ΤΟ "ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ" (ΚΑΙ ΤΑ "ΠΡΑΣΙΝ' ΑΛΟΓΑ"). ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΚΑΙ ΕΞΕΓΕΡΣΗ.ΕΧΩ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΟΤΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΑΝ ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΒΟΥΝΟ ΜΑΣ. ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ Α/Γ ΣΤΑ ΓΕΡΑΝΕΙΑ …. ΟΕΕΕΕΟΟ??

  2. Μπραβο στους κατοικους για τον αγωνα τους και μπραβο σε αυτους που εφτιαξαν αυτη τη ταινια. Σκεφτειτε πως εκει, ουτε ελατα υπαρχουν, ουτε δασος, ουτε βυζαντινο μνημειο, ουτε οι βασικες πηγες νερου που τροφοδοτουν τις πολεις τους. Ελπιζω να δουν τη ταινια αυτοι οι 492 που εχουν ψηφισει υπερ των ανεμογεννητριων και να ζητησουν συγνωμη απο τα παιδια τους.

  3. Οι βουλευτές του νομού μας και η θέση ρους βρίσκεται στους
    νόμους που ψηφίζουν στη βουλή υπέρ των εργολάβων,ντόπιων και
    ξένων, και υπέρ των εκμεταλλευτών και καταπιεστών μας.
    Δοξάστε τους!!!

  4. ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΟΝΤΙΚΟ ΚΟΜΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΙΛΙΑ ΔΥΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΕΙΠΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΑ ΕΡΓΑ ! ΟΠΩΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΟΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΩΣ ΠΡΑΣΙΝΗ ΕΙΝΑΙ ΞΕΝΕΣ ΟΠΟΤΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΘΑ ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΤΑ ΔΙΝΟΥΝ ΣΑΝ ΔΑΝΙΚΑ ! ΟΙ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΜΑΣΤΙΓΑ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙ ΞΕΝΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΘΑ ΜΑΣ ΛΗΣΤΕΥΟΥΝ ΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΤΑ ΟΡΥΚΤΑ ΜΕΤΑΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ (ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ,ΑΙΟΛΙΚΗ,ΥΔΡΟΗΛΕΚΤΡΙΚΗ,ΛΙΓΝΙΤΙΚΗ) ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ ΟΙ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΑ ΣΥΜΦΑΙΡΟΝΤΑ !ΑΣ ΜΑΣ ΠΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΩΝ ΣΤΑ ΓΕΡΑΝΕΙΑ ΤΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ <ΠΕΡΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ ΠΟΥ ΗΔΗ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΕ ΣΥΝΤΟΠΙΤΕΣ ΜΑΣ ?? ΕΛΕΟΣ ΠΟΙΑ !
    ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕ !! ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΘΕΙ !

  5. @11:49
    epistimon ? epistimon ? san ton ,kolo tis katsikas?

    koultouriari mou esi !

    ematha exis gemisi to spiti sou me lampes xamilis katanalosis.

    akoma ematha oti to kalorifer to evales me anemogenitria kai stamatises to petreleo . alithevi ?

    ase pou mou eipan oti stamatises to toutou kai kavalas patini !

    ti alo thes na xepoulisoume stous filous sou tous germanous ?

  6. 12:48 είναι αλήθεια οτι έδωσες το σπίτι σου για να γίνει θερμοηλεκτρικός σταθμός; Μάλλον γιατι εσύ λατρεύεις το κάρβουνο..τι βρίσκεις με την μουτζούρα.Γουστάρεις τόσο πολύ μαυρίλα και καρκίνο που τρέφεσαι με λιγνίτη.Καλή σου όρεξη καρβουνιάρη…

  7. Α!. ο 11:49 έκανε θερμομόνωση στο σπίτι του, έβαλε στην ταράτσα του φωτοβολταϊκά πάνελ, έχει επίσης στον κήπο του
    μια μικρή ανεμογεννήτρια,το τουτού του το κινεί με ηλιακή ενέργεια, και με έναν έξυπνο συνδυασμό δικής του επινόησης, ανεξαρτητοποιήθηκε από λιγνίτες πετρέλαια και τα συναφή φυσικό αέριο κλπ. και έλυσε το προβλημά του.
    Μόνο που ξεχνάει να μας πει την πατέντα του.
    Μάλλον τη φυλάει για τα αφεντικά του,τώρα που ο περιφερειάχης
    θα μας βάλει σε Ειδική Οικονομική Ζώνη με γερμανό γκαουλαϊτερ

  8. 9:19
    agorina sto spiti mou exo kai foltovolaika kai fisiko aerio (me dexameni). opote exw kathe dikeoma na milaw se antithesi me esean koultouriari mou.

    alithia gia pes , posa sou exoun pi oti tha sou dosoun sto strema apo ta elata?
    kai an thes psaxto ligo kalitera giati se exoun piasi makaka kai an telika mpoun den tha paris oute cents!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog