Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ποιά ομάδα της Football League αποχωρεί από το Πρωτάθλημα;

- Advertisement -

Ανακοίνωση με την οποία γνωστοποιεί την απόφασή της να αποσυρθεί από το πρωτάθλημα της Football League εξέδωσε η…

ΠΑΕ Καλλιθέα, μετά την αναμέτρηση με τη Λάρισα. Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, «ο μοναδικός μέχρι σήμερα αιμοδότης της, δεν έχει πλέον τη δυνατότητα να συνεχίσει να σηκώνει το βάρος της λειτουργίας της».

Αναλυτικά η ΠΑΕ Καλλιθέα ανέφερε:

«Η διοίκηση της ΠΑΕ Γ.Σ. ΚΑΛΛΙΘΕΑ αποφάσισε να ταράξει το τέλμα του επαγγελματικού ποδοσφαίρου, να θέσει τέρμα στην απάθεια και την υποκρισία, να αξιώσει να αναλάβουν όλοι τις ευθύνες τους.

Το επαγγελματικό ποδόσφαιρο βρίσκεται σε κώμα. Όλοι το γνωρίζουν, αλλά υποκρίνονται ότι δεν το βλέπουν, ΠΑΕ που αδυνατούν να καλύψουν τις στοιχειώδεις ανάγκες τους, αγώνες πρωταθλήματος που αρχίζουν με καθυστέρηση μέχρι να ολοκληρωθεί ο «έρανος» για τις αμοιβές των διαιτητών, ποδοσφαιριστές, προπονητές, υπάλληλοι απλήρωτοι επί μήνες. Αυτή είναι δυστυχώς η σημερινή πραγματικότητα. Το επαγγελματικό ποδόσφαιρο που τραυματίστηκε βαριά από τα στημένα τις πλαστογραφίες σήμερα πεθαίνει βουτηγμένο στα χρέη και στην ανυποληψία.

Η ιστορία της ομάδας μας δεν της επιτρέπει να συνεχίσει να συμμετέχει σε μία φαρσοκωμωδία. Η διοίκηση αποφάσισε να ταράξει το τέλμα, να ενημερώσει το φίλαθλο κόσμο και τις υπερκείμενες αρχές ότι -εάν η κατάσταση συνεχιστεί- δεν θα ακολουθήσει να συμπράττει στο κατασκεύασμα που ονομάζεται επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Ο φίλαθλος κόσμος θα πρέπει να πληροφορηθεί ότι οι ΠΑΕ δεν είναι βιώσιμες, όσες κατάφεραν και επέζησαν με τις θυσίες ελάχιστων ανθρώπων, οι περισσότεροι από τους οποίους υποθήκευσαν το μέλλον αυτών και των οικογενειών τους.

Στην ομάδα μας, ο Νίκος Σαλευρής, ο μοναδικός μέχρι σήμερα αιμοδότης της, δεν έχει πλέον τη δυνατότητα να συνεχίσει να σηκώνει το βάρος της λειτουργίας της. Η αδιαφορία των επίσημων αρχών, η διακοπή των επιχορηγήσεων, η πρωτοφανής αποστασιοποίηση της τοπικής κοινωνίας και της δημοτικής αρχής, έχουν οδηγήσει τα πράγματα σε αδιέξοδο.

Η αγάπη των φιλάθλων δεν φτάνει, οι φωνές συμπάθειας δεν είναι αρκετές, οι προσπάθειες των μελών του Δ.Σ. της ΠΑΕ δεν αποτρέπουν το αδιέξοδο. Μετά τη γνωστοποίηση του Νίκου Σαλευρή ότι αδυνατεί πλέον να συνεχίσει να χρηματοδοτεί την ομάδας μας η μόνη λύση που απομένει είναι μία, να αποσυρθεί η ομάδας μας από το πρωτάθλημα.

Εάν τις αμέσως επόμενες ημέρες εξακολουθήσει η σημερινή κατάσταση δεν πρέπει να εκπλαγεί ο οποιοσδήποτε από τις εξελίξεις. Η ΠΑΕ Γ.Σ. ΚΑΛΛΙΘΕΑ θα διακόψει τη συμμετοχή της στο πρωτάθλημα».

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog